• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۹۳۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۹
آذربایجان غربی » سیاسی

مناطق ویژه وآزادتجاری آذربایجان غربی؛بسترجهش تولید

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: وجود مناطق ویژه و آزاد تجاری در استان زمینه مناسب برای جهش تولید را فراهم می کند.

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به اهمیت شعار سال و لزوم مشارکت مردم در این زمینه گفت: همانگونه که در دفاع مقدس مردم مشارکت حداکثری داشتند باید امروز مردم با مصرف کالای ایرانی و گسیل سرمایه ها به بخش تولید در این حوزه نیز درخشان وارد شوند.

حجت الاسلام والمسلمین قریشی وجود مناطق اقتصادی ویژه و آزاد تجاری در استان را فرصتی مناسب برای رونق تولید و جهش اقتصادی در آذربایجانغربی عنوان کرد.

 

وی همچنین با اشاره به فرا رسیدن ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی و رای حداکثری ملت ایران به جمهوری اسلامی افزود: ایران اسلامی در طول ۴۵ سال گذشته با تمام فراز و نشیب ها و تحریم های مختلف با معجزه الهی پابرجا بوده و در برابر تمام جهانیان ایستاده است و به طور متوسط هر ۱۳ ماه یک بار یک انتخابات برگزار می شود.

امام جمعه ارومیه با بیان این که جمهوری اسلامی ایران حامی مستضعفان و مظلومان جهان خصوصا مردم مظلوم غزه و فلسطین است تاکید کرد: رژیم منحوس صهیونیستی شش ماه است که در مقابل یک گروه مردمی به ستوه امده است و اینها همه به برکت وجود جمهوری اسلامی ایران است.

حجت الاسلام والمسلمین قریشی با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی قدس و اعلام انزجار از جنایات رژیم منحوس صهیونیستی تاکید کرد: روز جهانی قدس امسال از سال های گذشته متفاوت است چرا که  باید همه بیاییم و در مقابل سیاست ددمنشانه این رژیم سفاک در جنگ نابرابر غزه بایستیم.

 

نماینده ولی فقیه در استان همچنین بر رعایت حرمت سالروز شهادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) در روز ۱۳ فروردین روز طبیعت تاکید کرد و این روز را بهترین فرصت برای نهادینه کردن سنت افطاری های ساده در پارک ها و فضاهای سبز و طبیعی عنوان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین قریشی با بیان این که ۱۹ رمضان سالروز ضربت خوردن امیرالمومنین علی (ع) به عنوان روز نهج البلاغه نامگذاری شده است خاطرنشان کرد: نهج البلاغه کتاب انسان ساز بوده که مرحوم سید رضی فرمایشات مولی متقیان را در آن جمع آوری کرده است.

وی نهج البلاغه را نسخه شفابخش بشریت عنوان کرد و با بیان این که علما و مسئولین فرهنگی باید بر تبلیغ نهج البلاغه بیش از پیش تاکید داشته باشند گفت: نهج البلاغه به عنوان نمادی از دین مبین اسلام که دینی چند بعدی است مطرح می باشد چرا که امیرالمومنین علی (ع) نیز نماد کامل دین مبین اسلام هستند.

وی با اشاره به حکومت حضرت علی (ع )و توجه ایشان به فقرا و نیازمندان و اجرای عدالت در جامعه گفت: بزرگترین افتخار ما این است که پیرو چنین شخصیت عظیمی هستیم و باید در زوایای زندگی این شخصیت عظیم الشان بیش از پیش دقت کنیم.

امام جمعه ارومیه با بیان اهمیت شب های قدر و تاکید قران کریم بر فضیلت این شب ها و برتر بودن از هزار ماه افزود: در این شب ها که با نام و یاد امیر المومنین علی ع زینت داده شده باید بر رحمت و مغفرت الهی توجه کنیم و خودمان را در درگاه ایزد منان ببخشاییم.

 

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان نیز به عنوان سخنران قبل از خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به این که ۱۲ فروردین یکی از ماندگارترین روزهای انقلاب اسلامی است و در واقع رفراندوم ۱۲ فروردین انقلاب اسلامی را به نظام اسلامی تبدیل کرد گفت: برای بالندگی جمهوری اسلامی ایران۲۳۰ هزار شهید تقدیم شده است و امروز باید حافظ خون مطهر شهدا باشیم.

حجت الاسلام آقایی با بیان این که ۱۷۵ روز از عملیات طوفان الاقصی و جنگ غزه سپری می شود و مردم مظلوم فلسطین در جنگی نابرابر در مقابل رژیم منحوس صهیونیستی ایستاده اند افزود: ملت بزرگ ایران همصدا با تمام مسلمانان جهان روز قدس خواهند آمد و انزجار خود را از جنایات رژیم منحوس صهیونیستی اعلام می کنند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)