• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۲۷۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

خدمت کادر درمان به حجاج، جهادی و ورای بسیاری از پروتکل هاست

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به این که خدمت به زائران بیت الله الحرام نیازمند نیروی جهادی و خدمات بسیجی است، گفت: خدمت کادر درمان به حجاج، جهادی و ورای بسیاری از پروتکل هاست.

خدمت کادر درمان به حجاج، جهادی و ورای بسیاری از پروتکل هاست خدمت کادر درمان به حجاج، جهادی و ورای بسیاری از پروتکل هاست خدمت کادر درمان به حجاج، جهادی و ورای بسیاری از پروتکل هاست


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی در همایش «کادر درمانی - بهداشتی عملیات حج ۱۴۰۳» که امروز (سه شنبه) در سالن همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، با قدردانی از همه فعالان عرصه بهداشت و درمان در حج پیش رو که به زائران بیت الله الحرام خدمت رسانی می‌کنند، اظهار کرد: حسن تقدیر و تدبیر پایه و اساس زندگی است و کادر درمان حج امسال هم، باید خوب برنامه ریزی کنند و هدف آنها فقط کسب رضایت حق تعالی باشد.

وی با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) مبنی بر «ودّع الدنیا والراحة و الخلق - از دنیا و آسایش دنیا و مردم، منقطع شو»، افزود: فردی که برای ادای مناسک حج راهی سرزمین وحی می‌شود، باید با مظاهر دنیا و راحتی و آسایش خداحافظی کند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به اینکه پزشکان و کادر درمان به ویژه در ایام تشریق باید اهتمام و توجه ویژه‌ای به زائران بیت الله الحرام داشته باشند، از پزشکان و کادر درمان خواست که با محبت و دلسوزی تمام با زائران تعامل داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب به اهمیت حسن تدبیر در کلام ائمه (ع) اشاره و اضافه کرد: مولای متقیان فرموده اند که اگر «حسن تدبیر باشد هیچ فقری ایجاد نمی‌شود» و امام سجاد (ع) نیز در دعای ۳۰ صحیفه سجادیه از خداوند متعال می‌خواهد که علاوه بر قدرت بذل و بخشش، حسن تقدیر و خوب برنامه ریزی کردن را هم به ایشان عطا فرماید.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در پایان از خداوند متعال برای همه اعضای کادر درمان که در ایام حج به زائران خدمت رسانی می‌کنند، آرزوی توفیق و سعادتمندی کرد.

سید عباس حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت نیز در این همایش، با تاکید بر لزوم همکاری پزشکان با مدیران مجموعه و روحانیان کاروان ها، گفت: نظارت بر بهداشت و تغذیه زائران بیت الله الحرام از امور بسیار مهم در حج است.

رئیس جمعیت هلال احمر نیز با اشاره به این که کادر درمان باید توان و علم پزشکی خود را با اخلاص و کمال میل به زائران بیت الله الحرام انفاق کنند، گفت: سلامت محوری باید اساس فعالیت کادر درمان در سال ۱۴۰۳ باشد.

پیرحسین کولیوند اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب دیروز در دیدار با کارگزاران حج، بیانات ارزشمند و گهرباری فرمودند و با اشاره به مقام و منزلت حضرت ابراهیم (ع)، راه کار و ایده‌های جدیدی برای خدمت به حجاج ارائه دادند.

وی با اشاره به اینکه نام حضرت ابراهیم (ع)، بیش از ۶۰ بار در ۲۵ سوره قرآن ذکر شده است، ادامه داد: خداوند متعال در قرآن حضرت ابراهیم (ع) را به عنوان اسوه و الگو معرفی کرده و در آیات و کلام وحی ایشان در زمره اخیار (برگزیدگان)، صالحان، صادقان و صابران قرار گرفته اند.

رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه، زنده نگه داشتن ایثارگری‌های حضرت ابراهیم (ع) را یکی از فلسفه‌های حج ابراهیمی دانست و گفت: حضرت ابراهیم (ع) جهادگر بودند و در عرصه‌های مختلف با شرک مبارزه کردند و در این زمینه اقدام عملی انجام دادند و به همین خاطر الگو و اسوه است.

کولیوند با اشاره به این که حضرت ابراهیم (ع) در شرایط بسیار سختی قرار داشت، به طوری که حتی دستور گرفت که فرزند خود را ذبح کند، اظهار کرد: ما نیز در طول زندگی و کار در معرض آزمون الهی قرار داریم و از خداوند متعال می‌خواهم که از این آزمون‌ها سربلند خارج شویم.

