• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۱۰۱۹۵
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸
کرمان » سیاسی
خطیب جمعه کرمان:

کمک ۱۰ کشور به رژِیم صهیونیستی برای خنثی کردن عملیات «وعده صادق»

امام جمعه کرمان گفت: هرگونه حرکت حماقت آمیز دشمن با عملیاتی ویران کننده وعملیات قوی روبرو می‌شود و مراکز مختلف دشمن را به جهنم تبدیل خواهد کرد.

 به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی در خطبه های این هفته نماز جمعه کرمان افزود: دشمن از عملیات‌های محکم ما درس بگیرد و دست از پا خطا نکند و اگر تجاوز احمقانه اتفاق افتد، مشروعیت حمله به حیفا و تل آویو را برای جمهوری اسلامی، مدافعان کشور و نیروهای مسلح ما به صورت رسمی و قانونی مباح خواهد کرد تا هر مرکزی را مورد هجمه قرار دهند.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان ادامه داد: بیش از ۴۰ سال از انقلاب گذشت اما نیروهای مسلح و شجاع ما، سپاه قهرمان و تکلیف محور ما با همکاری ارتش عملیاتی را طراحی کرد که تابلوی تمام نمای اقتدار نظام جمهوری اسلامی را به رخ دنیا کشید.
حجت الاسلام  والمسلمین علیدادی سلیمانی تصریح کرد: در شرایطی این عملیات وعده صادق شکل گرفت که بیش از ۴۰ سال تحت شدیدترین تحریم ها قرار گرفتیم اما همه پیشرفت‌ها با اتکا به داخل کشور اتفاق افتاده و ما در این عملیات فقط بخش کوچکی از توانمندی نظامی و دفاعی کشور را به رخ کشیدیم.
امام جمعه کرمان با اشاره به زعامت و فرماندهی ولایت فقیه عنوان کرد: این مرد الهی و جانشین حضرت ولیعصر بدون هراس و ترس از قدرت های مادی، مهمترین تصمیم را در عملیات وعده صادق امضا کرد.
حجت الاسلام  والمسلمین علیدادی سلیمانی یادآور شد: در مقابل صف آرایی قدرت های اهریمنی، دنیای متجاورگز با ۱۰ کشور برای خنثی کردن عملیات وعده صادق به دشمن کمک کردند که در راس آنها آمریکا و غرب بود اما فناوری و قدرت نظامی ایران اسلامی دست برتر را داشت و ماموریت ها را به بهترین وجه ممکن انجام داد.
وی گفت: جرات و شجاعت عملیات و تبدیل صحنه رجز به عملیات واقعی بخش دیگری از عملیات وعده صادق است و این عملیات توانست صحنه شعار و برخورد با دشمن را تبدیل به عمل کند، این عملیات نشان داد که دنیای زر و زور و تزویر همراه با تبلیغات علیه جمهوری اسلامی، شکست خورده است.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان بیان کرد: طراحی دقیق یکی دیگر از جنبه های این عملیات افتخار آفرین است؛ این عملیات زمانی انجام می شود که دشمن نداند اما مانور اقتدار جمهوری در شرایطی اتفاق افتاد که دشمن آماده باش ۱۰۰ درصد و انتظار عملیات را می کشید و در نهایت دشمن ناموفق بود.
وی افزود: بعد دیگر این عملیات منطق قوی جمهوری اسلامی و توجه به نکات مهمی بود که در جنگ ها کمتر به آنها توجه می شود اما همه این موارد در عملیات وعده صادق رعایت شد و مراکزی هدف قرار گرفتند که نظامی بودند و عملیات تروریستی علیه کنسولگری ایران، از آنجا انجام شده بود.
حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی تاکید کرد: عملیات وعده صادق آنطور با قاطعیت انجام شد که خودشان نوشتند چشم رژیم صهیونیستی کور و مرکز جاسوسی و عملیات دشمن منهدم شد و این بخشی از توانمندی جمهوری اسلامی است.
امام جمعه کرمان با اشاره به قدرت نرم جمهوری اسلامی را نشان دادیم، تاکید کرد: همانگونه که در این عملیات نشان دادیم، صحنه میدان عمل و دیپلماتیک جمهوری اسلامی هماهنگ و همراه است و این آرزوی سپهبد شهید حاج قاسم بود
وی افزود: آزادیخواهان و مسلمانان جهان جشن گرفتند و خوشحال هستند، مردم ما در داخل کشور و هر ایران دوستی جشن و خوشحالی خود را نشان داد و این قدرت نرم جمهوری اسلامی است و ما از جریان عدالت خواه دفاع خواهیم کرد.
