• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۲۵۲۸۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
بین الملل » تحلیلی

واکنش‌ها به ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی

منابع عبری زبان اعلام کردند علاوه بر تعطیلی دفاتر الجزیره در فلسطین اشغالی، این شبکه حق پخش در سرزمین‌های اشغالی به زبان‌های انگلیسی و عربی را ندارد و کارت خبرنگاران آن باطل و تجهیزات این شبکه نیز مصادره خواهد شد.

 واکنش‌ها به ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی 

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین کابینه رژیم صهیونیستی با اکثریت آرا به بستن دفاتر شبکه الجزیره در اراضی اشغالی رای داد.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کابینه او با اکثریت آرا تصمیم به تعطیلی شبکه الجزیره گرفته است.

منابع عبری زبان اعلام کردند علاوه بر تعطیلی دفاتر الجزیره در فلسطین اشغالی، این شبکه دیگر حق پخش در سرزمین های اشغالی به زبان‌های انگلیسی و عربی را هم ندارد و کارت خبرنگاران آن باطل شده و تجهیزات این شبکه نیز مصادره خواهد شد.

بر این اساس، سایت شبکه الجزیره نیز در فلسطین اشغالی فیلتر خواهد شد. این تصمیم برای ۴۵ روز اعتبار دارد و ممکن است تمدید شود.

تعطیلی دفتر الجزیره در رام الله «خطرناک» است
خبرگزاری اسوشیتدپرس گزارش داد رئیس دفتر شبکه تلویزیونی الجزیره در رام الله دستور رژیم صهیونیستی برای بستن دفاتر این شبکه را «خطرناک» خواند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس دفتر الجزیره در رام الله گفت: این یک تصمیم بسیار خطرناک علیه الجزیره و رسانه‌های بین المللی است، زیرا دست کم واضح است که آنها می‌خواهند مانع آگاهی دیگران در مورد جنگ غزه و اوضاع کرانه باختری شوند. این تصمیم در نتیجه اقدامات تحریک آمیزی بود که ما از روز اول این جنگ و حتی قبل از این جنگ متحمل شدیم و این تحریک‌ها همیشه توسط افراد سیاسی داخل اسرائیل هدایت می‌شد.

رئیس دفتر الجزیره در رام الله افزود: نتانیاهو نخست وزیر (اسرائیل) و کابینه راست افراطی او همیشه به دنبال این هستند که چگونه برای پایگاه انتخاباتی خود منافعی داشته باشند. این تصمیم بسیار خطرناک است. رژیم اسرائیل نمی‌تواند مدام ادعا کند که یک دموکراسی است و در عین حال خبرنگاران را سرکوب کند و مانع از انجام وظیفه آنها شود و نگذارد آنها وظیفه حرفه‌ای خود برای رساندن همه اطلاعات و حقایق و حقیقت به دست مردم را انجام دهند.

واکنش اتحادیه کل خبرنگاران عرب به تعطیلی دفتر الجزیره در فلسطین اشغالی
کانال تلگرامی شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد: اتحادیه کل خبرنگاران عرب اعلام کرد تصمیم نخست وزیر رژیم اشغالگر برای تعطیلی دفتر شبکه الجزیره در اسرائیل را به شدت محکوم می‌کنیم.

این اتحادیه افزود: تصمیم تعطیلی دفتر الجزیره تلاشی برای سرپوش گذاشتن بر جنایت‌های ارتش رژیم اشغالگر در غزه است.

 

خبرنگار آسوشیتدپرس: اقدام رژیم اسرائیل مبنی بر تعطیلی دفاتر الجزیره بی سابقه بود
جان گامبرل خبرنگار آسوشیتدپرس اقدام رژیم اسرائیل مبنی بر تعطیلی دفاتر شبکه تلویزیونی الجزیره را از اشغال فلسطین اشغالی بی سابقه توصیف کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رژیم اسرائیل دستور تعطیلی فوری دفاتر محلی الجزیره در سرزمین های اشغالی را صادر کرده است. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که ماه‌ها تنش بین این شبکه تلویزیونی مستقر در قطر و کابینه تندرو بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل وجود داشته است. نتانیاهو امروز مدعی شد که این تلویزیون، بلندگوی حماس است این شبکه تلویزیونی می‌گوید که گزارش‌های آن در زمینه آگاهی بخشی به دنیا در مورد اتفاقات غزه حیاتی بوده است.

 

واکنش استفان دوژاریک به تصمیم تعطیلی دفتر الجزیره در فلسطین اشغالی
کانال تلگرامی شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد: استفان دوژاریک سخنگوی دبیر کل سازمان ملل به این شبکه گفت: در برابر هر تصمیمی با هدف محدود کردن آزادی خبرنگاری، قاطعانه می‌ایستیم.

