• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۰۳۹۱۶
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۴
آذربایجان غربی » اقتصادی

شهرک صنعتی قلب تپنده توسعه و اشتغال‌زایی در بوکان است

فرماندار بوکان شهرک صنعتی این شهر را قلب تپنده اقتصاد، توسعه و اشتغال‌زایی این شهرستان معرفی و توجه به حل مشکلات آن را از اولیت های دولت دانست.

شهرک صنعتی قلب تپنده توسعه و اشتغال‌زایی در بوکان است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   خشایار صنعتی در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی که راستای جذب سرمایه‌گذار و اشتغال‌زایی و رفع مسائل و مشکلات این شهرک انجام شد به خبرنگار ما گفت: متأسفانه طی سالیان گذشته شاهد انباشت مشکلات در شهرک صنعتی بودیم که با تلاش‌های انجام‌گرفته در دولت سیزدهم این چالش‌ها به حداقل رسیده است.

 وی افزود: خوشبختانه طی چند ماه گذشته شاهد تعیین تکلیف واگذاری یک دستگاه ماشین آتش‌نشانی به شهرک صنعتی در راستای ارائه خدمات از طریق عقد تفاهم‌نامه با سازمان آتش‌نشانی و شهرداری بوکان بودیم.

  فرماندار بوکان مهم‌ترین چالش شهرک صنعتی را کمبود زمین برای توسعه آن دانست و افزود: تعیین تکلیف زمین موردنیاز در راستای اجرای طرح توسعه کارخانه‌ها و تولیدکنندگان اهمیت دار انجام‌گرفته و طی ماه‌های گذشته به آنان اختصاص‌داده‌شده است.

  صنعتی عنوان کرد: تصمیم‌گیری در خصوص تعدادی از قطعات باقیمانده شهرک صنعتی در راستای تحویل به متقاضیان ثبت نامی قبلی بعد از طی پروسه اداری مربوطه در حال انجام است و ان‌شاءالله به‌زودی شاهد واگذاری این زمین‌ها نیز خواهیم بود.

  وی تصریح کرد: تعیین تکلیف وضعیت اراضی تصرفی شهرک صنعتی از طریق ورود جدی واحد حقوقی شرکت شهرک‌های صنعتی استان و هماهنگی شهرستانی فرماندار در حال انجام می‌باشد و ان‌شاءالله در این حوزه تیز شاهد خبرهای خوبی برای صاحبان صنایع خواهیم بود.

  فرماندار بوکان به مشکل آب شهرک صنعتی اشاره و بیان کرد: رفع مشکل آب واحدهای صنعتی شهرک صنعتی از طریق حفر و یا جابه‌جایی چاه‌های قابل استحصال با هماهنگی منابع آب شهرستان از محل تخصیص آب باقیمانده شهرک صنعتی انجام و در حال اجرا است.

  وی از پیگیری اتمام و بهره‌برداری از مدول دوم تصفیه‌خانه شهرک صنعتی به لحاظ پیشرفت ۹۰ درصدی خبر داد و گفت: هم اکنون فاز دوم تصفیه‌خانه شهرک صنعتی در مراحل پایانی ساخت خود قرار دارد و به‌زودی شاهد بهره‌برداری از آن خواهیم بود.

 تعین تکلیف خیابان جدید احداث شهرک صنعتی از طریق آسفالت و ارائه خدمات گاز برق و از دیگر مواردی بود که خشایار صنعتی در خصوص عنوان کرد: شهرک صنعتی قطب توسعه، اشتغال‌زایی و اقتصاد بوکان می‌باشد پس لازم است برای رفع مشکلات آن به‌ویژه در حوزه توسعه تمام امکانات را به خدمت گرفت.

  وی از پیگیری ارائه خدمات تلفن و اینترنت در بستر فیبر نوری شهرک خبر داد و عنوان کرد: به تعداد ۳۵ واحد تولیدی از طریق عقد تفاهم‌نامه شرکت شهرک‌های صنعتی استان با شرکت مخابرات فیبر نوری کشیده شده و هم اکنون این واحدها از این مهم بهره‌مند شده‌اند.

  فرماندار بوکان همچنین از پیگیری تسریع در پیمان‌سپاری آسفالت ورودی شهرک خبر داد و بیان کرد:۱۰۰ میلیارد ریال در راستای آسفالت خیابان‌ها و معابر داخلی شهرک صنعتی تخصیص اعتبار شد و هم اکنون در حال اجرا می‌باشد.

  خشایار صنعتی همچنین به تعیین تکلیف ناحیه دو صنعتی حاجی‌آباد اشاره کرد و افزود: به لحاظ اتمام تمامی امورات و استعلامات در راستای شروع عملیات آماده سازی و تحویل به متقاضیان انجام گرفته و در آینده بسیار نزدیک شاهد آغاز روند احداث آن خواهیم بود.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز نام نویسی داوطبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
جهش فناورانه نخبگان دانشگاهی در تولید سولفات مس
افتخار جهانی بافق؛ نوجوان اسکیت رولبال به مدال برنز رسید
برگزاری جشنواره هفته نکوداشت قرآن، عترت و نماز در آذربایجان‌غربی
انسداد ۹ حلقه چاه غیر مجاز در نهاوند
چمران: تصمیمات درباره حریم به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال می‌شود
هفته ۱۵ بوندسلیگای آلمان؛ لورکوزن جای لایپزیش را در رده سوم گرفت
هشدار در مورد یخ‌زدگی کنتورهای آب
شرور مخل نظم و امنیت عمومی در پارس‌آباد دستگیر شد
لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌ اصلاح شد
درخواست شرکت ملی گاز از مردم برای کنترل مصرف گاز
برگزاری جلسه شورای اداری شهرستان خوی
مهار بیش از ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
نباید از روایت مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه غفلت کرد
پلمب یک هایپرمارکت و یک میوه‌فروشی متخلف در رامسر
پویش یلدای مهربانی گیلانیان
هفته ۱۷ لیگای اسپانیا؛ رئال در صدر به یک قدمی بارسا رسید
گواهی اسقاط ۶۰ میلیونی در برابر کامیون ۲ میلیاردی؛ نوسازی ناوگان به بن‌بست خورد
با وجود بارش‌های بی‌سابقه؛ تلفات جانی نداشتیم
دستگیری عاملان قتل خانوادگی در گچساران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)