• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۲۶۸۹۵
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
زنجان » اجتماعی

هزینه کرد بیش از ۲۸۴ میلیارد ریالی برای بیماران خاص و صعب العلاج

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان گفت: تا کنون در صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج ۱۲ هزار و ۹۳۱ نفر در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت نشان‌دار شده و توانسته اند از مزایای این صندوق بهره‌مند شوند.

هزینه کرد بیش از ۲۸۴ میلیارد ریالی برای بیماران خاص و صعب العلاج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ کرمی زنجانی گفت: در راستای اجرای اساسنامه و ابلاغ شیوه نامه اجرایی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج شهریور ماه ۱۴۰۱ اقدامات لازم به منظور شناسایی بیماران مشمول صندوق، تدوین بسته خدمتی و به روز رسانی در نرم افزار‌های موجود سازمان به عمل آمد.

وی افزود: از ابتدای اجرای طرح تاکنون در صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج حدود ۱۲ هزار و ۹۳۱ نفر در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت نشان‌دار شده و توانسته اند از مزایای این صندوق بهره‌مند شوند.

کرمی زنجانی ادامه داد: از ۱۰۷ نوع بیماری خاص و صعب العلاج برای ۵۱ گروه بیماری بسته خدمتی تعریف و در سامانه الکترونیکی بیمه سلامت بارگذاری شده است و درصورت نشان‌دار بودن بیماران مذکور در موقع دریافت خدمت می‌توانند از مساعدت‌های صندوق (هم در بخش بستری و هم سرپایی) بهره‌مند شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان افزود: ۱۰۷ نوع بیماری خاص و صعب العلاج برای ۵۱ گروه، بسته خدمتی تعریف شده که در سامانه الکترونیکی بیمه سلامت بارگزاری شده و درصورت نشان‌دار بودن بیماران مذکور در موقع دریافت خدمت می‌توانند از مساعدت‌های صندوق (هم در بخش بستری و هم سرپایی) بهره‌مند شوند.


وی ادامه داد: از  زمان آغاز اجرای طرح تا کنون در بخش سرپایی حدود ۷۰ هزار و ۵۱۳ نسخه الکترونیک به مبلغ ۱۲۵ میلیارد و۸۱۶ میلیون ریال و در بخش بستری به تعداد ۶ هزار و ۸۰۳ پرونده با مبلغ ۳۵ میلیارد و ۴۵۹ میلیون ریال از محل صندوق بیماران خاص و صعب العلاج به مراکز درمانی طرف قرار داد پرداخت شده است.

کرمی گفت: از محل اعتبارات ذیل ماده تبصره ۹ اساسنامه تحت عنوان خارج از ضوابط به تعداد ۲ هزار و ۴۴۹ پرونده به مبلغ ۹۱ میلیارد و ۵۰۲ میلیون ریال به بیمه شدگان مشمول این طرح پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه برای بیمه شدگان مشمول که به مراکز غیر طرف قرار داد مراجعه داشتند از واحد خسارت متفرقه هزار و ۷۴ پرونده به مبلغ ۳۹ میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال پرداخت شده است، افزود: در مجموع بیش از ۲۸۴ میلیارد و ۵۰۷ میلیون ریال هزینه از ابتدای طرح تا کنون برای بیماران خاص و صعب العلاج در استان انجام شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان یکی از اقدامات اساسی سازمان بیمه سلامت برای بیماران خاص را خدمات پرستاری در منزل برای بیماران خاص اعلام کرد و گفت: این اقدام تحت پوشش قرار گرفته است و از محل اعتبارات تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه بر حسب شرایط بیمار و با تایید کمیته استانی قابل پرداخت است.

وی افزود: شیوه نامه پذیرش و پرداخت هزینه اسناد پزشکی خارج از ضوابط بیماران خاص و سخت درمان تغییراتی داشته است.

به گفته کرمی، در شیوه نامه جدید، خرید تخت طبی بیمار به لیست تجهیزات پزشکی با دوام اضافه شده و همچنین هزینه خرید واکر و انواع صندلی چرخدار صرفا برای بیماران آسیب‌های مغزی و نخاعی، آتروفی عضلات ناشی از بیماری‌های عصبی، ماهیچه‌ای و اسکلتی بر اساس سقف‌های تعیین شده قابل پرداخت است.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ثبت نام عمره مفرده آذرماه امسال در ۲ کاروان از گیلان
احتمال آبگرفتگی، رعد و برق و ریزش سنگ در جاده‌های کوهستانی
شهادت و زخمی شدن ۷ لبنانی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی
کشف محوطه تاریخی متعلق به قرون میانه دوره اسلامی در گناباد
جشنواره نان ومحصولات لبنی در سیرجان
تقویم روز و اوقات شرعی یازدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
هشدار جدی دادستان سوادکوه شمالی به دهیاران و متخلفان ساخت‌وساز
ساخت آثار هنری با ضایعات مسی
تدوین و اجرای سند اعتلای بسیج در کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و گرمسار
سقوط و مرگ کوهنورد در قله دماوند
حذف تیم فوتبال پالایش نفت بندرعباس از جام حذفی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (یازدهم آبان ۱۴۰۴)
تصرف اراضی ملی از سوی سودجویان در اشنویه
طیب و حاج اسماعیل؛ از میدان خراسان تا میدان شهادت
بند عبدل آباد بجنورد، چشم انتظار باران
کاهش دما و بارندگی در نوار شمالی کشور
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)