• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۰۲۱۲۷
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰
بین الملل » غرب آسیا

سازمان ملل : اسرائیل مانع توزیع کمک های غذایی است

سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه اعلام کرد اسراییل، مانع توزیع کمک‌های غذایی در غزه می‌شود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ نیرو‌های امداد و نجات از زمان عقب نشینی اشغالگران صهیونیست پیکر ۴۰۹ شهید را در اطراف بیمارستان الشفاء غزه از زیر آوار‌ها بیرون آورده اند.

 

سازمان ملل، اسراییل را به ممانعت از توزیع کمک‌های غذایی در غزه متهم کرد
سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه اعلام کرد اسراییل، مانع توزیع کمک‌های غذایی در غزه می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از ژنو؛ ینس لارکه، سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل که مقر آن در ژنو است گفت: "در مقایسه با هر ماموریت بشردوستانه‌ی دیگری، احتمال ممانعت یا ایجاد اختلال در توزیع کمک‌های غذایی در غزه بیشتر است. "
این مقام سازمان ملل با استناد و اشاره به آمار‌های جمع‌آوری شده در ماه مارس افزود: "این بدان معناست که کاروان‌های حامل کمک‌های غذایی که باید به ویژه به شمال نوار غزه می‌رفتند، جایی که ۷۰ درصد از مردم با شرایط مشابه قحطی مواجه هستند، سه برابر بیشتر از کاروان‌های دیگر با ممانعت کامل برای ورود روبرو شده اند یا در فرآیند ورود آنها ایجاد اختلال شده است. "
شش ماه پس از آغاز جنگ خونین در غزه، اسرائیل تحت فشار فزاینده بین‌المللی قرار دارد تا کمک‌های بیشتری را به نوار غزه که به شدت ویران شده و با تهدید قحطی مواجه است، وارد کند.

 

جزئیات توافق پیشنهادی میان حماس و رژیم اشغالگر
به گزارش  خبرگزاری سما، جزئیات توافق پیشنهادی رژیم اسرائیل و حماس به این شرح است:

- بازگرداندن ۱۵۰ هزار آواره ساکن غزه به شمال این باریکه.
- آتش بس ۶ هفته ای.
- آزادی ۴۰ اسیر اسرائیلی نزد حماس
- آزادی ۹۰۰ اسیر فلسطینی (از جمله ۱۰۰ اسیر محکوم به حبس ابد).

 

 

تصاویر گردان های قسام از لحظه هلاکت چند نظامی صهیونیست در شرق خان یونس
به گزارش شبکه الجزیره، گردان های عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس تصاویری از لحظه به هلاکت رسیدن شماری از نظامیان رژیم اشغالگر را در کمینی در منطقه الزنه در شرق خان یونس منتشر کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

سازمان ملل : اسرائیل مانع توزیع کمک های غذایی است سازمان ملل : اسرائیل مانع توزیع کمک های غذایی است سازمان ملل : اسرائیل مانع توزیع کمک های غذایی است سازمان ملل : اسرائیل مانع توزیع کمک های غذایی است سازمان ملل : اسرائیل مانع توزیع کمک های غذایی است

 

آمار شهدای غزه به ۳۳۳۶۰ نفر رسید
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد: بر اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۳ فلسطینی شهید و ۶۰ زخمی به بیمارستان‌ها منتقل شدند.
وزارت بهداشت غزه همچنین اعلام کرد شمار شهدای تجاوزات رژیم اشغالگر به نوار غزه در صد و هشتاد و ششمین روز از آغاز تجاوز، به ۳۳ هزار و ۳۶۰ نفر و شمار زخمی‌ها به ۷۵ هزار و ۹۹۳ نفر رسیده است.

 

تصاویر تشییع پیکر شهید راه قدس در جنوب لبنان
خبرگزاری یونیوز با انتشار تصاویری گزارش داد: حزب الله و حامیان مقاومت پیکر احمد امین شمس الدین شهید راه قدس را در روستای عیتا الشعب در جنوب لبنان تشییع کردند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

خارج کردن پیکر ۴۰۹ شهید از زیر آوار‌های بیمارستان الشفاء

 سخنگوی سازمان دفاع شهری غزه اعلام کرد: از زمان عقب نشینی نظامیان اشغالگر از مجتمع بیمارستانی شفا در غزه، پیکرهای 409 شهید فلسطینی از زیر آوارهای این بیمارستان بیرون کشیده شدند.
سخنگوی سازمان دفاع شهری غزه افزود: از جامعه جهانی، سازمان ها و طرف های مسئول می خواهیم برای فراهم کردن و ارسال تجهیزات و ماشین آلات مخصوص عملیات حفاری و خاک برداری با هدف کمک به خارج کردن اجساد شهدا از زیر آوارهای خانه های تخریب شده در نوار غزه، اقدام کنند.

 

 

واکنش رژیم اشغالگر به اقدامات ترکیه
وزیر خارجه رژیم اشغالگر اعلام کرد تل آویو با اعمال محدودیت هایی، به اقدامات ترکیه علیه خودش پاسخ می دهد.
به گزارش پایگاه اینترنتی سمانیوز فلسطین، یسرائیل کاتس اعلام کرد رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه به خاطر حمایت از جنبش حماس، منافع اقتصادی کشورش را فدا می کند.
وی افزود اسرائیل در واکنش به محدودیت هایی که ترکیه برای صادرات اسرائیل اعمال کرده است، محدودیت هایی تجاری علیه کالاهای ترکیه اعمال خواهد کرد.
وی تاکید کرد فهرست بزرگی از دیگر کالاهای ترکه که از واردات آنها به اسرائیل جلوگیری خواهد شد تهیه خواهیم کرد.
کاتس تاکید کرد ترکیه به صورت یک طرفه توافقنامه های تجاری با اسرائیل را نقض کرده است و از کنگره آمریکا خواهیم خواست نقض این قوانین و امکان اعمال تحریم ها علیه ترکیه را بررسی کند.

