• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۱۲۰۳۶
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۸
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

بهره گیری از ظرفیت جهاددانشگاهی در راستای اهداف سازمان ثبت اسناد و املاک

روسای جهاد دانشگاهی و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشستی مشترک بر افزایش تعاملات و همکاری بین این دو سازمان تأکید کردند.

بهره گیری از ظرفیت جهاددانشگاهی در راستای اهداف سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر مسلمی نائینی در ابتدای نشست مشترک با رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه این نهاد ظرفیت و توان گسترده‌ای دارد، تصریح کرد: با وجود این ظرفیت‌ها، اما جهاددانشگاهی در حوزه ثبت دارایی‌های فیزیکی خود با مشکلاتی مواجه است که امیدواریم با تعامل و همکاری و راهنمایی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بتوانیم این دارایی‌ها را به مرحله مولدسازی برسانیم و با استفاده از این ظرفیت مشکلاتمان را رفع کنیم.
وی تأکید کرد: تثبیت مالکیت املاک و اراضی جهاد دانشگاهی و اراضی و املاکی که سالهاست مورد اختلاف و محل دعوا بوده نیازمند تعامل جدی با سازمان ثبت است.
مسلمی نائینی در ادامه در رابطه با تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» بیان کرد: جهاددانشگاهی زمین‌های بسیاری در پارک‌های علم و فناوری خود دارد که آن را در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار می‌هد تا با بهره مندی از آن و افزایش تولیدات خود موجبات تحقق شعار سال را افزایش دهیم.
وی افزود: برخی از این شرکت‌ها اسناد مالکیت دارند، اما به دنبال آن هستیم سند اعیان نیز به آنها ارائه کنیم تا برای ادامه کار خود قوت قلب بگیرند و از این طریق مشارکت مردم در راستای جهش تولید را افزایش دهیم.
رییس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه این نهاد تولیدات علمی فراوانی دارد، گفت: امیدواریم تولید این محصولات را به مرحله انبوه برسانیم و در این رابطه از ظرفیت بخش خصوصی بهتر بتوانیم استفاده کنیم. به طور مثال در حوزه گیاهان دارویی خط تولید خوبی راه اندازی شده کرده‌ایم که در داخل و خارج از کشور می‌توانیم محصولاتمان را توزیع کنیم.

در ادامه این نشست مشترک، رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اینکه سال گذشته تجربیات خوبی در بحث همکاری با شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری داشتیم، گفت: سازمان ثبت در زمینه تثبیت مالکیت و صدور اسناد حدنگار، نیازمند افراد متعهد با دانش تخصصی بالاست و تعامل با مجموعه جهاددانشگاهی راهگشای سازمان ثبت در تسریع و تسهیل صدور اسناد حدنگار است و ان‌شاءالله بتوانیم با انتقال تجربه و دانش در سال جدید زمینه همکاری را منسجم‌تر کنیم.
بابایی در ادامه گفت: خرید ماهواره با هدف به روزرسانی تصاویر ماهواره‌ای در تثبیت مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی در سال آینده و همچنین گسترش تعاملات با جهاد دانشگاهی در اجرای این طرح چهره جدیدی از سازمان ثبت را ارائه خواهد کرد.
وی با اشاره به دستاورد‌های سازمان ثبت طی ماه‌های گذشته عنوان کرد: ۹۹ درصد از عرصه‌های ملی، ۵۱ درصد از پهنه‌های کشاورزی، ۸۰ درصد از اراضی موقوفه و ۱۰۰ درصد اماکن نظامی تثبیت و مستندسازی شده که این نتایج حاصل ۱۱۰ سفر استانی و تشکیل قرارگاه‌های حدنگاری «شهید سلیمانی» در تمامی واحد‌های ثبتی سراسر کشور است.
رییس سازمان ثبت در ادامه بر انعقاد تفاهم‌نامه مشترک فی مابین دو سازمان در تمامی حوزه‌ها بالاخص در حوزه حدنگاری و مالکیت معنوی و همکاری در برداشت‌های ماهواره‌ای در حوزه نقشه برداری، بهره گیری از ظرفیت نخبگان حوزه جهاددانشگاهی، تشکیل کارگروه مشترک برای تسهیل در صدور اسناد تاکید کرد و گفت: امروز در بحث تثبیت و صدور اسناد نیازمند کمک و همکاری افراد متعهد و دارای علم هستیم و در این راستا آمادگی استفاده از توانمندی‌های جهاددانشگاهی و متخصصان این نهاد را داریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۱۶ هزار مورد پایش دما و مصرف گاز ادارت گیلان
آغاز تدارکات رسمی برای میزبانی مازندران از رئیس‌جمهور و هیئت دولت
نسخه علمی برای درمان آسیب‌های اجتماعی
مسیر ورزش کشور برای سالی سرنوشت ساز
استقبال سازمان ملل از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا
شرایط اقلیمی بوشهر فرصتی مناسب برای رونق کشت گل نرگس
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار
ساپینتو: به اشتباهات خودمان باختیم
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ شکست استقلال مقابل الحسین
قدردانی معاون اول رئیس جمهور از وزیر ارشاد برای برگزاری جشنواره‌های فجر
تولید سرامیک‌های سکوریتی با فناوری نانویی ایرانی
قیام تبریزی‌ها، ضربه قاطع بر پیکر رژیم ستمشاهی
روایت‌های شهدای حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ (ع)
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ بهمن
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
افزایش بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر در خسروشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
مراسم تشییع پیکر زنده یاد عنایت الله بخشی
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
ضرورت شفاف‌سازی و گفت‌وگو درباره واقعیت‌های اجتماعی  (۱ نظر)