• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۴۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۸
سمنان » علمی فرهنگی
دانستنی های سلامت ؛

تغییرات چشم که نشانه بیماری قلبی است

چشم پنجره بدن ما است و سلامتی را نشان می‌دهد و بسیاری از بیماری‌ها خودشان را در چشم نشان می‌دهند. بیماری قلبی عروقی هم از این قاعده مستثنا نیست.

تغییرات چشم که نشانه بیماری قلبی استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ ️هنگامی که به علائم بیماری قلبی فکر می‌کنید، احتمالاً تصور می‌کنید که علامت آن درد قفسه سینه، تنگی نفس و سرگیجه یا سبک شدن سر است. اگرچه تحقیقات جدید نشان می‌دهد که اولین علائم بیماری قلبی خودش را داخل چشم‌ها نشان می‌دهد، اما به نظر شما چشم چه چیزی در مورد سلامت قلب به ما می‌گوید؟

به رگ‌های خونی داخل چشم دقت کنید
اگر رگ‌های خونی چشمانتان دچار تغییرات واضح و قابل توجهی شد، به بیماری قلبی شک کنید. رگ‌های خونی داخل چشم چیز‌های زیادی در مورد سلامتی می‌گویند. چشم‌ها عموماً مورد مطالعه وسیعی قرار می‌گیرند و قسمتی در بدن هستند که کوچکترین رگ‌های خونی به راحتی در آنها قابل مشاهده هستند. کاهش جریان خون یا بیماری قلبی و مشکلاتی مثل فشار خون بالا باعث تحریک آسیب به چشم می‌شود و به پزشکان هشدار می‌دهند که مشکلات فرد و یا بیماری‌های زمینه‌ای را بررسی کنند.

لکه‌هایی روی شبکیه چشم
تغییر حالت دیگر چشم براثر بیماری قلبی، پیدایش لکه روی شبکیه چشم است که در واقع افراد مبتلا به بیماری قلبی در این قسمت از چشم خود، لکه‌هایی دارند. شبکیه به طور مشخص علائمی را در مورد بیماری قلبی در خودش نشان می‌دهد. بیماری قلبی باعث مرگ و میر زیادی در طول سال می‌شود و محققان به این نتیجه رسیدند که آزمایش‌هایی روی چشم می‌تواند باعث تشخیص بیماری‌های قلبی شود که باعث می‌شود زودتر اقدام کنید.
بعضی از نشانه‌ها در شبکیه می‌تواند جزء اولین علائم بیماری قلبی باشد. اسکن‌ها و آزمایش‌ها تصاویری را از شبکیه ایجاد می‌کنند و می‌بینند که چه لکه‌هایی در کدام قسمت شبکیه ایجاد شده است. شبکیه داخلی‌ترین قسمت چشم بوده و یک لایه حساس به نور است و هر چیزی در حالت غیر طبیعی در آن باید بررسی شده و احتمالاً مورد نگران کننده‌ای خواهد بود.
ایسکمی وضعیتی است که جریان خون به دلیل بیماری قلبی کاهش پیدا می‌کند و باعث می‌شود که خون کافی به چشم نرسد و سلول‌های شبکیه می‌میرند و در نتیجه یک علامت دائمی پشت شبکیه ایجاد می‌شود که نشان دهنده بیماری قلبی عروقی است.
محققان به این نتیجه رسیدند که بیماران مبتلا به مشکلات قلبی در شبکیه خود لکه‌هایی دارند. تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که اسکن‌ها و آزمایش‌های موجود از شبکیه از آنها به عمل آمده است و اسکن آنها با بیماران قلبی و افراد سالم مقایسه شده است، نقاط مشترک و متفاوتی را نشان می‌دهند.
طبق تحقیقات افرادی که به بیماری قلبی دچار هستند، لکه‌هایی داخل شبکیه خود دارند و این لکه‌ها نشان می‌دهد که فرد در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و حتی سکته و حمله قلبی است.

تشخیص زودهنگام بیماری قلبی توسط چشم پزشک
چشم‌ها می‌تواند علائم مشکلات فشار خون را قبل از اورژانسی شدن علائم دیگر بیماری قلبی نشان دهد. چشم پزشکان با انجام آزمایش‌های روی چشم متوجه شدند که بعضی از علائم اولیه بیماری قلبی زودتر از همه؛ داخل چشم نشان داده می‌شود.
بیماری‌های قلبی عروقی جزء علت‌های رایج مرگ و میر هستند که متاسفانه افراد از علائم و مشکلاتشان در قلب و عروق خبر ندارند. راه حل کلیدی برای جلوگیری از آنها تشخیص زود هنگام و درمان است که با انجام اسکن و آزمایش چشم می‌توان تا حد زیادی از این وضعیت جلوگیری کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات فوتسال دانش آموزی در شاهرود
خودنمایی هنر دست بافندگان فرش کرمان در نمایشگاه بین المللی تهران
اهدا ۱۵۰ سری اقلام ضروری منزل به خانواده های کم برخوردار در جهرم
تأکید فرماندار بروجرد بر تسریع در تکمیل ورزشگاه ولایت
انتخاب رئیس هیئت جانبازان و توان یابان استان قم به سال آینده موکول شد
دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در شوش
هفته بیستم لیگ برتر والیبال؛ برتری شهداب مقابل سپاهان
خشم مقدس دانشجویان در کرمان در پی اهانت به پرچم جمهوری اسلامی ایران
تخلیه و بارگیری ۶ میلیون و ۳۱۱ هزار تن مواد معدنی در بندر امام خمینی
دعوت ۳ موتای کار کرمانشاهی به اردو تیم ملی
ضرورت چاره جویی برای کاهش مصرف برق در استان
چرا ساعت آغاز فعالیت مدارس در مناطق مختلف استان یزد متفاوت است؟
برگزاری اجلاس سالانه مجمع بسیجیان شهرستان خرم آباد
تأکید بر شناسایی و رفع فوری نقاط حادثه‌خیز پیش از نوروز
تداوم حال خوش تالاب بین المللی شادگان در گرو کنترل آب و نگهداشت آن
ارائه بلیت نیم بها درطرح ضیافت سینما‌های قم
احیای هنر ۲۵۰۰ ساله شیشه‌گری در دل حمام تاریخی قزوین
الزام ارائه گواهی انصراف یا تسویه برای پذیرفته‌شدگان پردیس بین‌الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف
افزایش ۲ درصدص مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد
۱۲۷ دستگاه اتوبوس آماده جابه‌جایی ایمن مسافران نوروزی زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
پزشکیان: به دنبال ناامنی و تنش در منطقه نیستیم
۶ اسفند، آخرین فرصت برای نام نویسی در آزمون استخدامی
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
پیام اوسمار به هواداران پرسپولیس
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)