 

 

حمله حزب الله به مواضع رژیم صهیونیستی در پایگااهای العاصی والرادار
به گزارش خبرگزاری سما، مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد: مجاهدان ما پایگاههای "الرادار" در مزارع شبعا  و"العاصی" را با سلاح موشکی هدف قرار دادند و این حملات مستقیماً به اهداف برخورد کردند.

 

 اعتراض جوانان حامی فلسطین در انگلیس به سیاست های دولت
شماری از جوانان حامی فلسطین در اعتراض به سیاست های حزب کارگر انگلیس در حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه ، به دیوارهای ساختمان ستاد مرکزی این حزب رنگ قرمز پاشیدند.
به گزارش خبرگزاری یونیوز ، مخالفان جنگ می گویند حزب کارگر، مخالف قطع صادرات جنگ افزارهای انگلیسی به اسرائیل است. این افراد می گویند حزب کارگر با تداوم حمایت از اسرئیل، در نسل کشی فلسطینیان دست دارد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
تجمع حامیان فلسطین در برابر سفارت اسرائیل در بروکسل
صفحه کاربری «سعودیون مع الاقصی» نوشت: حامیان فلسطین به رغم تلاش چند باره نیروهای امنیتی برای متفرق کردن آنها در برابر سفارت اسرائیل در بروکسل تجمع و کشتار مردم غزه توسط اسرائیل را محکوم کردند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 تخریب مسجد ۲۰۰۰ ساله در غزه
خبرگزاری صفا با انتشار این تصاویر گزارش داد: مسجد جامع العمری که قدمت بنای آن به بیش از دو هزار سال می‌رسد، براثر حمله اسرائیل به غزه تخریب شد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
شلیک ۴ موشک از لبنان به مواضع رژیم صهیونیستی
به گزارش  پایگاه فلسطین الان، ۴ فروند موشک از جنوب لبنان به سمت پایگاه رویسات العلم رژیم اشغالگر در تپه‌های کفرشوبا اشغالی شلیک شد.
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
رژیم صهیونیستی از تحویل پیکر ولید دقه خودداری می کند
ارتش رژیم صهیونیستی خانواده «ولید دقه» شهید فلسطینی را مجبور کرد در خانه خود پذیرای تسلیت دهندگان نباشند و از ارائه پیکر وی به خانواده اش خودداری کرد.
ولید دقه در بیمارستان «آساف هروویه» در نتیجه قصور عمدی و اهمال پزشکی اداره بیمارستان های رژیم صهیونیستی در حق اسرای بیمار به شهادت رسید.
 
 
فاجعه انسانی در غزه با حمایت های شدید آمریکا از رژیم صهیونیستی
الغد گزارش داد حمایت های مختلف آمریکا از رژیم صهیونیستی از جمله حمایت های مالی و تسلیحاتی از جمله مواردی است که دست این رژیم را برای اجرای جنایت ها علیه مردم غزه باز کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
ارتش رژیم صهیونیستی به مجروح شدن ۳۲۰۸ نیروی نظامی خود اعتراف کرد
شبکه خبری قدس نوشت ارتش رژیم صهیونیستی به مجروح شدن ۳۲۰۸ افسر و سرباز خود از آغاز جنگ علیه نوار غزه اعتراف کرد.
 
 
حزب الله پادگان زبدین رژیم اشغالگر را هدف قرار داد
شبکه خبری قدس نوشت حزب الله از هدف قرار دادن پادگان زبدین رژیم صهیونیستی در مزارع شبعا با گلوله های توپ خبر داد.
 
 
۴۵ هزار ساختمان در خانیونس به طور کامل تخریب شده است
شبکه الاقصی نوشت ۴۵ هزار ساختمان در خانیونس در جنوب نوار غزه به طور کامل تخریب شده است.
خارج کردن پیکر ۴۰۹ شهید از زیر آوار‌های بیمارستان الشفاء
 
تلاش برای شاد کردن کودکان در نوار غزه با پختن کیک
زنان فلسطینی با پختن کیک های سنتی برای عید سعید فطر تلاش می کنند تا حد امکان کودکان را خوشحال کنند و لبخند بر لبان آنها بنشانند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
تصاویری از بمباران شمال رفح
شبکه خبری قدس در کانال تلگرام خود تصاویری از حمله جنگنده های رژیم اشغالگر به شمال رفح منتشر کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
اذعان کارشناسان صهیونیست به بدتر شدن اوضاع رژیم اشغالگر از ابتدای جنگ
کارشناسان صهیونیست اذعان کردند اوضاع رژیم اشغالگر از ابتدای جنگ بدتر شده است و این رژیم به هیچ یک از اهدافی که برای جنگ ترسیم کرده، دست پیدا نکرده است و باید در روند جنگ بازنگری کند.
کارشناسان و تحلیلگران اسرائیلی پس از شش ماه از آغاز جنگ این رژیم علیه نوار غزه می گویند اوضاع اسرائیل در همه عرصه ها بدتر شده است و علاوه بر این نتوانسته است در جنوب به پیروزی برسد و در شمال هم اوضاع را تغییر دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ اسفند ۱۴۰۴
تشکیل ۶ کارگروه تخصصی در شورای راهبردی بانوان و خانواده هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۶ اسفند ماه ۱۴۰۴
۵۱ درصد از اراضی مستعد زنجان زیر چتر آبیاری نوین
دعای هر روز و روز هفتم ماه مبارک رمضان
مهلت بخشودگی جرائم مالیاتی زنجان تا ۱۴ اسفند
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)