نماینده ولی فقیه در استان  در بخشی از سخنانش گفت: آموزش و پرورش تاثیرگذارترین محیط برای تربیت است و مربیان با کفایت باید تربیت را در راستای رضای خداوند پیش ببرند.
امام جمعه کرمان افزود: بعضی مربیان ممکن است سال‌ها در کرسی تدریس باشند اما در گام اول تدریس متوقف می‌شوند و هرگز گامی به سوی تربیت با نگاه اخروی برنمی‌دارند.
حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی اظهار داشت: روز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در پیش داریم که این نهاد در روزهای اخیر شاهکاری را خلق کرد که در تاریخ ماندگار شد.
وی با بیان اینکه شکست حمله نظامی آمریکا در طبس با اراده خداوند اتفاق افتاد تصریح کرد: روزی بر این کشور گذشت که ما از نظر دفاعی آنقدر ضعیف بودیم که آمریکایی ها به راحتی در داخل کشور اردوگاه می زدند و حمله به پایتخت تهران را طراحی می کردند.
امام جمعه کرمان گفت: خدا از ما در آنجا دفاع کرد که چشم ها بسته و رادارها دشمن را ندیده بودند و ما در کمال آرامش و بی خبر از حمله نظامی، زندگی می کردیم؛ طوفان صحرای طبس طومار آمریکا را در هم پیچید.
وی همچنین با گرامیداشت روز بزرگداشت شیخ بهایی و شهادت سپهبد قرنی ارتشی فداکار و مخلص و روز ارتش گفت: ارتش با تمام وجود در کنار نیروهای مسلاح از امنیت کشور دفاع می کند و با آمادگی و اراده کامل برای انجام هر ماموریتی در امنیت کشور مهیا است.
حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی با اشاره به موفقیت و دستاوردهای جمهوری اسلامی در بخش سازمان ملی استاندارد گفت: کشور در این حوزه ارتقاهایی پیدا کرد که در حوزه تجارت و اقتصاد بسیار موثر است‌.
وی با اشاره به روز زمین پاک و توجه به محیط زیست عنوان کرد: محیط زیست حق فرد فرد انسان ها و حقی برای نسل های آینده است و توجه به این حقوق در عرصه های مختلف وظیفه هرکدام از ما است.
همچنین راهپیمایی خودجوش مردم و نمازگزاران کرمان در حمایت از مردم غزه و اقدام اخیر نظامی جمهوری اسلامی در تنبیه رژیم صهیونیستی پس از اقامه نماز جمعه برگزار شد.
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلنگ‌زنی خط تغذیه ۱۷هزار متری گازرسانی به روستا‌هایی بیرگان در دهه فجر
ثبت رکورد‌های جدید در تولید نفت و گاز در دولت چهاردهم
جشنواره ورزش های زمستانی در بام خلخال
بهره برداری همزمان صد‌ها طرح در خراسان جنوبی در هشتمین روز از دهه مبارک فجر
توقیف ۴ خودری شوتی و کشف ۳ هزار و ۷۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهبندان
انتشار دو فراخوان ملی برای همکاری و سنجش صلاحیت مربیان فنی‌وحرفه‌ای کشور
افزایش ۰.۲۵ درصدی شاخص کل بورس
افتتاح ۱۱ پروژه گردشگری در استان فارس
حفظ سلامت فرهنگی جامعه، بالاترین خدمت به بشر است
معرفی نمایندگان ایران در مسابقه‌های قرآن «الصادق‌الأمین» لبنان
خرم‌آباد رکورددار مقاوم‌سازی مسکن روستایی در کشور
افزایش تعداد استاندارد‌های خودرو همچنان روی کاغذ
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۹ بهمن
حذف ۲۱ قلم سم از در بخش کشاورزی 
رونق عرضه در بازار فیزیکی بورس انرژی در نوزدهم بهمن
همسان سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی در کشور
کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی؛ پیروزی مهمدی و علیزاده در مبارزه نخست
گروه‌های جهادی باید مرجع حل مشکلات مردم شوند
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مادر شهید والامقام احمد لیاقتی راد دزفول آسمانی شد
سمپوزیوم بین‌المللی گیاهان دارویی و معطر با حضور پژوهشگران ایرانی برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)