• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۴۵۴۱
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۸
ورزشی » توپ و تور

والیبال لیگ ملت‌ها؛ ایران مغلوب آرژانتین شد

تیم ملی والیبال ایران در آخرین دیدار هفته نخست رقابت‌های لیگ ملت‌ها ۲۰۲۴ سه بر دو مغلوب آرژانتین شد.

والیبال لیگ ملت‌ها؛ ایران مغلوب آرژانتین شد
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، مسابقات لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ آخرین سکوی کسب سهمیه بازی‌های المپیک پاریس برای تیم ملی والیبال کشورمان و دیگر کشور‌های بازمانده از این رقابت‌ها است که در پایان مرحله مقدماتی این مسابقات براساس رنکینگ تیم‌های برتر در رده‌بندی، پنج تیم جواز حضور در بازی‌های المپیک سال ۲۰۲۴ را کسب خواهند کرد.
 
مرحله مقدماتی مسابقات گروه مردان از یکم خرداد با حضور ۱۶ تیم ایران، ایتالیا، آرژانتین، صربستان، کوبا، ژاپن، برزیل، ترکیه، بلغارستان، هلند، آلمان، فرانسه، آمریکا، کانادا، لهستان و اسلوونی آغاز شده است و تا سوم تیر پیگیری می‌شود.
 
تیم ملی والیبال ایران بامداد امروز دوشنبه هفتم خرداد در چهارمین مسابقه خود در لیگ ملت‌ها ۲۰۲۴ به مصاف آرژانتین رفت و سه بر دو مغلوب حریف شد.
 
پائز در این دیدار از ترکیب میلاد عبادی‌پور، مرتضی شریفی، محمدطاهر وادی، امین اسماعیل‌نژاد، محمد ولی‌زاده، مهدی جلوه و آرمان صالحی در ابتدای مسابقه استفاده کرد.
 
لوسیانو دچکو، برونو لیما، لوسیانو پالونسکی، لوسیانو ویسنتین، آگوستین لوزر، نیکولاس زربا، سانتیاگو دانانی هم ترکیب شروع کننده تیم آرژانتین با هدایت مارسلو مندز بودند.
 
در ابتدای نخستین ست این مسابقه آرژانتین سه امتیاز متوالی گرفت و ملی‌پوشان کشورمان بازی چندان خوبی نداشتند تا این که پائز در امتیاز ۶ بر ۲ به نفع آرژانتین وقت استراحت گرفت و از بازیکنان خواست ریسکی‌تر سرویس بزنند و با دفاع حریف برای منحرف کردن مسیر توپ بازی کنند. توصیه‌های سرمربی کشورمان موثر واقع نشد و پائز بار دیگر با ده امتیازی شدن آرژانتینی‌ها در تایم استراحت از بازیکنان خواست درست بازی کنند و اشتباهاتشان را کاهش دهند. این بار این توصیه کارساز شد و روند امتیازگیری ایران سرعت گرفت. به قدری که مندز را در تفاضل امتیاز سه ناچار کرد با وقت استراحت وقفه‌ای در مسابقه ایجاد کند. تلاش‌های بازیکنان ایران کام‌بکی جذاب در ست نخست به همراه داشت و در حالی که در ابتدا ۱۲ بر ۴ از حریف عقب بودند، به بازی برگشته و با امتیاز مستقیم سرویس، جلوه دو تیم در امتیاز ۱۸ برابر شدند و این روند خوب تیم ملی در نهایت باعث شد این ست ۲۵ بر ۲۳ به نفع کشورمان پایان یابد.
 
ست دوم هم با چهار امتیاز متوالی تیم ملی کشورمان و رالی‌های زیبا میان دو تیم شروع شد و در ادامه طبق توصیه پائز، توپ‌ها از روی دست دچکو عبور داده می‌شد تا راحت‌تر منجر به امتیاز شود. دو تیم با امتیازاتی برابر پیش رفتند تا تماشاگران شاهد بازی دو طرفه و جذابی در سالن ماراکانو باشند. امتیاز مستقیم سرویس شریفی و امتیاز ۲۲ برای کشورمان مندز را ناچار به وقت استراحت کرد. دومین وقت استراحت مندز در امتیاز ۲۴ باعث شد دو تیم رقابتی بیشتر داشته باشند و امتیاز ۳۱ بر ۲۹ پایان بخش این ست دیدنی به نفع آرژانتین باشد.
 
