• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۲۹۷۲۶
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳
اقتصادی » آب و انرژی

راه‌اندازی ۶ ایستگاه تقویت فشار گاز در یک سال

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران از ثبت رکوردی تازه با راه‌اندازی ۶ ایستگاه تقویت فشار گاز در یک سال خبر داد.

ایستگاه تقویت فشار گاز
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «رضا نوشادی» امروز در حاشیه سومین روز از بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با اشاره به عملکرد شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در زمان فعالیت دولت سیزدهم گفت: ما عهد کردیم که نخستین ایستگاه تقویت فشار گاز با سیستم کنترل تمام‌ایرانی را داشته باشیم و ایستگاه تقویت فشار آرادان ۸ ماه است که بدون توقف با سیستم کنترل ایرانی کار می‌کند و شبکه گاز شمال و شمال غرب کشور را به ویژه در زمستان تثبیت کرده است.
وی با بیان اینکه این شرکت در سال ۱۴۰۲ با ثبت رکوردی تازه توانست ۶ ایستگاه تقویت فشار گاز را عملیاتی کند، ادامه داد: در بزرگی این اقدام باید بگویم که شرکت زیمنس آلمان در ۴۰ سال گذشته ۳۶۰ توربین را در ۶۰ کشور دنیا نصب و راه‌اندازی کرده است، (به طور میانگین سالانه ۹ توربین)، اما همکاران ما پارسال در این ۶ ایستگاه، ۲۴ توربین را با سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد دلاری شرکت مهندسی و توسعه گاز نصب و راه‌اندازی کردند.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران تصریح کرد: امسال فاز ۲ پالایشگاه ایلام هم با همین سیستم کنترل با بهره مندی ۷۶ درصدی از تجهیزات ایرانی به بهره‌برداری می‌رسد.
نوشادی در ادامه با اشاره به تکمیل پروژه‌های رینگ شرقی کشور، بیان کرد: اجرای ۱۷۶ کیلومتر خط لوله، یک پروژه سه ساله است، اما همکاران ما در ماه چهاردهم اجرا، ۹۰ کیلومتر از خطوط را تزریق گاز کردند و باقی آن ماه آینده انجام می‌شود.
وی افزود: شرکت مهندسی و توسعه گاز طرح‌های متعددی دارد که تکمیل شدند و مسئولان هنوز فرصتی برای گشایش آنها نداشتند.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: طرح هوشمندسازی گاز در ۷ استان کشور به صورت پایلوت اجرا شده تا پرشتاب‌تر به سوی بهینه‌سازی مصرف حرکت کنیم.
نوشادی با اشاره به ساخت و توسعه ذخیره‌سازی گاز در کشور بیان کرد: اکنون تعداد چاه‌های حفاری‌شده در مخزن شوریجه از ۱۰ حلقه گذشته است که با تکمیل آن، ۲ میلیارد مترمکعب به ظرفیت آن افزوده می‌شود. طرح توسعه ذخیره‌سازی میدان سراجه نیز تا یک سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
وی ادامه داد: دکل حفاری در سه میدان قزل تپه، بانکول و مختار نیز مستقر شده است البته طبق مصوبه شورای عالی ذخیره‌سازی، فعالیت‌های بالادستی به شرکت ملی نفت ایران سپرده شد.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با تأکید بر یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش تولید گاز گفت: تعجب می‌کنم که برخی فکر می‌کنند بانک‌ها، صنایع فولاد و پتروشیمی‌ها می‌توانند میدان گازی توسعه دهند، اما شرکت ملی گاز ایران نمی‌تواند! اما این یکپارچه‌سازی، آورده‌های بسیار زیادی برای کشور دارد.
نوشادی همچنین از توقف فعالیت در میدان ذخیره‌سازی گاز گنبد‌های نمکی به دلیل تامین نشدن بودجه برای آن خبر داد و از این اقدام انتقاد کرد.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: ایران بیش از آنکه کشوری نفتی باشد، تبدیل به کشوری گازی شده و ارزش حرارتی گاز تولیدی کشور ۵.۵ تا ۶ میلون بشکه نفت در روز است درحالی که تولید روزانه کنونی نفت کشور حدود ۳.۵ میلیون بشکه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر در خسروشاه
تشییع پیکر پدر شهید پاگرد صیفار در تبریز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
تجهیز بیمارستان رازی ماهنشان با به روز‌ترین دستگاه‌های درمانی و تشخیصی
پایش گسترده بیماری‌های دامی در زنجان
بهسازی و آسفالت بیش از ۵۴ کیلومتر راه‌های روستایی استان زنجان
ایستادگی ملت ایران آمریکا را به میز مذاکره بازگرداند
اختصاص ۲.۷ همت برای احداث کمربند غربی خرم آباد
احیاگر پیوند‌های تاریخی و اقتصادی دو استان هستیم
مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
تداوم غبارآلودگی و ماندگاری هوای گرم در سمنان
شتاب عمرانی در کوهبنان با محوریت توسعه زیرساخت‌های شهری
ترانزیت و تردد اتباع خارجی یکی از معضلات استان کرمان است
برنامه‌ریزی برای گسترش بیمه و تسهیلات حمایتی در استان کرمان
برد تیم تراکتور مقابل الغرافه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۳۶۰ طرح فرهنگی در انتظار تکمیل
صدور ابلاغ برای ۱۰۰۰ کارآموز قضائی در سال جاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
مراسم تشییع پیکر زنده یاد عنایت الله بخشی
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)