• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۱۲۷۵۰
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴
اقتصادی » اقتصاد کلان

تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا از مرز ۴۰۰ هزار مجوز عبور کرد

رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار گفت: تعداد مجوز‌های کاغذی که تا امروز شناسه یکتا گرفته اند، از مرز ۴۰۰ هزار مجوز عبور کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،آقای امیر سیاح رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار در گفتگو با بخش خبری اقتصاد و بازار شبکه خبر به تشریح وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا پرداخت . متن این گفتگو به شرح ذیل است : 

سوال: بفرمایید که چه تعداد از مجوز‌های کاغذی چه صنفی و چه دستگاهی تاکنون شناسه یکتا گرفته اند؟

آقای سیاح: ساعاتی پیش ۴۰۰ هزارمین مجوز کاغذی شناسه یکتا شد و تعداد مجوز‌های کاغذی که تا امروز شناسه یکتا گرفتند از ۴۰۰ هزار تا گذشت، دو دقیقه پیش ۴۰۱ هزار و ۴۹۰ تا بوده و به همت الحمدلله فراخوانی که صدا و سیما داده و اتحادیه و استانداری‌ها داده این لحظه‌ای بالا می‌رود، استان‌هایی که پیشتاز هستند همچنان لرستان و گیلان با فاصله پیشتازند بعد از آن همدان و خراسان جنوبی و چهارمحال دارند تعقیب شان می‌کنند، تهران و زنجان و البرز هم خوب هستند، آنهایی که عقب هستند و باید حرکت کنند و هنوز ۱۰ درصد هم نشدند گلستان و بوشهر و ایلام باید بیشتر تلاش کنند، آنهایی که رشدشان حرکتی زدند از پریروز تاکنون اردبیل رشدش زیاد بوده، قم زیاد بوده، کهگیلویه و بویراحمد نسبت به هفته پیش خیلی رشد کرده، تهران و زنجان و البرز هم ششم و هفتم و هشتم هستند جزو بالا و آذربایجان شرقی دارد تعقیبشان می‌کند. در دستگاهی ها، ملی استاندارد از همه جلوتر است و بعد از آن وزارت ورزش اینها همه بالای ۲۰ درصد مجوزهایشان را الکترونیکی کردند، انرژی اتمی، نظام پزشکی، وزارت نفت، نظام مهندسی کشاورزی و نظام دامپزشکی مجوزهایشان را بیشتر از همه الکترونیکی کردند. امروز خبر خاصی که اتفاق افتاد به جز این که از مرز ۴۰۰ هزار تا عبور کردند این است که بزرگان اتحادیه املاک کشور تشریف آوردند به مرکز ملی بهبود کسب و کار و خودشان مجوز‌های کاغذی شان را الکترونیکی کردند و اعضای اتحادیه را در سراسر کشور دعوت کردند که مجوزشان را الکترونیکی کنند و نشان دهند که جلوتر از همه به قانون احترام می‌گذارند و آماده نظارت‌های پسینی هستند و آماده هستند که آنهایی که زیرزمینی کار می‌کنند، بدون مجوز کار می‌کنند ان شاءالله یا قانونی و با مجوز باشند یا از میدان کاسبی حذف شوند، بدون مجوز نباید کشی باشد. امیدواریم که با همت اتاق اصناف و وزارت صمت و همه اتحادیه‌های املاک در سطح کشور واقعاً اولین اتحادیه‌ای که همه مجوزهایش الکترونیکی شود و جشن خداحافظی با مجوز‌های کاغذی را می‌گیرد همین مشاوره‌های املاک باشند.

سوال:  اگر فعالان اقتصادی، چه صنفی و چه دستگاهی، اقدام نکنند برای دریافت و تبدیل مجوز‌های کاغذی به مجوز‌های الکترونیکی و شناسه یکتا، تبعاتش چیست؟

