• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۱۳۲۴۵
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
سیاسی » عمومی

ناگفته‌هایی از عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی

یک منبع مطلع، از حمایت تسلیحاتی، اطلاعاتی و میدانی برخی کشور‌ها از رژیم صهیونیستی در جریان حمله گسترده موشکی و پهپادی ایران به فلسطین اشغالی خبر داد و تأکید کرد این عملیات، تلفات انسانی و خساراتی به تجهیزات نظامی دشمن تحمیل کرد.

ناگفته‌هایی از عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  یک منبع آگاه به شبکه خبری العالم گفت: با اجرای عملیات تنبیهی وعده صادق علیه پایگاه‌های نظامی دشمن صهیونیستی، باور به عدم پاسخ ایران به اقدامات این رژیم متلاشی شد؛ چرا که رژیم صهیونیستی به کرات اقداماتی انجام می‌داد و پاسخی مناسب دریافت نمی‌کرد؛ لذا دشمن گمان نمی‌کرد که پاسخی دریافت کند. ولی این عملیات، تمام محاسبات و باور‌های دشمن را بر هم زد.

میانجیگری مصر در روز عملیات وعده صادق

بنابر این گزارش، به دنبال اعلام جمهوری اسلامی ایران درخصوص قطعی بودن پاسخ تنبیهی به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، تلاش‌هایی برای منصرف کردن تهران برای عدم پاسخ یا اکتفا کردن به پاسخ حداقلی به رژیم صهیونیستی در جریان بود.

از سوی دیگر، تلاش می‌شد با برخی امتیازدهی به ایران، این کشور را به کوتاه آمدن از پاسخ انتقامی متقاعد کرد به طوری که ساعاتی پیش از انجام عملیات وعده صادق، از طریق مصر پیشنهادی مطرح شد و پاسخ ایران این بود که تصمیم به انجام عملیات گرفته شده است.

پاسخ صرفاً تنبیهی بود

بنابر اعلام این منبع مطلع، سقف عملیات محدود بود، چون صرفا برای تنبیه در نظر گرفته شده بود؛ لذا محدودیت در میزان و انتخاب هدف وجود داشت به همین دلیل نمی‌شد هر هدفی انتخاب شود و صرفا اهدافی انتخاب شد که در حمله به کنسولگری مشارکت داشتند.

تمرکز این عملیات، مقابله با دشمن با حملات نقطه‌ای بود و این مساله یعنی تقابل با نیروی هوایی و پدافندی دشمن. علی‌رغم این اجبار و محدودیت ماموریتی، عملیات با همان سقف مورد نظر انتخاب شد.

به گفته این منبع مطلع، کشور‌های متعددی در این عملیات از رژیم صهیونیستی حمایت تسلیحاتی، اطلاعاتی و میدانی کردند. به رغم این مساله، تعداد زیادی از جنگنده‌های دشمن ساعت‌ها برای مقابله با حملات ایران در حال انجام ماموریت بودند. بخشی از تسلیحات به کارگرفته شده در این عملیات، برای مشغول و سردرگم کردن هواپیما‌ها و پدافند دشمن بود تا مانع از آن شوند که موشک‌های تعیین‌شده به اهداف اصابت کنند.

وجه تشابه وعده صادق و طوفان الاقصی

از آنجا که، مهمترین ویژگی عملیات تنبیهی وعده صادق، حمله به مواضع راهبردی دشمن صهیونیستی بود لذا این پیروزی را می‌توان یک پیروزی راهبردی تلقی کرد همانند عملیات مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر (طوفان الاقصی) که، پیروزی راهبردی مقاومت علیه دشمن را ثبت، و ضربه‌ای غیر قابل جبران بر آن تحمیل کرد.

این منبع مطلع در ادامه افزود: در این عملیات تنها پایگاه‌های برخی از استان‌ها از جمله استان‌های غربی کشور فعال شد. در حالی که این امکان وجود داشت از همه پایگاه‌های کشور استفاده شود. اما صرفا از استان‌های فارس، خوزستان، اصفهان، مرکزی، زنجان، کرمانشاه و آذربایجان شرقی اقدام شد، زیرا تأکید بر این بود که مشارکت در این عملیات، به صورت نمادین باشد.

