• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۱۸۳۳
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۶
خوزستان » اجتماعی

آمادگی دستگاه‌های خوزستان برای تسهیل در تردد زائران اربعین+فیلم

استاندار خوزستان بر تلاش دستگاه‌های اجرایی برای تسهیل در تردد زائران اربعین و کاهش میزان تصادفات جاده‌ای در ایام اربعین تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در شورای راهبردی کاهش تصادفات (ویژه اربعین) به طرح پلیس راه برای کاهش تصادفات در ایام اربعین اشاره کرد و افزود: امیدواریم با اجرای این طرح که دارای فرآیند اجرایی مشخص شده‌ای است، ترافیک روان و ساده‌ای را در مسیر مرز‌های شلمچه و چذابه شاهد باشیم.

وی اجتماع میلیونی اربعین را دارای اهمیت بسیار بالایی عنوان کرد و گفت: با توجه به اهمیت این اجتماع میلیونی و خیل عظیم مشتاقان در ایران اسلامی و دیگر کشورها، تمامی دستگاه‌های خدمت رسان باید برای تسهیل در سفر زائران، اقدامات و تمهیدات لازم را انجام دهند.

استاندار خوزستان بر ساماندهی پارکینگ‌ها در مرز‌های شلمچه و چذابه تاکید کرد و گفت: مسئله پارکینگ‌ها یکی از معضلات چالش‌های است که باید به طور ویژه به این موضوع رسیدگی شود اگرچه سال گذشته شرایط بهتری نسبت به سال‌های قبل صورت گرفته، اما در کل از همه مسئولان انتظار داریم که مرتب در میدان حاضر شده و برای رفع مشکلات مرز‌ها تلاش کنند.

وی با اشاره به گره‌های ترافیکی اطراف مرز‌های استان به ویژه در خرمشهر بیان کرد: در صورتی که کار اصلاح هندسی میدان مقاومت انجام شود بار ترافیکی در ورودی‌های مرز شلمچه روان‌تر خواهد شد.

حسینی محراب آسفالت، ترمیم و شانه سازی جاده‌های مواکب و امام رضا (ع) در شلمچه را اقدامی موثر در کاهش بار ترافیکی دانست و گفت: همچنین به منظور ایمنی بهتر راه مسیر‌های دسترسی به مرز چذابه، سه تا چهار کیلومتر از جاده بستان به سمت پایانه مرزی نیاز به آسفالت دارد که باید باید در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: خوشبختانه عملیات اجرایی پل سابله که یکی از مشکلات همیشگی زائران بود به اتمام رسیده و تنها ۴۰۰ متر آن نیاز به آسفالت دارد.

استاندار خوزستان در ادامه بر رفع نقاط حادثه خیز و روشنایی جاده عبدالخان به سمت مرز چذابه تاکید کرد و گفت: این جاده برای تردد‌های محلی و زوار امام حسین (ع) بوده لذا انتظار داریم که مشکلات این مسیر هر چه سریعتر با برنامه ریزی دستگاه‌های اجرایی مربوطه، برطرف شود.

وی بیان کرد: مسئله تردد اتباع خارجی از مرز‌های استان در ستاد مرکزی اربعین مورد بررسی قرار گرفت و بنا شد گذرگاه مرزی اتباع از مبدا سکونت آنها تعیین شود تا شاهد تجمع در مرز‌ها نباشیم.

حسینی محراب گفت: مقرر شد تعدادی خودروی ون برای تردد مسافران در اختیار استان قرار گیرد که شهرداری‌ها باید در این زمینه پیگیری لازم را انجام دهند. همچنین از سایر دستگاه‌ها انتظار داریم از ناوگان حمل و نقل خود به منظور تسهیل در تردد زائران استفاده کنند.

وی افزود: حرکت اربعین، ادامه دهنده مسیر ظهور بوده و هیچکس نمی‌تواند جلوی آن را بگیرد لذا باید از تمامی امکانات موجود استان برای اصلاح مسیر تردد زائران بهره برد.

استاندار خوزستان گفت: دستگاه‌های اجرایی باید با راه‌انداری موکب‌هایی در نقاط حادثه خیز منتهی به مرز به ویژه در خرمشهر و آبادان، زمینه استراحت زائران و رانندگان خودرو‌ها را فراهم کنند که این امر در کاهش تصادفات تاثیرگذاری زیادی دارد.

وی افزود: فرمانداران محور کار در شهر‌های مرزی هستند لذا باید با آنها همراهی بیشتری از سوی دستگاه‌های اجرایی صورت گیرد تا از موازی کاری پرهیز شود. امیدواریم این برنامه‌ها به سهولت در رفت و آمد زوار کمک کند.

گفتنی است مرز‌های شلمچه و چذابه ۲ گذرگاه تردد زائران اربعین حسینی در خوزستان هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی جنوب استان
تکواندو پاراآسیایی جوانان؛ صعود علیزاده به مرحله نهایی
رده بندی فوتسال جهان ۲۰۲۵؛ ایران در رده پنجم ماند
تولید انبوه واکسن آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در مؤسسه رازی
مدیریت جامعه زنان نباید در اختیار رسانه‌های دشمن باشد
برگزاری نخستین استاژ فنی کیک‌بوکسینگ و MMA در یزد
بهره‌ برداری ازفاز ۲ مجتمع میدوک شهربابک
خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان ۲۱ آذر
یونیسف: بارش‌ها جان ۸۰۰ هزار نفر را در غزه تهدید می‌کند
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ صعود زهرا سلطانی به دیدار پایانی تکواندو
پژوهش، موتور پیشرفت کشور
مقابله با توطئه های دشمن با پیروی از ولایت فقیه
کسب نشان برنز دارتر فارسی در آوردگاه بزرگسالان کشور
مستند «داستانی از ریاض»
کالاس: فساد موگرینی شوکی بزرگ برای اروپا بود
تجدید مزایده اموال غیرمنقول «رضایت خودرو طراوت نوین» فردا در قزوین
سلامت، اولویت اول مهریز
واکنش زاکانی به شب خوابی کارتن خواب‌ها در اتوبوس ها
برگزاری همایش کوهپیمایی ویژه روز جهانی کوهستان در بیرجند
پاراآسیایی ۲۰۲۵، صعود شهروز حیدری به مرحله نیمه پایانی بوچیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)