• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۲۱۹۱۹
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۸
فارس » علمی و فرهنگی
پایان اکسپو ۲۰۲۴:

مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی از سرمایه گذاری تا تامین مالی

بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی بین استان فارس و هیئت‌های خارجی مبادله شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با بیان اینکه بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی بین استان فارس و هیئت‌های خارجی مبادله شد، گفت: انعقاد تفاهم نامه‌های اقتصادی با هیئت‌های خارجی نشان دهنده امنیت سرمایه گذاری در استان فارس است.
حسن شیخ‌نیا فارس ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد بزرگ، اکسپو ۲۰۲۴ را زمینه ساز ایجاد تحولات عمیق در حوزه سرمایه گذاری استان توصیف کرد و گفت: در این رویداد پنج روزه بالغ بر ۱۶۰ هیئت تجاری از غرفه استان فارس بازدید کردند که از این تعداد ۱۱۰ هیئت از هیئت‌های بلندپایه خارجی بودند که در پیامد حضور آنها بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی بین استان فارس و این هیئت‌ها مبادله شد که امیدواریم بتوانیم بخشی از این تفاهم نامه‌ها را اجرایی کنیم.
او گفت: هیئت‌های تجاری کشور‌های مختلفی از غرفه استان فارس بازدید کردند که از آن جمله می‌توان به کشور‌های روسیه، چین، ترکیه، مغولستان، اندونزی، مالزی و برخی کشور‌های حوزه خلیج فارس اشاره کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گفت : بسته‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان فارس به صورت سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی به همه مخاطبان که از کشور‌های مختلف به نمایشگاه آمده بودند معرفی شد و توانستیم بخشی از این توانمندی‌ها را به مرحله تفاهم نامه برسانیم.
شیخ‌نیا اقدام بعدی را پیگیری تفاهم نامه‌ها عنوان کرد و گفت: بیشترین تفاهم نامه‌ها در حوزه‌های «صنعت و معدن»، «گردشگری» و «کشاورزی» منعقد شد به طوری که در حوزه صنعت و معدن دو تفاهم نامه در حوزه تامین انرژی، یک تفاهم نامه در حوزه تامین مالی امضا شد. همچنین در حوزه کشاورزی تفاهم نامه ارسال محصولات به کشور‌های روسیه و چین منعقد شد. علاوه براین در حوزه گردشگری و کشاورزی نیز تفاهم نامه خوبی با کشور عراق و کشور‌های حوزه خلیج فارس امضاء شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


حمیدرضا ایزدی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس هم از آمایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری این استان خبر داد و گفت: براساس آمایش صورت گرفته برای هر یک از شهرستان‌های استان فارس سه فرصت و ظرفیت سرمایه‌گذاری تعریف و این فرصت‌ها در قالب کتاب «راهنمای اولویت‌ها و سرمایه گذاری در استان فارس» تدوین و با حضور استاندار در نمایشگاه رونمایی شد.
به گفته وی، در این کتاب برای هر شهرستان مشخصات کامل سه فرصت سرمایه گذاری به همراه راهبرد‌ها و فرایند‌های اخذ مجوز مورد توجه قرار گرفته است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس با اشاره به اینکه در این کتاب ۱۱۱ فرصت سرمایه گذاری پیش بینی و معرفی شده است، ابرازداشت: علاوه براین معرفی مزیت‌های رقابتی استان فارس به بازدیدکنندگان ارایه شد و تلاش کردیم در رایزنی با هیات‌های خارجی ماشین آلات و تکنولوژی‌های لازم برای تکمیل زنجیره ارزش تولید در صنایع بالادستی و پایین دستی محصولات مختلف همچون آلومینیوم و فولاد را دنبال کنیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس همچنین از انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی در حوزه زنجیره ارزش فولاد خبر داد و با اشاره به زنجیره ارزش بخش معدن گفت: یکی از اصلی‌ترین و با اولویت‌ترین مسایلی که در سازمان صمت پیگیری می‌شود فرآوری مواد معدنی معادن استان است.
او گفت : در خصوص بهره برداری از معادن مس در شهرستان‌های بوانات و داراب نیز اقداماتی انجام شده که از آنجمله می‌توان راه اندازی واحد کنسانتره مس در بوانات را مورد اشاره قرار داد. در این خصوص رایزنی‌هایی برای خرید تجهیزات و تکنولوژی لازم برای تبدیل کنسانتره به شمش مس نیز در حال انجام است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس در ادامه به فعالیت معدن سرب و روی در شهرستان فراشبند نیز اشاره کرد و گفت: در این واحد سومین واحد کنسانتره سرب به بهره برداری رسیده و اگر زیرساخت‌های مناسب برای تبدیل شمش فراهم شود امکان تولید شمش هم وجود دارد و سرمایه گذار پای کار هست.
مجتبی دهقان‌پور، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس نیز در خصوص آخرین وضعیت ارزش افزوده گیاهان دارویی و دستاورد‌های استان فارس در اکسپو ۲۰۲۴ توضیحاتی را ارایه داد و گفت: در این رویداد بین‌المللی، ۲۵ گواهی زنجیره ارزش در بخش‌های مختلف محصولات کشاورزی در معرض دید عموم قرار گرفت.
وی همچنین از رونمایی از سامانه و تارنمای گیاهان دارویی استان فارس خبر داد و افزود: علاوه براین سامانه هوشمند کشاورزی ایران «مهکا» نیز با هدف مدیریت بهینه زمین و زمین‌هایی که قرار است برای سرمایه گذاری در اختیار متقاتضیان قرار گیرد، رونمایی شد.
دهقان پور  به رونمایی از سامانه «زمین ۳۶۵» با حضور وزیر کشور اشاره و خاطرنشان کرد: رونمایی از سامانه گیاهان دارویی از اقدامات شاخصی بود که با حمایت استاندار انجام شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از امضای سه تفاهم نامه در نخستین روز نمایشگاه خبر داد و گفت: براین اساس دو تفاهم نامه همکاری در کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی و همکاری در زمینه پرورش و صنعت گوشت قرمز با کشور مغولستان امضا شد. علاوه براین یک تفاهم نامه همکاری نیز در زمینه بسته بندی و صادرات میوه و تره بار با کشور روسیه به امضا رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)