• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۲۹۷۳
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

رونمایی از ۱۵ دستاورد دانش‌بنیان در بیست و پنجمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی

معاون فنی اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: در افتتاحیه بیست و پنجمین دوره نمایشگاه تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی ۱۴۰۳ که روز شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، از بیش از ۱۵ محصول دانش بنیان و فناور که برای اولین بار در کشور تولید شده‌اند، رونمایی خواهد شد.

رونمایی از ۱۵ دستاورد دانش‌بنیان در بیست و پنجمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، عامری افزود: براساس برنامه ریزی‌های انجام شده در اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، قرار است ماهانه یک کارخانه در حوزه تجهیزات پزشکی و حداقل پنج محصول جدید فناورانه را در استان‌ها رونمایی کنیم.
 
معاون فنی اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: میانگین صادرات تجهیزات پزشکی طی سال‌های گذشته حدود ۲۴ تا ۳۰ میلیون دلار بوده است. یکی از مسائل اثرگذار در صادرات، نیاز بازار است و با توجه به نیاز کشور، بسیاری از شرکت‌ها ترجیح‌شان آن است که فروش داخلی داشته باشند. در مجموع در سال‌های گذشته هر کاری که برای افزایش صادرات بوده، انجام داده‌ایم و لازم است برای بازاریابی و افزایش میزان صادرات تلاش بیشتری شود.
 
وی همچنین گفت: تعداد شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات پزشکی هر ساله زیاد می‌شود و بر همین اساس هم سالانه از میزان ارز تخصیصی به واردات کاسته می‌شود. در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد حجمی نیاز بازار در داخل کشور تولید می‌شود.
 
حضور بیش از ۷۰۰ شرکت در بیست و پنجمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی
 
دبیر بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی ۱۴۰۳، گفت: در این دوره از نمایشگاه ۷۰۲ شرکت حضور دارند که نسبت به سال گذشته رشد ۶۲ درصدی دارد. 
 
وی با بیان اینکه حضور شرکت‌های خارجی در این دوره از نمایشگاه بسیار چشمگیر است، افزود: نمایندگانی از ۱۴ کشور دنیا در این نمایشگاه بین المللی حضور دارند و دو کشور روسیه و چین در این دوره از نمایشگاه پاویون خواهند داشت.
 
وی با اشاره به اینکه از همه گروه‌های کالایی تجهیزات پزشکی در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی حضور دارند، ادامه داد: سه پارک فناوری و بیش از ۵۰ شرکت دانش بنیان در پاویون‌ها و ۹۱ شرکت دانش بنیان نیز به صورت مستقیم در نمایشگاه شرکت دارند. همچنین ۲۵ استارت آپ در حوزه سلامت حضور دارند و دستاورد‌های خود را عرضه خواهند کرد.
 
خالقیان افزود: در طول ۴ روز برگزاری این رویداد بین المللی سه نهاد دولتی شامل اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و و وزارت صمت میز خدمت دارند و بیش از ۱۰۰ مهمان خارجی از ۱۰ کشور حاضر خواهند بود.
 
دبیر بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی ۱۴۰۳، گفت: مجوز این نمایشگاه به صورت سه ساله صادره شده و پیش ثبت نام اولیه دوره آینده را در نمایشگاه امسال خواهیم داشت.
 
در ادامه صفاری‌نیا، رئیس شورای سیاستگذاری بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی، با اشاره به اهداف برگزاری این نمایشگاه، گفت: برای آنکه نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی به نمایشگاه واقعی حوزه سلامت کشور تبدیل شود، باید حضور حداکثری شرکت‌ها را داشته باشیم. حضور حداکثری شرکت‌های خارجی و همچنین بازدیدکنندگان خارجی با هدف صادرات محصولات کشورمان، از اهداف مهم برگزاری این نمایشگاه است.
 
صفاری‌نیا افزود: نگاه به فناوری‌های حوزه سلامت، رفع دغدغه‌های کسب و کار و نگاه به نیاز‌های حوزه سلامت از جمله مباحثی است که همه ساله در برگزاری بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی مد نظر قرار می‌گیرد.
 
وی ادامه داد: بزرگ شدن نمایشگاه نسبت به سنوات قبل، ابعاد ملی و بین‌المللی آن و همچنین حضور بیشتر شرکت‌های دانش بنیان و مباحث مرتبط با تبادل فناوری از جمله دیگر مباحثی است که در بیست و پنجمین دوره نمایشگاه تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی ۱۴۰۳ مورد توجه قرار گرفته است.
 
گفتنی است؛ بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی ۱۴۰۳ از ۲۹ اردیبهشت به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
اصفهان میزبان دانه‌های سفید برف می‌شود
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
صدور گواهی حصر وراثت از ثبت احوال در استان سمنان
غیر حضوری شدن برخی مدارس در استان سمنان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۳ آذر ۱۴۰۴
سطح عمومی قیمت ها در لرستان کمتر از میانگین کشوری
ورزشی با قدمتی ۱۰۰ ساله در دنیا
دعوت ورزشکاران هوراندی به تیم ملی سرکل کبدی
تظاهرات صد‌ها فرانسوی در اعتراض به سیاست‌های دونالد ترامپ
حمایت از بانوان کارآفرین اولویت‌ وزارت جهاد کشاورزی
آمادگی ۱۵۰ مسجد لرستان برای میزبانی معتکفان
راهیابی نمایش خیابانی چهارمحال و بختیاری به جشنواره تئاتر
مهر و موم تعدادی واحد صنفی متخلف در آبادان
موفقیت فست فودهاي بومی مالزی در حذف برند‌های حامی رژیم صهیونی
حمایت از طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های دانش بنیان اولویت دولت
حماس: رژیم صهیونیستی مسئول پیامد‌های نقض آتش بس است
هفته بارانی در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
هشدار دیوان محاسبات کشور درباره افزایش زمان ترخیص کالا در گمرکات ایران
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)