• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۹۹۱۴۷
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷
آذربایجان شرقی » اجتماعی

کاهش سرقتها و تلفات جانی تصادفات جاده ای آذربایجان شرقی

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی گفت: آمار سرقتها و تلفات جانی تصادفات جاده ای در آغاز سال کاهش یافته است که امیدوارم تا پایان سال این روند ادامه داشته باشد.

کاهش تلفات جانی در تصادفات جاده ای آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سردار علی محمدی در نشست خبری به اولویت های مطالبات مردمی از پلیس و تاکیدات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: مقابله با سرقت و کاهش تلفات جاده ای در صدر این مطالبات قرار دارد که پلیس با تلاش شبانه روزی و انجام اقدامات مشخص و فنی، موفق به کاهش این آمار شده است.

وی ادامه داد: در موضوع مقابله با سرقت در روزهای آغازین سال شاهد کاهش ۱۷ درصدی سرقت و افزایش ۲۵ درصدی کشفیات در آذربایجان شرقی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بودیم به طوری که میزان وقوع سرقت در نیمه نخست فروردین ماه سال گذشته از یک هزار و ۶۷۲ مورد به یک هزار و ۳۸۳ مورد در مدت مشابه امسال رسیده است.

سردار محمدی افزود: در کشفیات نیز موفق به کشف ۸۷ درصد سرقت ها معادل یک هزار و ۲۰۶ مورد در سالجاری بودیم که این رقم در سال گذشته ۵۷ درصد معادل ۹۶۱ مورد بود و در واقع امسال ۸۷ درصد سرقت ها را کشف کردیم.

وی با بیان اینکه در موضوع سرقت مهم نیز ۱۷ درصد کاهش داشته ایم گفت: در این مدت از مجموع ۸۶۹ مورد سرقت وقوع شده ۷۱۷ مورد معادل ۹۰ درصد را کشف کردیم و در سرقت خرد نیز از ۸۰۳ مورد ۶۶۶ مورد کشف شد.

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی ادامه داد: در این ارتباط امسال ۵۰۵ سارق سابقه دار را در ایام نوروز دستگیر کردیم که ۹۰ درصد دستگیری ها را شامل می شد ضمن اینکه این رقم در سال قبل ۳۶۴ مورد بود.

وی از کاهش شرارت و نزاع های فردی و دسته جمعی در استان در نیمه نخست فروردین ماه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: میزان این جرائم در این مدت حدود ۱۱ درصد کمتر شده و از سه هزار و ۱۳۶ مورد به ۲ هزار و ۷۸۶ مورد کاهش یافته است.

سردار محمدی افزود: در نزاع فردی و دسته جمعی هم شاهد کاهش وقوع بودیم اما در مقابل کلاهبرداری و کشفیات در این حوزه نیز در این مدت افزایش یافته است.در موضوع جرائم سایبری نیز وقوع و کشف افزایش یافته و پلیس موفق به کشف ۹۰ درصدی در این حوزه شده است.

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه پلیس در حوزه وظایف ساخت و ساز در معابر اصلی، با هرگونه ساخت و سازی که منجر به ترافیک شود مخالفت کرده است گفت: شرط پلیس برای ادامه کار و ایجاد مجتمع های تجاری، خدماتی و درمانی، داشتن پارکینگ عمومی است.

سردار محمدی افزود: در گذشته شاهد بودیم که بسیاری از این مجتمع ها همچون مرکز سلامت، بهاران، شیخ الرئیس، ستاره باران و موارد دیگر، موجب راه بندان و ترافیک در معابر اصلی شهر شدند از این رو، پلیس با ایجاد مجتمع های مشابه که پارکینگ عمومی نداشته باشد مخالفت خواهد کرد.

وی به طرح مقابله با اراذل و اوباش استان در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: در راستای اجرای این طرح، ۳۹ نفر از اراذل و اوباش دستگیر شدند و ۱۰۷ مورد نیز احضار و تعهد داشتیم.

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی به طرح نوروزی ۱۴۰۳ نیز اشاره کرد و گفت: در این طرح که از ۲۴ اسفند آغاز شد ۶۰۰ تیم خودرویی شامل ۴۵۰ تیم برون شهری و ۱۵۰ تیم درون شهری به همراه ۳۸۵ تیم گشت انتظامی مشارکت داشتند.

سردار محمدی به برگزاری مناسب بازی تراکتور با سپاهان در تبریز در حضور ۱۰۰ هزار نفر اشاره کرد و گفت: تجربه خوبی بود و این بازی بدون مشکل خاص در تبریز برگزار شد البته ضعف برخی زیرساخت ها مشهود بود که امیدواریم از سوی مدیران مربوطه رسیدگی شود تا تماشاگران تراکتور به ویژه بانوان به راحتی در بازی های خانگی این تیم حضور یابند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پنج سپاهانی جزو بهترین‌های سه هفته اخیر لیگ والیبال
غبارروبی مساجد در آستانه ماه میهمانی خدا
حضور اعضای هیات رییسه در تمرین تیم ملی فوتبال بانوان
اختصاص اعتبار ۲۰ همتی برای توسعه روستاها و محرومیت‌ زدایی
راه شهدا را ادامه خواهیم داد
افتادن طشت رسوایی سردمداران جنایتکار آمریکایی و صهیونی با افشای پرونده اپستین
نایب‌قهرمانی تیم شنای دختران مشهد در مسابقات شنای مسافت کوتاه دختران کشور
تجلیل از فعالان و خادمان نماز در دیواندره
برگزاری یادواره شهدا در فراشبند
سلامت کامل اشیاء ایران در چین
پژمانفر : اطلاعات سامانه رفاه ایرانیان کامل نیست
دستگیری سارقین احشام توسط پلیس آگاهی فیروزآباد
بررسی وضعیت تسهیلات تکلیفی در کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان
تاکید بر انسجام و هم‌افزایی در جبهه فرهنگی کشور
تاکید بر جهاد تبیین برای جوانان و نوجوانان
سهمیه واردات ماشین آلات کشاورزی و ساختمانی فعال شد
دیدار رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ با آقای عراقچی
دستگیری ۳ سوداگر مرگ با کشف بیش از ۲۱ کیلوگرم هروئین
قاب دیدنی شبکه سه در ماه مبارک رمضان
همدان بر سکوی سوم مسابقات هاکی بانوان زیر ۲۳ سال کشور 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
تجلیل ازدکتر رسول خدابخش دانشمند هسته‌ای کشور در اردبیل
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
رونمایی از تندیس « سرباز وطن »
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۸ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۷ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)