• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۹۶۳۸۷
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
خوزستان » اجتماعی

جمع آوری زکات فطریه در دزفول در گرو دریافت مجوز

دبیر شورای زکات دزفول گفت: جمع آوری زکات فطریه بدون دریافت مجوز از فرمانداری و شورای زکات شهرستان تخلف است.

جمع آوری زکات فطریه در دزفول در گرو دریافت مجوز فرمانداری و شورای زکات

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مسعود رحیمی با بیان اینکه جمع آوری زکات فطریه بدون دریافت مجوز تخلف است، گفت: جمع آوری زکات فطریه توسط موسسه‌های خیریه و گروه‌های جهادی باید با مجوز فرمانداری و با هماهنگی شورای زکات شهرستان انجام شود.

وی با اشاره به ساماندهی جمع آوری زکات فطریه در دزفول در ۲ سال اخیر، افزود: هرگونه جمع آوی زکات فطریه بدون دریافت مجوز‌های لازم خلاف قانون است و با افراد متخلف برخورد قانونی خواهد شد.

رحیمی جمع آوری هرگونه زکات فطریه بدون دریافت مجوز از فرمانداری و شورای زکات دزفول را ممنوع و خلاف قانون عنوان کرد و ادامه داد: موسسه‌های خیریه و گروه‌های جهادی پس از دریافت مجوز از فرمانداری، محل برپایی صندوق آنها به طور دقیق مشخص می‌شود و ضمن شناسنامه دار کردن آنها، نشان شورای زکات در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی دزفول می‌گوید: گروه‌های جهادی و موسسه‌های فرهنگی دارای مجوز جمع آوری زکات فطریه به طور مستقل اقدام به توزیع زکات میان افراد فقیر می‌کنند که باید مبالغ و فهرست افراد دریافت کننده را به شورای زکات ارائه کنند.

به گفته رحیمی؛ تنها صندوق‌های جمع آوری زکات فطریه کمیته امداد و بهزیستی مجاز به استقرار در حاشیه نماز عید در مصلای دزفول هستند و صندوق سایر موسسه‌ها در سایر نقاط از جمله آرامستان‌ها مستقر خواهند شد.  

لزوم صرف زکات فطریه در محل شرعی

حجت الاسلام و المسلمین مسعود بهرام‌پور، امام جمعه دزفول با بیان اینکه جمع آوری زکات باید با نظارت دقیق انجام شود، گفت: محل شرعی مصرف زکات فطریه برای فقرا است و با توجه به وجود اختلاف فتوا میان برخی مراجع، هزینه کرد این زکات در جای دیگر خلاف احتیاط شرعی است.

وی با بیان اینکه زکات فطریه جمع آوی شده امانت مردم است و باید در محل شرعی آن هزینه شود، افزود: تمهیداتی باید اندیشیده شود تا میزان مبالغ جمع آوری شده و محل دقیق هزینه کرد آن به طور دقیق مشخص و قابل راستی آزمایی باشد.

استقرار صندوق‌های مجاز جمع آوی زکات در مکان‌های تعیین شده

سرهنگ روح اله یاری زاده، فرمانده انتظامی دزفول گفت: اقدام‌های خوبی برای ساماندهی نحوه جمع آوری زکات فطریه در شهرستان در سال‌های اخیر انجام شده که ضروری است با گسترش نظارت‌ها از بروز هرگونه تخلف جلوگیری کرد.

وی افزود: مکان‌های استقرار صندوق‌های جمع آوری زکات فطریه به طور دقیق مشخص می‌شوند و هر صندوق فقط مجاز به استقرار در مکان تعیین شده است.

سرهنگ یاری زاده با تاکید بر نهایی کردن فهرست موسسه‌های مجاز برای جمع آوری زکات فطریه در دزفول، ادامه داد: فهرست موسسه‌های مجاز باید به سرعت نهایی و پس از صدور مجوز‌های لازم چند روز قبل از عید فطر اطلاع رسانی شود.

ممنوعیت جمع آوری زکات فطریه توسط موسسه‌ها با حساب شخصی

حسن ایزد، مسئول مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی دزفول با بیان اینکه با اقدام‌های انجام شده طی سال‌های اخیر جلوی بسیاری از نابسامانی‌ها در وضعیت جمع آوری زکات فطریه برطرف شده است، گفت: سال‌های قبل صندوق‌های بی‌نام و نشان جمع آوری زکات در سطح شهر وجود داشت که همه این مسائل در ۲ سال اخیر ساماندهی شد.

وی افزود: برخی از موسسه‌هایی که اقدام به جمع آوری زکات فطریه می‌کردند از محل هزینه کرد شرعی آن بی‌اطلاع بودند که آموزش‌های لازم به متولیان این موسسه‌ها ارایه می‌شود.

ایزد ادامه داد: اگرچه جلوی صندوق‌های غیرمجاز برای جمع آوری زکات گرفته شده است ولی سال گذشته شماره حساب‌های فراوانی در فضای مجازی برای جمع آوری زکات منتشر شد که باید امسال این وضعیت ساماندهی شود.

مسئول مشارکت‌های کمیته امداد امام خمینی دزفول اضافه کرد: همه موسسه‌های خیریه که برای جمع آوری زکات فطریه مجوز می‌گیرند با آرم و نشان شورای زکات و تنها با شماره حساب حقوقی خاص موسسه، مجاز به جمع آوری زکات هستند.

وی با بیان اینکه جمع آوری زکات فطریه توسط موسسه‌ها با حساب شخصی ممنوع است، گفت: موسسه‌های دارای مجوز که قصد جمع آوی زکات فطریه دارند باید پس از دریافت مجوز و استقر صندوق در مکان‌های تعیین شده با شماره حساب تایید شده متعلق به موسسه، مجاز به جمع آوری زکات هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب آزمایشی سامانه رویت پذیری مصرف در اصفهان
اجرای پیوسته طرح تحول زمین‌شناسی از بوشهر به مکران
باران بالستیک در جهنم صهیونی
شیراز میزبان اختتامیه پویشی ملی برای شعر و رسانه
همایش شهید مفتح، تلاشی برای پیوند نسل جدید با ایده‌های تمدن‌ساز شهید مفتح است
کشف گنج یاب ۱۰ میلیارد ریالی در بیضا
افزایش صادرات چاپی ایران
کشف اتصالات فلزی قاچاق در پایانه مرزی مهران
با مخلان نظم و امنیت بدون اغماض برخورد می‌کنیم
دستگيري عامل 9 فقره سرقت از ساختمان هاي نيمه کاره شهربابک
دستگيري عامل 9 فقره سرقت از ساختمان هاي نيمه کاره شهربابک
ایران از غنی‌ترین کشور‌های اسلامی در ذخایر ژنتیکی دام‌های بومی
بازدید فرمانده کل ارتش از توان رزم یگان‌ها در غرب کشور
۱۲ هزار میلیارد تومان خسارت حوادث اخیر به بخش کشاورزی
اطلاعیه قطع گاز در کوی مندلی اهواز
آموزش‌وپرورش محور تحول نقشه جامع علمی کشور است
امضا تفاهم‌نامه میان دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه کربلا
بازگشت بيش از 26ميليارد به حساب مالباختگان با پيجويي هاي پليس فتا کهنوج
پیشگیری مؤثر نیازمند آموزش، پیگیری میدانی و اقدام هوشمندانه است
رده بندی فیفا در دسامبر ۲۰۲۵؛ ایران سال را با بیستمی به پایان می‌برد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
۲۴ محور شریانی و غیر شریانی مسدود است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۵ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)