• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۲۴۰۲۸
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۲
بین الملل » غرب آسیا

نظامیان صهیونیست، پیکر‌ ۳ شهید را آتش زدند

نظامیان صهیونیست در کرانه باختری، پیکر سه شهید را آتش زدند.

نظامیان صهیونیست، پیکر‌های ۳ شهید را آتش زدند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ کانال تلگرام الرساله با انتشار تصاویری به نقل از شاهدان نوشت: سربازان اسرائیلی در جنایتی ضدانسانی، پس از محاصره و تخریب خانه ای در شهرک دیر الغصون در شمال طولکرم، پیکر سه شهید را از زیر آوار بیرون آوردند و آتش زدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



حماس مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را در سرزمین های اشغالی هدف قرار داد
به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی، جنبش حماس اقدام به هدف قرار دادن مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی کرد.
باصدا.گوینده مرد: جنبش مقاومت فلسطین (حماس) مواضع نظامی اسرائیل را در غزه و شمال سرزمین های اشغالی هدف قرار داد. شاخه نظامی حماس اعلام کرد به نیروهای رژیم (صهیونیستی) در محله شیخ دجله در شهر غزه در شمال این باریکه کرد. گردان القسام اعلام کرد این عملیات را با همکاری شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین انجام داده است. حماس همچنین اعلام کرد یک حمله راکتی علیه جمعی از نیروهای اسرائیلی در کریدور نتزاریم کرد که اسرائیل در حال ایجاد کردن آن در وسط نوار غزه است. گردان القسام اعلام کرد موجی از حملات راکتی را از جنوب لبنان علیه پاسگاه های اسرائیلی در نزدیکی مرز (با لبنان) انجام داده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی





آلودگی و بیماری در رفح قاتل خاموش آوارگان است
کارشناسان هشدار می دهند با توجه به ضعف دفع فاضلاب و نبود آب تمیز در رفح این منطقه بحران شدید بهداشتی مواجه است. تپه های زباله ها و انباشت فاضلاب در همه جا مشاهده می شود.
ازدحام جمعیت ساکن رفح که حاصل موج آوارگان غزه است و تمرکز این ازدحام در اردوگاهها و اطراف آن و نبود شبکه دفع فاضلاب منجر به گسترش آلودگی شده است. نبود آب حتی موجب آلودگی مواد غذایی شده است. این امور به اعتقاد کارشناسان شاخص های وقوع فاجعه در حوزه بهداشت عمومی هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



انتقال پیکر شهید بدون سر پس از تخریب خانه ای در کرانه باختری به دست نظامیان صهیونیست
کانال تلگرام شبکه خبری قدس، تصاویری از لحظه خارج کردن پیکر یک شهید بدون سر از زیر آوار خانه ای که اشغالگران در دیر الغصون در شمال طولکرم تخریب کردند، منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی





حملات رژیم صهیونیستی به خبرنگاران فلسطینی
شبکه الجزیره انگلیسی در کانال یوتیوب خود نوشت: خبرنگاران اهل منطقه اشغالی کرانه باختری می گویند نظامیان اسرائیلی تلاش می کنند صدای فلسطینی ها را در فضای مجازی و بیرون از آن خفه کنند. این خبرنگاران بازداشت شده اند، تهدید و ارعاب شده اند و در بسیاری موارد از فعالیت به عنوان خبرنگار منع شده اند. یکی از آنان تحت بازداشت خانگی قرار گرفت و اجازه استفاده از تلفن همراه و اینترنت ندارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