آقای سیاح: ما امیدواریم که این اتفاق نیفتد و تا ۲۵ اردیبهشت دیگر همه مجوز‌های کاغذی شناسه یکتا شده باشند، اما اگر کسی خدایی نکرده نه به دلیل لجبازی با قانون مثلاً مسافرت بوده مریض بوده نتوانسته برود و این کار را انجام بدهد به تدریج خدمات دولتی شان قطع می‌شود چرا که طبق نص صریح قانون دو سال بعد از لازم الاجرا شدن قانون تصویب صدور مجوز‌ها یعنی روز ۲۶-۲-۱۴۰۳ دو سالگی لازم الاجرا شدن این قانون دیگر مجوز‌های کاغذی بدون اعتبار هستند و چون ارتباطات شهروندان با حکومت و فعالان اقتصادی و حکومت دارد الکترونیکی می‌شود، سیستم‌های حکومتی و بانکی و قضایی و اماکن پلیس و همه سیستم‌های حکومتی دیگر مجوز‌های کاغذی را از فردای ۲۵ اردیبهشت یعنی ۲۴ اردیبهشت دیگر نمی‌شناسند و خدایی نکرده اگر کسی تا آن موقع مجوزش را الکترونیکی نکرده باشد ممکن است دچار مشکل شود، این کار هم خیلی آسان است ۲۴ ساعته در خانه شب با گوشی هر کسی می‌تواند انجام دهد در مجوز‌های آر بروند یک فیلم راهنما است فیلم دو دقیقه بیشتر نیست، فیلم را نگاه کنند و مراحلش را یاد بگیرند ۱ - ۲- ۳- ۴ چهار مرحله بیشتر ندارد و یک کد می‌دهند به گوشی شان و پروانه الکترونیکی شان صادر می‌شود، کاملاً غیرحضوری، کاملاً بدون کاغذ و رایگان شبانه روزی هم است یک کار آسانی است که کسبه محترم، فعالان اقتصادی انجام بدهند تا ان شاءالله ارتباط شان با حکومت غیرحضوری شود و سرویس‌های حکومتی را غیرحضوری بگیرند و از آن مهمتر آنهایی که زیرزمینی و بدون مجوز کار می‌کنند را سیستم‌های دولتی بتوانند بشناسند و ان شاءالله آنها را حذف کنند یا بیایند تحت نظارت با جواز و مجوز کار کنند یا اگر نمی‌توانند قانونی کار کنند، اگر نمی‌توانند استاندارد داشته باشند، تأییدیه بهداشتی داشته باشند، تحت نظارت پلیس باشند و قانونی نمی‌توانند کار کنند حذف شوند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
امیدواریم سریعتر مجوز های سردفتری ۱۴۰۱ هم از درگاه ملی مجوزها صادر بشه
درگاه ملی مجوز ها باید سریعتر مشکل هزاران پذیرفته شده آزمون سردفتری ۱۴۰۱ رو حل کند و از سازمان ثبت این موضوع خلاف قانون رو بگیرند
با توجه به سند تحول قضایی و درگاه ملی مجوزها دیگر عذری برای سازمان ثبت اسناد باقی نیست و باید سریعتر به درگاه برگردد
نظر شما
آخرین اخبار
نسل زدی ها دنبال کارمندی نیستند
برگزاری اختتامیه اجلاسیه سراسری نماز در تیپ ۱۸۴ شهید فتح الهی خرم آباد 
تامین گاز مورد نیاز واحد‌های تولیدی استان کرمان
بازآفرینی شهری در هادی‌آباد؛ طرح کلید به کلید با خدمات ویژه برای مناطق کم‌برخوردار
تصویب چارچوب توسعه منظومه‌های روستایی و بلندمرتبه‌سازی بندرعباس
 رسید کارتخوان به‌مثابه صورت‌حساب الکترونیکی
آغاز بیست‌وپنجمین المپیاد دانشجومعلمان کشور به میزبانی مازندران
انتخابات شورا‌ها با رویکرد دولت وفاق ملی برگزار می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
پیروزی تراکتور مقابل الدحیل قطر
الزام به الکترونیکی شدن نوبت‌های بیمارستانی
خبر‌هایی از بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران شاهرود
پایان اعتبار فاکتور‌های کاغذی از امروز
کشف بیش از ۲۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در تالش
هدیه یلدایی خادمان امام در آباده
بررسی وضعیت برنج خارجی در بازار
جایزه بزرگ فوندو امارات؛ حضور رکابزنان ایرانی در جمع برترین‌های جهان
گلایه شهروندان از مشکلات شهری؛ از آسفالت ناصرآباد تا سگ‌های ولگرد اقبالیه و کمبود آب در الموت غربی
هنرمند باسابقه صداوسیمای مرکز کردستان درگذشت
نماینده‌ای از نسل خدمت در سال‌های نخست انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)