تلفات انسانی و خسارات تجهیزاتی دشمن

بنابر اطلاع منابع موثق، دشمن در این عملیات علاوه تحمل تلفات انسانی، تعدادی از هواپیما‌های نظامی خود را نیز از دست داد. دشمن در تلاش برای سانسور کردن حجم تلفاتش، اینترنت را قطع کرد و از حضور خبرنگاران در محل‌های مورد هدف موشک‌ها و پهپاد‌های ایرانی ممانعت کرد و روز‌های پس از عملیات، تجهیزات آسیب‌دیده را جابجا کرد.

جمهوری اسلامی ایران در جریان عملیات تنبیهی وعده صادق، به «پایگاه نواتیم»، که بزرگ‌ترین پایگاه هوایی دشمن ومجهز به قوی‌ترین سامانه‌های دفاع ضدهوایی و موشکی است، ضربه زد.

ایران در این عملیات ترکیبی، پهپادها، موشک‌های کروز و بالستیک را به خدمت گرفت که ماموریت این پهپاد‌ها صرفا سردرگم و مشغول کردن دشمن بود.

این منبع مطلع با بیان این که توان حمله به ایران را در دشمن نمی‌بینیم، در عین حال تاکید کرد که در هر حال آماده‌ایم که در صورت اقدام دشمن پاسخ کوبنده‌تر از قبل بدهیم.

دیوار دفاعی دشمن بسیار شکننده است

بنابر اظهارات این منبع، در عملیات وعده صادق به دلیل محدودیتی که در انتخاب هدف و پاسخ وجود داشت، تنها بخشی از توان آنیِ نیرو‌ها به‌کار گرفته شد، و ولی اگر لازم باشد می‌توان بیش از ۵ برابر بیشتر از تجهیزات و سلاح‌ها در این عملیات را مورد استفاده قرار داد.

او در ادامه تصریح کرد که دیوار دفاع ضد هوایی و موشکی دشمن، حتی با کمتر از میزان تسلیحاتی به‌کارگرفته شده در عملیات وعده صادق فرو می‌ریزد، و چنانچه این عملیات تداوم می‌یافت موشک‌های بعدی بدون برخورد با مانعی، به هدف برخورد می‌کردند.

این منبع مطلع همچنین گفت که برخی کشور‌های عربی بیشترین کمک را به دشمن صهیونیستی ارائه دادند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش مظلومیت قربانیان بمباران شیمیایی سردشت با راه‌اندازی موزه صلح
صالح‌آباد و جنت آباد یکپارچه در بدرقه شهید گمنام
لرستان،سوگوار شهادت ام ابیها
بازدید ۳۷ هزار گردشگر داخلی و خارجی از قلعه بسطام چایپاره
استقبال دانش اموزان و دانشجویان از پیکر مطهر شهدای گمنام
بازگشت پول به حساب سیزده مالباخته در فضاي مجازي
الگوی مصرف سوخت صنایع در مهر ۱۴۰۴ اعلام شده بود
بازگشت مسافرانی که هم میمهانند و هم میزبان
بهره برداری از طرح جهادی ساخت مدرسه در شهرستان شوشتر
وداع با پیکر پاک و مطهر شهدای گمنام در شهرکرد
توقف روند افزایشی ابتلا به آنفلوآنزا در خراسان رضوی
کارآفرینی موفق در بالاجاده؛ توسعه واحد پرورش قارچ با تکیه بر صبر و باور
ضبط پوشاک مستعمل قاچاق درمیاندوآب
افتتاح و کلنگ زنی طرح‌های عمرانی فرماندهی انتظامی گیلان
برخورد با واحد‌های آلاینده شهرک صنعتی چرمشهر
جمع آوری بیش از ۲۳۱ هزار برگ از اسناد شهدا در آذربایجان غربی
آغاز هفته دوم لیگ برتر والیبال با برتری خانگی شهداب
بازدید مسئولان از کتابخانه سردار شهید سیاوش امیری
شکارچی مسلح نیمه‌شب در بهاباد زمین‌گیر شد
شکست گیتی پسند صدرنشین در روز برتری مس سونگون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)