جزئیات حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به یک منزل در کرانه باختری
نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی از بامداد روز شنبه با بیش از ۵۰ خودروی نظامی و تعدادی بلدوزر به یک منزل فلسطینی در روستای دیر الغصون در شمال طولکرم حمله کردند و آن را با ۳۰ راکت هدف قرار دادند.
به گزارش عمید شحاده خبرنگار تلویزیون العربی، هم اکنون بلدوزر‌های ارتش رژیم صهیونیستی آخرین زاویه منزلی که از ۱۰ ساعت پیش در روستای دیر الغصون در شمال طولکرم به محاصره نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی در آمده بود را تخریب می‌کنند. تقریبا نصف یک اتاق از این منزل باقی مانده بود و درگیری‌ها ادامه داشت و تیراندازی از داخل خانه به سمت نیرو‌های ارتش و بالعکس ادامه داشت بطوری که نیرو‌های صهیونیستی منزل را به شدت هدف تیراندازی قرار دادند و بیش از ۳۰ راکت به سمت آن شلیک کردند.
وی افزود: در این منزل یک رزمنده و یا چندین رزمنده مقاومت پناه گرفته بودند و تیراندازی از ساعت‌های بامدادی آغاز شد تا اینکه دقایقی پیش با تخریب آخرین زاویه در این منزل تیراندازی‌ها آرام گرفت.
شحاده بیان کرد: ما شاهد یورش گسترده نیرو‌های صهیونیستی به روستای دیر الغصون در شمال طولکرم بودیم بطوری که بیش از ۵۰ خودروی نظامی در این حمله مشارکت داشتند و ده‌ها نظامی صهونیستی را با خود حمل می‌کردند. همچنین در این یورش بلدوزر‌های نظامی مشارکت کردند و پس از هدف قرار دادن منزل با بیش از ۳۰ راکت اقدام به تخریب آن کردند.
خبرنگار العربی گفت: جدیدترین اتفاق که هم اکنون رخ داد این بود که یک پهپاد صهیونیستی هم اکنون به روستا رسید که در آسمان این منطقه و مناطق اطراف در حال پرواز است همچنین شاهد بیانیه‌های گروه‌های فلسطینی هستیم که برای مقابل با ارتش صهیونیستی و تیراندازی به سمت خودرو‌های آن به این منطقه آمده اند، پس از ۱۰ ساعت درگیری نیرو‌های ارتش صهیونیستی هنوز از خودرو‌های خود پیاده نشدند.
وی افزود: منابع محلی که در خانه‌های نزدیک به این منزل مستقرهستند از بیرون کشیدن پیکر یک شهید در ساعت‌های اولیه صبح توسط یک بلدوزر نظامی صهیونیستی خبر دادند. آنها تاکید کردند که رژیم صهیونیستی به امدادگران و آمبولانس‌ها اجازه نزدیک شدن به محل را نداد و هنوز معلوم نیست که پیکر این شهید را به کجا منتقل کرد.
عمید شحاده خاطر نشان کرد: این حمله با یک نیروی ویژه صهیونیستی آغاز شد که بوسیله خودرو‌هایی با پلاک فلسطینی وارد شدند و این منزل را محاصره کردند و پس از آن ده‌ها خودروی نظامی به روستا یورش آوردند. تقریبا ۵۰ خودرو این محله و دیگر محله‌هایی که به این منطقه منتهی می‌شوند را محاصره کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

کودکان غزه همچنان بانک اهداف رژیم صهیونیستی هستند
کانال تلگرام الرساله تصاویری از کودکان غزه که بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به شمال غزه جراحت‌های شدیدی به آنها وارد شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی




جوانان فلسطینی محله الشجاعیه را برای بازگشت به خانه‌های خود تمیز کردند
کانال تلگرام فلسطین پست، عکس‌هایی منتشر کرد که نشان می‌دهد شماری از جوانان فلسطینی، محله الشجاعیه (در شرق شهر غزه) را برای بازگشت به خانه‌های خود، تمیز و آماده می‌کنند.

نظامیان صهیونیست، پیکر‌های ۳ شهید را آتش زدند

 


زندگی فاجعه بار کودکان فلسطینی در رفح
کانال تلگرام مرکز اطلاع رسانی فلسطین، عکس هایی منتشر کرد که نشان می دهد کودکان فلسطینی در رفح، در سایه افزایش دمای هوا و ادامه جنگ اسرائیل علیه نوار غزه در شرایط فاجعه بار زندگی می کنند.

نظامیان صهیونیست، پیکر‌های ۳ شهید را آتش زدند

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)