• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۶۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
ورزشی » رزمی
تکواندو قهرمانی آسیا - ویتنام؛

کسب ۲ نشان طلا، ۲ نقره و یک برنز برای کشورمان

تکواندوکاران کشورمان در روز دوم از رقابت‌های قهرمانی آسیا موفق به کسب ۵ نشان طلا، نقره و برنز شدند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما،  بیست و ششمین دوره مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا امروز جمعه ۲۸ اردیبهشت ماه با برگزاری مسابقات اوزان ۵۸-، ۷۴- و ۸۷- کیلوگرم مردان، ۴۹-، ۶۲- و ۷۳- کیلوگرم پیگیری شد. تیم ملی کشورمان در این روز ۸ نماینده داشت که حاصل آن دو طلا، دو نقره و یک برنز بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



در وزن ۵۸- کیلوگرم تیم ملی ایران ۲ نماینده داشت، مهدی حاجی موسایی و ابوالفضل زندی با برتری مقابل رقبای خود به مرحله نیمه نهایی راه یافته و مدال برنز خود را قطعی کردند. ابوالفضل زندی ابتدا «پوتی» از مالزی و سپس «تامیرلان» از قزاقستان را با نتایج مشابه ۲ بر صفر پشت سر گذاشت. درنهایت حاجی موسائی راهی مبارزه نهایی شد و زندی برنز گرفت.

حاجی موسایی در مبارزه نهایی برابر «پارک» حریف قدرتمند کره جنوبی نمایش خیره کننده داشت و با پیروزی ۲ بر یک موفق به کسب نشان طلا شد.

در وزن ۸۷- کیلوگرم هم هر دو نماینده ایران به دیدار نهایی صعود کردند. محمد حسین یزدانی با ارائه مبارزاتی سطح بالا و تکنیکی ابتدا «کابلان» از قزاقستان را از پیش رو برداشت و سپس «کانگ سانگ هیون» قهرمان جهان از کره جنوبی را دو راند متوالی شکست داد. وی در نیمه نهایی مقابل «فهد صبیحی» از اردن بازهم در دو راند به برتری رسید و فینالیست شد.

مهران برخورداری دیگر نماینده ایران در این وزن از آن سوی جدول به فینال صعود کرد. وی ابتدا «چن لینگ» از چین تایپه را شکست داد و در ادامه مقابل «نیکیتا رافائلوویچ» قهرمان آسیا و نایب قهرمان جهان از ازبکستان را نیز در راند شماری ۲ بر یک به برتری دست یافت. مرد المپیکی تکواندو ایران در مرحله نیمه نهایی نماینده ایران «منگ» از چین در طی راند از پیش رو برداشت و به دیدار نهایی صعود کرد.

فینال تمام ایرانی این وزن را دو نماینده کشورمان برگزار کردند که در نهایت یزدانی طلا گرفت و برخورداری به نشان نقره دست یافت.

امیرسینا بختیاری دیگر نماینده ایران در وزن ۷۴- کیلوگرم دور نخست «احمد الموالید» از عربستان را شکست داد، اما برابر «نجم الدین» از ازبکستان ۲ بر یک باخت و حذف شد.

در گروه بانوان و ملیکا میرحسینی در وزن ۷۳- کیلوگرم کار خود را با برتری ۲ بر صفر مقابل «تران نگویان» نماینده میزبان آغاز کرد و در ادامه «جوونا» از ازبکستان را با همین نتیجه پشت سرگذاشت و راهی مبارزه نهایی شد. میرحسینی در مبارزه نهایی برابر «مینا میونگ» از کره جنوبی با وجود ارائه مبارزه نزدیک و پایاپای ۲ بر یک در راند شماری باخت و نقره گرفت.

اما در وزن ۴۹- کیلوگرم مبینا نعمت زاده ابتدا «مانگین» از فیلیپین را شکست داد و سپس به نماینده ویتنام باخت و حذف شد. الهام حقیقی هم در وزن ۶۲- کیلوگرم «سیلیویا» از اندونزی را شکت داد، اما در مصاف با «فروزا سادیکووا» دارنده دو برنز جهان و طلای آسیا از ازبکستان نتیجه را واگذار کرد و حذف شد.

تیم ملی تکواندو ایران تا کنون موفق به کسب ۷ نشان طلا، نقره و برنز شده است. مهدی حاجی موسایی و محمد حسین یزدانی دو نشان طلا، ملیکا میرحسینی و مهران برخورداری دو نشان نقره، سعید نصیری، متین رضایی و ابوالفضل زندی هم ۳ نشان برنز کسب کرده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار در خصوص آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
رونمایی از دو کتاب پژوهشی–آموزشی در حوزه موسیقی دستگاهی ایران
بیش از ۳ هزار دانش‌آموز دختر یزدی میهمان باغ‌موزه دفاع مقدس شدند
هزینه واردات بنزین در لایحه بودجه ۱۴۰۵ معادل کل یارانه کالا‌های اساسی است
خدمات سلامت رایگان قرارگاه جهادی سجادیه به اهالی خودنکلا
سانحه رانندگی با یک جانباخته در بزرگراه شهید چراغچی مشهد
پخت و توزیع نان سورک در تفت
برگزاری آزمون نظام مهندسی در کهگیلویه و بویراحمد
پیکر مرحومه بی بی نزاکت گلستانی مادر شهید جاوید الاثر «بهرام درود» بر دستان مردم قدرشناس گچساران تشییع و در قطعه صالحین بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
درخشش هنرمندان صداوسیمای آبادان در جشنواره‌ی ابوذر
مراسم محوری نه دی در مسجد انقلاب بجنورد برگزار می‌شود
اعزام کاروان بانوان فرهنگی شهرستان بهمئی به مناطق عملیاتی
برد استقلال خوزستان پس از ۳ ماه
عراقچی: وزارت خارجه حامی صادرات محصولات فناورانه است
پدر شهید والامقام مهرداد هدایتی به فرزند شهیدش پیوست
اعزام کاروان فرهنگیان شهرستان لنده عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور
کاروان خانوادگی قهرمان من عازم کرمان شد
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از پروژه هتل سه‌ستاره اشنویه
رویداد‌های فرهنگی و هنری قزوین؛ از ثبت آثار ملی تا رونمایی از اشعار محلی
دستگیری ۳ مخل نظم و امنیت در خلیل‌ آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قطع گاز برخی مشترکان، فردا در شیراز
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
پیام تبریک قالیباف به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
توافق جدید ایران، روسیه و آذربایجان برای تثبیت نرخ‌های کریدور شمال-جنوب
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)