• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۰۴۳۴۴
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
خراسان رضوی » اجتماعی

رشد ۵ برابری فروش اموال تملیکی در خراسان رضوی

فروش اموال منقول و غیرمنقول تملیکی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ حدود ۵ برابر نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است.

 فروش اموال تملیکی در خراسان رضوی ۴۹۰ درصد رشد کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ،مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان خراسان رضوی گفت: تعهد فروش امول تملیکی برای خراسان رضوی طی سال گذشته ۸۸۰ میلیارد ریال بوده است که این مبلغ به ۱۹۶ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

هادی ذاکری افزود : میزان فروش امول تملیکی خراسان رضوی نسبت به تعهد این استان، ۲۳۰ درصد و نسبت به سال ۱۴۰۱ معادل ۴۹۰ درصد رشد را تجربه کرده است.

وی بیان کرد: این استان در سال ۱۴۰۱ رتبه شانزدهم کشور در زمینه فروش اموال تملیکی را داشت که با تلاشهای انجام شده درسال ۱۴۰۲ به رتبه دوازدهم ارتقا پیدا کرد.

 ذاکری ادامه داد: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پرونده با رسوب بالای ۱۰ سال طی سال گذشته از گمرکات به مرکز استان خراسان رضوی منتقل و نسبت به انجام کارشناسی و فروش آنها اقدامات لازم انجام شد.

 مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان خراسان رضوی  بیان کرد: بیش از سه هزار و ۲۰۰ پرونده رسوبی که از سال ۱۳۸۰ مانده بود تا پایان خرداد ماه سال ۱۴۰۲ رسیدگی و نسبت به تعیین تکلیف آنها اقدام شد.

وی اعلام کرد: همچنین طی سال گذشته نسبت به اخذ اذن حاکم شرع از سازمان مرکزی برای بیش از هزار پرونده متروکه اقدام و در مسیر فروش آنها گام برداشته شد.

فروش ۵۰ دستگاه خودروی سبک و سنگین برای نخستین بار

مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان خراسان رضوی در ادامه گفت: برای نخستین بار ۵۰ دستگاه خودروی سواری و سنگین و افزون بر ۳۰ دستگاه موتورسیکلت توسط اداره کل اموال تملیکی در سال گذشته به فروش رسید که از تعامل و همکاری خوب مدیران ارشد گمرک،تعزیرات، دانشگاه علوم پزشکی، استانداری و غیره جهت حل و رفع موانع و تسریع در انجام امور مربوط به اموال تملیکی قدردانی می شود.

وی در خصوص برنامه های سال جاری اداره کل جمع اوری و فروش اموال تملیکی خراسان رضوی بیان کرد: بنا داریم امسال نسبت به اجرای حراج خرده فروشی در استان اقدام کنیم تا شهروندان نسبت به رفع نیازمندی‌های خویش در زمینه کالاهای خاص مانند تلویزیون، کولر، جاروبرقی، لباسشویی، اتو و غیره خرید کنند.

وی با بیان اینکه در حراج خرده فروشی امسال نیاز به امضای الکترونیک نخواهد بود، افزود: همچنین در سال جاری ماهانه یک مزایده برای امول منقول و یک مزایده مربوط به اموال غیر منقول در استان برگزار می شود.

ذاکری تاکید کرد: تلاش ما در سال جاری بر این است که فاصله جمع آوری و فروش اموال را به حداقل ممکن برسانیم و از انبارداری پرهیز کنیم، ضمن اینکه در بحث اموال غیر منقول با استفاده از توان فرمانداران، بخشداران و دهیاران برای نخستین بار در کشور، نسبت به تعیین تکلیف وثایق اقدام خواهد شد.

وی اظهار کرد: از اداره کل تعزیرات و محاکم قضایی خواستاریم نسبت به رسیدگی و صدور رای و یا صدور مجوز فروش برای کالاهای سریع الفساد و یا با دوامی که گذر زمان باعث تغییر در ماهیت کمی و کیفی آنها می شود، اقدام نمایند.

۳۴ شهرستان در خراسان رضوی و هشت شهرستان در استان خراسان شمالی توسط اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان خراسان رضوی با مرکزیت مشهد اداره می شوند.

 
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز استاندارد سازی سامانه های سرمایشی و گرمایی در کشور
سینما همیشه سرگرمی نبود، بلکه آیینه مردم است
برای دفاع از انقلاب و قرآن حضور مردم در ۲۲ بهمن ضروری است
درگذشت مادر شهید کوهگرد در لنده
در صورت تردید درباره درستی یک خبر، از مراکز و افراد متخصص کمک گرفته شود
افتتاح ۲۶ پروژه ایمن سازی جاده‌ای با اعتبار ۲۱۰ میلیارد تومان در آذربایجان غربی همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی
فیلم‌های روز هشتم جشنواره فجر
مرخصی فجرانه ۱۰ روزه به زندانیان دارای شرایط در لرستان
قوه قضاییه با جدیت پیگیر بازگشت ارز‌های صادراتی است
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۲ طرح در استان همدان 
اقدامات استان برای فرار از بحران آب
اظهارات اژه‌ای درباره بازگشت ارز‌های صادراتی
تقویت اعتماد سرمایه‌گذاران با حکمیت قیمت‌گذاری پتروشیمی
گونه مهاجم نوتریا؛ تنها تهدید شناسایی‌شده حیات وحش آذربایجان‌غربی
بارش برف و باران در جاده‌های ۱۸ استان و انسداد چند محور کوهستانی
لزوم مشارکت انجمن‌ها در پیشبرد اهداف شبکه آزمایشگاهی کشور
مقام افغان: افغانستان هرگز لقمه چرب برای دشمنانش نیست
اهمیت اجرای کامل و اثربخش مشوق‌های نوسازی در بافت‌های فرسوده
آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
دانشجوی نخبه اصفهانی، قربانی اقدامات تروریستی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)