واکنش‌ها به ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی

 

واکنش جهاد اسلامی به تعطیلی دفتر الجزیره در فلسطین اشغالی
کانال تلگرامی شبکه الجزیره مباشر گزارش داد، جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد، اقدام کابینه دشمن برای تعطیلی دفتر الجزیره را به شدت محکوم می‌کنیم و آن را در چارچوب اقدامات دشمن برای از بین بردن حقیقت و مخفی کردن جنایت‌های جنگی ارتش آن می‌دانیم.

واکنش‌ها به ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی

 

انتقاد شبکه الجزیره از رژیم صهیونیستی برای تعطیلی این شبکه در سرزمین‌های اشغالی
به گزارش خبرگزاری فرانسه از دوحه، شبکه قطری الجزیره؛ تصمیم رژیم اسرائیل برای تعطیلی دفتر این شرکت در سرزمین های اشغالی را جنایت آمیز توصیف کرد.

الجزیره عربی با انتشار بیانیه‌ای در ایکس اعلام کرد ما این اقدام جنایتکارانه رژیم اسرائیل را که حق دسترسی به اطلاعات را نقض می‌کند، محکوم می‌کنیم.

 

سندیکای خبرنگاران فلسطینی حمایت سازمان ملل از رسانه ها در فلسطین را خواستار شد
کانال تلگرامی شبکه الجزیره مباشر گزارش داد سندیکای خبرنگاران فلسطینی اعلام کرد تصمیم رژیم اشغالگر برای تعطیلی دفاتر الجزیره را محکوم می کنیم و حمایت از مؤسسات رسانه ای را خواستاریم.

این سندیکا افزود تصمیم دولت رژیم اشغالگر برای تعطیلی دفاتر الجزیره شاخصی است که نشان دهنده قصد این رژیم برای ادامه جنایت ها علیه ملت فلسطین بدون هیچ نوع شاهد و مستنداتی است.

سندیکای خبرنگاران فلسطینی افزود از سازمان ملل می خواهیم برای حمایت از مؤسسات رسانه ای در فلسطین، مداخله کند.

 

ابراز تأسف سازمان دیده بان حقوق بشر در پی تصمیم تل آویو برای بستن دفاتر الجزیره
کانال تلگرامی شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر گزارش داد سازمان دیده بان حقوق بشر اعلام کرد برای تصمیم دولت اسرائیل در خصوص تعطیلی شبکه الجزیره در اسرائیل ابراز تأسف می‌کنیم.

سازمان دیده بان حقوق بشر افزود تعطیلی دفتر الجزیره به معنای اعمال محدودیت‌های بیشتر بر گزارش‌های غزه است و از اسرائیل می‌خواهیم که از این تصمیم صرف نظر کند.

واکنش‌ها به ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی

 

واکنش کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل به تعطیل شدن دفاتر الجزیره در فلسطین اشغالی
کانال تلگرامی شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد: کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد برای تصمیم کابینه اسرائیل در زمینه تعطیلی دفاتر شبکه الجزیره ابراز تأسف می‌کنیم.

این کمیسیون افزود آزادی بیان حق اولیه انسانی است و از اسرائیل می‌خواهیم تصمیمش برای تعطیلی دفاتر شبکه الجزیره را لغو کند.

کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل همچنین اعلام کرد رسانه‌های آزاد و مستقل برای تضمین شفافیت و بازخواست ضروری هستند.

واکنش‌ها به ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی

 

حماس: تصمیم نتانیاهو درباره دفاتر الجزیره، اوج جنگ علنی علیه خبرنگاران است
کانال تلگرامی شبکه الجزیره گزارش داد حماس اعلام کرد تصمیم نتانیاهوی جنایتکار و دولت نازی وی برای تعطیلی دفاتر الجزیره و جلوگیری از فعالیت آن در زمینه پوشش خبری تحولات، نقض آشکار آزادی مطبوعات است.

حماس اضافه کرد این اقدام، گام سرکوبگرانه و انتقام جویانه از نقش حرفه‌ای الجزیره در زمینه رسوا کردن جنایت‌های رژیم اشغالگر است.

واکنش‌ها به ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی

حماس همچنین اعلام کرد این تصمیم به منزله اوج جنگ علنی با خبرنگارانی است که در معرض اقدامات تروریستی سازمان یافته با هدف مخفی کردن حقیقت قرار گرفته اند.

واکنش‌ها به ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی واکنش‌ها به ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی واکنش‌ها به ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی واکنش‌ها به ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)