• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۵۵۹۳
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
سیاسی » عمومی
سید علی خمینی:

رهبری آیت الله خامنه‌ای تحسین برانگیز است

نوه امام راحل (ره) گفت: بدون شک از ارکان استحکام نظام جمهوری اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای است. قوه عاقله ممتازی که در نظام جمهوری اسلامی است، واقعا تحسین برانگیز است.

رهبری آیت الله خامنه‌ای تحسین برانگیز است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین سید علی خمینی در مراسم بزرگداشت شهادت آیت الله رئیسی و همراهان ایشان به میزبانی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف که با حضور آیت الله سید مجتبی حسینی نماینده مقام معظم رهبری در عراق برگزار شد، ضمن بزرگداشت شهدای سانحه سقوط بالگرد ریاست جمهور گفت: نظام جمهوری اسلامی به اقتداری رسیده است که با رفتن رئیس جمهور که بالاترین مقام اجرایی است کوچکترین خللی و تزلزلی درفعالیت‌های کشور و مردمش ایجاد نمی‌شود، این به معنایی نیست که تاثیر رئیس جمهور را نفی کند، بلکه این نشان دهنده آن است که نظام جمهوری اسلامی به عنوان یک سیستم پویا و فعال، کاملا یک نظام مستحکم و مقتدر را توانسته است ایجاد کند که با رفتن یک خدمتگزار در صف آهنین ملت خللی ایجاد نشود.

وی افزود: امام (ره) با آن عظمتشان همه دنیا گمان می‌کردند که با رحلت ایشان شاید جمهوری اسلامی تمام شود. امام (ره) در وصیت نامه نوشته اند که باور نکنید که با رفتن یک خدمتگزار در صفوف آهنین ملت خللی ایجاد خواهد شد.

نوه امام راحل (ره) در ادامه سخنان خود به تبیین مبانی و اصول استحکام و استقرار نظام جمهوری اسلامی در ایران پرداخت و افزود: این نظام الحمدلله یک نظام مستحکم است و استحکام این نظام به نظر من حداقل بر سه پایه استوار است. پایه اول منطق و آرمان‌ها؛ همانگونه که اپوزوسیون و مخالفین جمهوری اسلامی هیچ حرفی بالاتر از این شعار اساسی انقلاب اسلامی مطلبی ارایه نکرده است؛ «استقلال آزادی و جمهوری و اسلامی». کلام امام در ابتدای نهضت از حیث منطق بالاتر از منطق حکومت پادشاهی بود. منطق است که می‌تواند یک نظام را مستحکم کند. شعار نمی‌تواند یک نظام را مستحکم کند. تاکنون منطقی بالاتر از منطق جمهوری اسلامی ارایه نشده است «استقلال، آزادی و جمهوری و اسلامی» اگر اشکال در جمهوری اسلامی وجود داشته باشد که دارد اگر نقص در وجود ما داشته باشد که دارد، اشکال از آرمان‌ها نیست بلکه در نحوه عملکرد‌ها است، اما نسبت به اصل مسئله آرمان‌ها و منطق جمهوری اسلامی مشکلی وجود ندارد؛ لذا یکی از ارکان اصلی استحکام نظام جمهوری اسلامی در منطق، حرف و آرمان آن است.

وی علت دوم استواری نظام جمهوری اسلامی را پشتوانه عظیم ونیرو‌های مومن برشمرد و تاکید کرد: غالب ملت ایران مردم مومن و متدین هستند. پشتوانه عظیمی که باعث استحکام جمهوری اسلامی می‌شود در همین تشییع جنازه‌ها ملاحظه می‌شود. این حضور عظیم مردم است که علاقه‌مندان آن آرمان‌ها و آن منطق را دلگرم می‌کند و استواری و استحکام مارا به دنیا نشان می‌دهد. مردم در سراسر دنیا برای مسئولین حکومتی اینگونه ابراز علاقه نمی‌کنند و برای کشته شدگان و شهیدان این چنین مجالسی برگزار نمی‌شود. مردم اگر ناراضی و ناراحت هستند، اما همیشه آمده اند. مردم ناراضی هستند، نگران هستند، نسبت به خیلی از مسائل انتقاد دارند، اما اصل جمهوری اسلامی، وقتی پایش وسط می‌آید بار‌ها به دنیا ثابت می‌کنند که پشتیبان آرمان‌های امام و انقلاب هستند.

حجت الاسلام والمسلمین سید علی خمینی سومین رکن استواری نظام جمهوری اسلامی را شخص مقام معظم رهبری خواند و تاکید کرد: مردم وقتی این شخصیت محکم و فاضل را می‌بینند دلگرم شده و به ادامه راه امیدوار می‌شوند. بدون شک از ارکان استحکام نظام جمهوری اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای است. واقعا ایشان یک پشتوانه‌ای است که باید هر روز و شب دعا کنیم مخصوصا شما که در نجف هستید و به کربلا می‌روید همیشه زیر قبه سید و سالار شهیدان دعا کنید برای اینکه خداوند طول عمر، سلامتی و عافیت به مقام معظم رهبری عنایت فرماید. قوه عاقله ممتازی که در نظام جمهوری اسلامی است، واقعا تحسین برانگیز است. به عنوان مثال در سخت‌ترین شرایط بین المللی نظامی بتواند پهپاد آمریکایی را ساقط کند یا پایگاه امریکایی عین الاسد را با موشک مورد هدف قرار دهد و یا در عملیات وعده صادق به رژیم صهیونیستی صد‌ها موشک شلیک می‌کند نشان دهنده این است که قوه عاقله‌ای این نظام را در این چهل سال به نحوی اداره کرده است که مردم با اطمینان خاطر به زندگی روزمره خودشان ادامه داده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)