• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۱۳۵۳
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

تجلیل از برترین معلمان نمونه شهرستان بهمئی

به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم، مراسم تجلیل از معلمان نمونه شهرستان بهمئی برگزار شد.

تجلیل از برترین معلمان نمونه شهرستان بهمئی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی در مراسمی که به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم در بهمئی که با حضور مردم و مسئولان این شهرستان برگزار شد گفت: افتخارات امروز نظامِ تعلیم و تربیت در سایه تلاش‌ها و مجاهدت‌های مدیران و معلمان در دوران مختلف است و موفقیت همه ما مدیون زحمات معلمان و فرهنگیان است.
حجت الاسلام سید محمد موحد عامل موفقیت هر جامعه را علم آموزی به معنای واقعی دانست و گفت: علم آموزی واقعی باید بر پایه اصول اخلاقی باشد به گونه‌ای که فرزندان و دانش آموزان را به سمت عدالت، اخلاق و نفی تبعیض سوق دهد.
نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی مسئله معیشت فرهنگیان را مهم دانست و گفت: باید به معیشت و عزت فرهنگیان توجه جدی بشود و دولت در یک فرصت منطقی را حل کند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان هم در این مراسم با گرامیداشت یاد و نام فیلسوف عالی مقام، استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و تبریک هفته تجلیل از مقام استاد و معلم و دهه سرآمدی آموزش گفت: دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت اندیشمند و فیلسوف عالی مقدار و مجاهد خستگی ناپذیر در عرصه‌های علم و عمل، آیت الله شهید مرتضی مطهری و روز معلم را گرامی می‌داریم و در این زمینه از زحمات همه فرهنگیان استان تقدیر می شود.
محمد جمالی با بیان اینکه برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در راستای اعتلای فرهنگ عمومی تکریم مقام معلم در جامعه و ارتقاء منزلت اجتماعی و جایگاه حرفه‌ای منابع انسانی و همچنین شناسایی، معرفی و تقدیر از معلمان فعال، موفق و تاثیرگذار انجام شد افزود: از زحمات و تلاش‌های خالصانه اساتید و معلمان گرانقدر در سنگر تعلیم و تربیت، صمیمانه تقدیر و تشکر می‌نمایم.
وی با تجلیل از جایگاه معلمان در جامعه، تعلیم و تربیت و انسان سازی را مهمترین مسئولیت معلمان برشمرد و گفت: به افتخار و احترام همه فرهنگیان و معلمان تمام قد در برابر آنان می‌ایستم و در برابر مقام شامخ شان سر تعظیم فرود می‌آورم.
فرماندار بهمئی هم در این مراسم گفت: معلمان با وجود برخی مشکلات از هیچ کوششی برای ارتقای سطح علم دانش آموزان دریغ نمی‌کنند و براین اساس دانش آموزان و خانواده‌های آنان باید قدر و منزلت معلمان را بدانند.
مدیر آموزش و پرورش بهمئی هم در این مراسم با ارائه گزارشی از عملکرد این نهاد طی یکی دو سال گذشته گفت: توجه جدی به فضا‌های آموزشی، معرفت افزایی و بصیرت سیاسی و اجتماعی معلمان، جبران افت تحصیلی دانش آموزان، اقامه و برپایی نماز در مدارس، استفاده از نیرو‌های شایسته ومتعهد در منصب‌ها، استفاده از خرد جمعی و نخبگان، عملیاتی کردن سند تحول بنیادین، برنامه ریزی دقیق برای ارتقاء تحصیلی دانش آموزان و چندین اقدام دیگر به خوبی در شهرستان بهمئی اجرایی شد.
مسعود فرحبخش افزود: معلم رسالت عظیم و مسئولیتی خطیری بر عهده دارد که این رسالت در هدایت و ارشاد نسل جدید جامعه خلاصه می‌شود علاوه بر تعلیم، تربیت را نیز باید مدنظر داشته باشد.
در این مراسم از مدیران و مربیان برتر و از معلمان منتخب و برگزیده در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش شهرستان بهمئی با اهدائ لوح سپاس و هدایایی تقدیر شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
آغاز اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد تا ساعاتی دیگر
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
گزیده خطبه های نماز جمعه شهر یاسوج
اهدای ۳۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند بنابی 
هشدار پلیس؛ با احتیاط برانید
آغاز به کار بازار میوه توسط شهرداری میانه
هوا در اصفهان سردتر می‌شود
بازگشایی محور راهبردی در قلب بافت فرسوده شهرضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)