• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۹۶۳۷۴
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹
سیاسی » عمومی

شرایط رژیم‌صهیونیستی به قبل از طوفان‌الاقصی باز نمی‌گردد

رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس گفت: صهیونیست‌ها سالها پیش در ۶ روز، بخشی از غزه و صحرای سینا را اشغال کردند، اما امروزه بعد از ۶ ماه قادر به مهار عملیات رزمندگان حماس نیستند.

 
رژیم صهیونیستی به شرایط قبل از طوفان الاقصی باز نمی‌گردد
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، رمضان شریف رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس در نشست خبری اعلام برنامه‌های روز قدس اظهار داشت: مساله فلسطین یکی از مسائل مهم امت اسلامی است. ما همه ساله در ایران اسلامی پس از ۲۲ بهمن، دومین راهپیمایی و حضور مردمی را در روز قدس داریم و ۴۵ سال است مردم در راهپیمایی روز قدس شرکت می‌کنند.
 
وی افزود: ۴۵ سال اجازه ندادیم مساله فلسطین به فراموشی سپرده شود و برگزاری روز قدس باعث شده نسل‌های جدید هم با جنایات رژیم صهیونیستی آشنا شوند.
 
رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس گفت: افکار عمومی راهبرد و طریق جمهوری اسلامی ایران درباره طوفان الاقصی را دیدند و ستودند. در روز قدس ماهیت رژیم صهیونیستی برای جهان تبیین می‌شود.
 
وی افزود: امروز شاهدیم در کشور‌هایی که صهیونیست‌ها انتظار نداشتند آنجا شعاری علیه  این رژیم  داده شود، تجمعات ضد صهیونیستی به راه افتاده است.
 
رمضان شریف گفت: روز جهانی قدس به برکت استقامت و تدبیر رزمندگان حاضر در میدان مبارزه حقیقتا یک روز جهانی است. شش ماه از دستاورد طوفان الاقصی حمایت شده و رژیم صهیونیستی در این ۶ ماه با دست خالی دست به کار‌های جنون آمیز می‌زند.
 
وی افزود: صهیونیست‌ها سالها پیش در ۶ روز بخشی از غزه و صحرای سینا را اشغال کردند، اما امروزه بعد از ۶ ماه قادر به مهار عملیات رزمندگان حماس نیستند. هرگز رژیم صهیونیستی به شرایط قبل از طوفان الاقصی باز نخواهد گشت.
 
رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس گفت: اگر می‌خواهیم به دستاورد‌های روز قدس پی ببریم و اگر میخواهیم به اجرایی شدن تدابیر رهبر انقلاب درباره فلسطین پی ببریم امروز جبهه مقاومت یکی ار این دستاوردهاست که امت اسلامی را متوجه دشمن اصلی بشریت کرده است.
 
وی افزود: امروز یهودی‌ها هم معترض رفتار صهیونیست ها هستند و این نشانه مقاومت نسل جدید فلسطینی هاست. صهیونیست‌ها در طول ۶ ماهه پس از از طوفان الاقصی‌ با هجمه به مدارس، بیمارستان‌ها و سکونتگاه‌های مردم بمب‌های آمریکایی را بر سر آنان می‌ریزند. صهیونیست‌ها بازنده این صحنه بوده و هستند.
 
رمضان شریف گفت: بخش عمده رزمندگان طوفان الاقصی همچنان سالم و با انگیزه در میدان حاضر هستند. از ۷۰ هزار رزمنده کمتر از هزار و پانصد نفر شهید شدند و مابقی در حال مبارزه با رژیم صهیونیستی هستند.

وی افزود: فلسطین را باید کمک کنیم و رژیم صهیونیستی باید در بک تحریم همه جانبه باشد. همه ما میدانیم امریکایی ها در روزهای اول طوفان الاقصی امکانات نظامی رژیم صهیونیستی را فراهم و قطعنامه های سازمان ملل را وتو کردند.

رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس گفت: امروز افکار عمومی جهان خواهان پایان محاصره غزه است. نابودی حماس و آزادی اسرای رژیم صهیونیستی اهداف این رژیم بود که هیچ کدام محقق نشد.

وی افزود: امسال روز جهانی قدس را در این شرایط برگزار می کنیم. مردم غزه بیش از ۳3 هزار شهید دادند اما خم به ابرو نیاوردند. صهیونیست ها امکان آواره کردن مردم غزه را ندارند. امروز چهره کثیف اشغالگران در حمله به بیمارستان ها زبانزد عام و خاص شده است.

رمضان شریف گفت: صهیونیست ها احساس می کنند آب از سر آن ها گذشته است و به رفتارهای جنون آمیز دست زده اند. مردم ایران با انگیزه الهی برای انجام تکلیف شرعی همواره در راهپیمایی روز قدس فریاد حمایت از مردم فلسطین را داشته اند. امروز امپراطور رسانه های صهیونیستی ها خفه شده است.

وی سپس برنامه های امسال روز جهانی قدس را تشریح کرد و اظهار داشت: راهپیمایی، صبح روز جمعه از مساجد و میدان های اصلی شهر به سمت
میعادگاه های نماز جمعه صورت می گیرد. در مراسم امسال بیش از ۵۰۰ برنامه فرهنگی نیز اجرا خواهد شد.

رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس گفت: برنامه مفصلی در همه مراکز استان ها خواهیم داشت و هزار و‌ پانصد مُبلّغ برای تشریح برنامه های روز قدس به مناطق مختلف اعزام می شوند.

وی افزود: پیام وحدت ملت ما یکی از جنبه های وحدت آمیزی ست که در کشور ما نهادینه شده است.

رمضان شریف گفت: به زودی شاهد ضربات مهلک تری به رژیم صهیونیستی خواهیم بود. امسال فرصت خوبی ست که روز جهانی قدس را به معنای واقعی کلمه، جهانی ببینیم و برنامه های متعدد فرهنگی و ورزشی نیز در این راستا پیش بینی شده است.

وی افزود: امسال روز قدس متفاوتی را شاهد خواهیم بود. پیکر شهدای کنسولگری ایران در سوریه ساعت 10 صبح در تهران تشییع میشوند و بعد از تهران نیز در زادگاه های خود تشییع خواهند شد. مبدا مراسم تشیع پیکر شهدا میدان فردوسی است.

رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس گفت: روز شنبه هم مراسم تشیع پیکر شهید زاهدی برگزار می شود.

وی همچنین مسیرهای دهگانه راهپیمایی را اعلام کرد.

به گفته رمضان شریف، سخنران این مراسم در تهران سردار سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)