وی خدمت رسانی به حجاج را اقدامی ارزشمند و از جنس نجات جان انسان‌ها دانست و تصریح کرد: کادر درمان در خدمت میهمانان خداوند متعال در محل نزول وحی و قدمگاه پیامبران است، که این اقدامی بسیار ارزشمند است.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به این که حضرت ابراهیم (ع) در شرایط بسیار سختی قرار داشت، به طوری که حتی دستور گرفت که فرزند خود را ذبح کند، گفت: ما نیز در طول زندگی و کار در معرض آزمون الهی قرار داریم و از خداوند متعال می‌خواهم که از این آزمون‌ها سربلند خارج شویم.

کولیوند در ادامه خدمت رسانی به حجاج را اقدامی ارزشمند و از جنس نجات جان انسان‌ها دانست و گفت: کادر درمان در خدمت میهمانان خداوند متعال در محل نزول وحی و قدمگاه پیامبران هستند، که این اقدامی بسیار ارزشمند است.

وی با اشاره به این که اعضای کادر درمان در سرزمین وحی علاوه بر خدمت رسانی به حجاج در حوزه سلامت، از تلاوت قرآن و ذکر نیز غافل نیستند، گفت: من از خادمان عرصه سلامت می‌خواهم که علم و توان پزشکی خود را با اخلاص و کمال میل در خدمت زائران قرار دهند.

رئیس جمعیت هلال احمر با تأکید بر این کادر درمان باید عاشقانه به زائران خدمت کنند، گفت: ما قبل از این که به دنبال درمان باشیم، باید سلامت محور کار کنیم و به مقوله بهداشت محیط و پیشگیری اهتمام جدی داشته باشیم.

کولیوند با اشاره به این که اعضای کادر درمان در سرزمین وحی علاوه بر خدمت رسانی به حجاج در حوزه سلامت، از تلاوت قرآن و ذکر نیز غافل نیستند، گفت: من از خادمان عرصه سلامت می‌خواهم که علم و توان پزشکی خود را با اخلاص و کمال میل در خدمت زائران قرار دهند.

وی با تأکید بر این کادر درمان باید عاشقانه به زائران خدمت کنند، گفت: ما قبل از این که به دنبال درمان باشیم، باید سلامت محور کار کنیم و به مقوله بهداشت محیط و پیشگیری اهتمام جدی داشته باشیم.

رئیس جمعیت هلال احمر از اعضای کادر درمان خواست که مباحث بهداشتی و حوزه سلامت اعم از گرمازدگی، بیماری‌های تنفسی، گوارشی، اسکلتی و عضلانی را در قالب کلاس‌های آموزشی برای حجاج تبیین کنند و همه تلاش آن‌ها متمرکز بر این باشد که زائران در سلامت باشند.

کولیوند گفت: همچنین، از اعضای کادر درمان و بهداشت که قرار است در حج امسال در خدمت زائران باشد، می‌خواهم که با مدیران و روحانیان کاروان‌ها تعامل داشته باشند و زائرانی را که ممکن است به ویژه در ایام تشریق سلامت آن‌ها در معرض خطر قرار گیرد شناسایی و به آن‌ها کمک کنند.

وی با اشاره به اوضاع نوار غزه، اظهار کرد: در طول ۷ ماه اخیر حدود ۲۸ هزار نوازد در غزه متولد شده اند و این در حالی است که ۶۸ هزار و ۷۰۰ خانم باردار هستند و به خدمات پزشکی نیاز دارند.

رئیس حمعیت هلال احمر ادامه داد: همچنین ۱۰ هزار مجروح در غزه هستند که به علت نبود دارو و تجهیزات باید هر چه سریعتر به اماکن درمانی خارج از این منطقه اعزام شوند و بسیاری از کمک‌های بین المللی در شهر «العریش» مصر باقی مانده و تنها ۲۸ درصد کمک‌ها به دست ساکنان غزه رسیده است.

کولیوند افزود: ساکنان غزه با وجود همه سختی و مشکلاتی که دچار آن شده اند، اما بسیار امیدوار و با ایمان هستند و توکل آن‌ها به خداوند متعال بسیار قوی است.

همایش کادر بهداشتی و درمانی حج ۱۴۰۳، امروز سه شنبه (۱۸ اردیبهشت) با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی، سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت، پیرحسن کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر، سید علی مرعشی رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر و شماری از اعضای کادر درمان که قرار است در حج امسال در خدمت زائران بیت الله الحرام باشند در سالن همایش‌های بین المللی صدا و سیما در تهران برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت تدوین الگوی ویژه سلامت در مناطق آزاد
سوخت گیری خودرو‌های پلاک منطقه آزاد کیش با نرخ سوم بنزین
درخشش تیم لواشک پارنای شبستر در مسابقات سرکل کبدی
دیدار تراکتور - پیکان صرفاً با حضور زنان برگزار می‌شود
مقاومت شهرداری حریف قهرمان نشد
پزشکان زنجانی موظف به مناسب‌سازی مطب‌ها برای معلولان شدند
ورود گردشگران به کوهرنگ با بارش برف
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آذر در یک نگاه
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)