بازیکنان سومین ست را هم پرانرژی آغاز کردند و با اختلاف دو امتیازی از حریف پیش رفتند. اعتراض‌های لوسیانو دچکو به امتیازی که وادی با بازی هوشمندانه از حریف گرفته بود، یک کارت زرد برایش به همراه داشت. ویدیوچک درست پائز باعث شد کشورمان اختلاف امتیاز را با حریف افزایش دهد و مندز با نگرانی وقت استراحت بگیرد. در ادامه ۵ امتیاز متوالی نتیجه را ۱۹ بر ۱۴ به نفع ایران کرد و رالی جذابی که محمدطاهر وادی با توپ‌گیری فوق‌العاده برای کشورمان کرد امتیاز را به ۲۰ رساند. توصیه‌های پائز به بازیکنان در تمام طول بازی توجه به حمله اول بود و در ادامه تاکید کرد که برای دفاع بجنگند و خطای سرویس نداشته باشند. ویدیوچک پایانی مندز هم کارساز نشد و این ست ۲۵ بر ۲۰ به نفع ایران پایان یافت.
 
در ابتدای چهارمین ست هرچند درخواست ویدیوچک پائز موفق نبود، اما روند بازی بازیکنان بهبود یافت و بازی با اختلاف امتیاز به نفع ایران پیش رفت. اما در میانه مسابقه بازی از دست ملی‌پوشان خارج شد و حریف سه امتیاز پیش افتاد. پائز از بازیکنان خواست تا همچنان جنگنده ادامه دهند چرا که هیچ چیز تمام نشده است و اشتباهات ایران است که باعث امتیازگیری آرژانتین می‌شود. توصیه‌ها نتیجه بخش نبود و این ست ۲۵ بر ۲۰ به نفع آرژانتین تمام شد.
 
در پنجمین ست بازیکنان ایران همچنان با روحیه‌ای جنگنده بازی را پیش بردند، اما در ست هفت بر ۶ به نفع آرژانتین مربیان حریف به جای ایستادن بازیکنان ذخیره ایران بیرون از زمین اعتراض داشتند و این ماجرا با وساطت کادر فنی کشورمان برطرف شد. امتیازات تا عدد ۱۰ برابر پیش رفت و استرس و هیجان را برای تماشاگران این دیدار به همراه داشت. این ست با نتیجه ۱۵ بر ۱۳ به نفع آرژانتین پایان یافت تا ملی‌پوشان با روحیه‌ای جنگنده و کسب یک امتیاز راهی ژاپن شوند.
 
دو تیم ایران و آرژانتین تاکنون در طول تاریخ ۱۸ بار به مصاف یکدیگر رفتند که ۹ برد برای ایران و ۹ پیروزی برای آرژانتین ثبت شده است.
 
آخرین مسابقه دو تیم ایران و آرژانتین در لیگ ملت‌های سال گذشته بود که مردان ایران سه بر دو مغلوب حریف شدند و شاگردان موریس موتا پائز فرصت انتقام از آرژانتین را در مسابقه امروز نیافتند.
 
یوراج موکی از اسلواکی و هکتور اورتیز از پورتوریکو داوران اول و دوم این دیدار بودند.
 
آرژانتینی‌ها در تمام ۶ دوره لیگ ملت‌های والیبال جهان حضور داشته اند که بهترین رتبه آنها به کسب مقام پنجمی در سال ۲۰۲۳ باز می‌گردد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
هفته بسیج، یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردمی‌ترین نهاد انقلاب اسلامی
ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام در بوکان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
خبر‌هایی از برنامه های افزایش ازدواج و تحکیم خانواده در دامغان
«۲۲۲»؛ عددی که در ذهن مردم آبدانان؛ ایستادگی و شهادت، معنا می‌شود
ایست به اتلاف انرژی
امداد رسانی به مصدوم حادثه محور فارسان شهرکرد
راه‌اندازی «گروه‌های سازش محله‌ای» برای پیشگیری از اختلافات در البرز
غیرحضوری شدن مدارس خراسان جنوبی
بسیج بازوی پرتوان نظام اسلامی
پایان چشم انتظاری
مردم هرمزگان در سوگ حضرت زهرا (س)
الحاق زمین و شیرخشک به نوادر روزگار
استقرار یک سایت پرتابل تلفن همراه در منطقه الیت چالوس
آبا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
برتری دندر در ژوپیلر لیگ با حضور جهانبخش
آلودگی شدید هوا در تهران
سالروز شهادت بانوی آب و آینه حضرت زهرا سلام الله علیها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا برای کلا‌نشهر‌ها
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)