• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۳۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

هرگونه خطای دشمن با پاسخ نیروی دریایی سپاه مواجه می‌شود

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه نیروی دریایی سپاه هرگز در مقابل دشمن سر خم نکرده است، گفت: اگر استکبار جهانی دست از پا خطا کند، اقدام می‌کنیم.

*** هرگونه خطای دشمن با پاسخ نیروی دریایی سپاه مواجه می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار تنگسیری در آیین باشکوه و شهدایی افتتاحیه اجلاسیه ۲۶۱ شهید شهرستان لامرد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت شهیدان آیت الله رئیسی رئیس جمهور فقید، شهید امیرعبدالهیان وزیر امور خارجه ایران و دیگر همراهان شهیدشان به حماسه سوم خرداد ماه سالروز آزادسازی فتح خرمشهر و نقش رزمندگان لامردی در این عملیات اشاره کرد و اظهار داشت: هیچ وقت نیروی دریایی در مقابل دشمن سر خم نکرده و از دشمن نهراسیده و امروز اگر استکبار جهانی دست از پا خطا کند اقدام می‌کنیم و همانطوری که رهبری فرمودند دوران بزن و در رو تمام شده است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: شهدا به ما درس شهامت و شجاعت دادند و بدانید که شهدای ما زنده هستند و نظاره گر این مجلسند، قطعا شهدا میزبان این جلسه می‌باشند و خانواده‌های نیز شهدا چشم و چراغ این ملتند.

سردار تنگسیری با بیان این مطلب که هرچه داریم از شهدا داریم و کسی که به ما شهامت داد تا در مقابل دشمن ایستادگی کنیم مقام معظم رهبری بود افزود: شهدا رفتند که ما بمانیم و افتخار کنیم که ایرانی هستیم. همچنین شهرستان لامرد و مهر، علما و مردان بزرگی را به خود دیده و این شخصیت‌ها زحمات فراوانی را برای این کشور و منطقه کشیده اند و پرچم دار معنویتند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: شهادت رئیس جمهور، خادم الرضا عزیز اتفاقی نیست و لباسی است که به اندازه هر کس بزرگ شد و به تنش آمد انتخاب می‌شود و اخلاص و‌توکل بر خداوند سبحان یکی از شاخصه‌های مهم این شهید بود همچنین رئیس جمهور شهید یک روز جمعه در خانه نبود و شروع کارش را از اهواز و مشکلات فاضلاب اهواز را حل کرد و اگر مشکلی را می‌دید همانند تعطیلی کارگاه‌ها و شرکت‌ها اقدامات شایسته‌ای را انجام می‌داد.

سردار تنگسیری به ولایتمداری شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: گوش به فرمان ولایت بود و خود را خادم این ملت می‌دانست و در طول دوران انقلاب اسلامی رئیس جمهوری را نداشتیم که همانند ایشان خستگی ناپذیر باشد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه خاطرنشان کرد: آیت الله رئیسی صبور و مهربان بود و به مردم احترام می‌گذاشت و شخصیتی شجاع و نترس بود و همانند رهبری بود.

سردار تنگسیری با بیان اینکه اولین رئیس جمهوری بود که بعد از تحولات سوریه به این کشور سفر کرد و در بازار آنجا رفت و آمد کرد و شب در سوریه ماند و این خط را شکست گفت: خیلی‌ها به ایشان تهمت و ناروا گفتند، اما هیچ وقتی لب به شکایت نگشود، جایگاه شهدا خیلی بالا و رفیع است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه در قسمتی دیگر از سخنان خود به عملیات غرورآفرین الی بیت المقدس اشاره کرد و گفت: نفرات عراقی برای دو شهر هویزه و خرمشهر بیش از ۱۶۰هزار نفر نیرو آورده بودند و رزمندگان ما در مقابل آنها ایستادگی کردند.

سردار تنگسیری افزود: این دومین عملیات مشترک سپاه و ارتش بود و تا قبل از فتح المبین چنین عملیات مشترکی نداشته ایم و ارتش قهرمان و سپاه دشمن را زمین گیر کردیم و عملیات بیت المقدس چندین اولین بار داشت و برای اولین بار بود که از دو رودخانه کرخه و اروند رود عبور کردیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه در همین زمینه ادامه داد: اولین عملیاتی بود که بیشترین پیاده روی کردیم، اولین بار با مین‌های جهنده، خودرویی و ضد تانک مواجه می‌شدیم و برای نخستین بار دو شهر را آزاد کردیم و باید نسل به نسل انتقال دهیم تا این حماسه غرورآفرین ماندگار شود.

آیین افتتاحیه اجلاسیه ۲۶۱ شهید شهرستان لامرد همراه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید جمهور، حضرت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و همراهان شهیدشان با حضور سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، دکتر موسوی نماینده مردم شهرستان‌های لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی، امام‌جمعه لامرد و مهر، فرمانداران دو شهرستان و جمعی دیگری از مسئولین، خانواده‌های معظم و مغزز شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران و همچنین با حضور اقشار مختلف مردم شهید‌پرور در مصلی الغدیر (نمازجمعه) شهر لامرد برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)