• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۶۱۸۶
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۴
آذربایجان غربی » اقتصادی

اجرای طرح های بزرگ اوره، آمونیاک و PVC در پتروشیمی ارومیه

مدیرعامل شرکت پتروشیمی ارومیه با اشاره به طرح‌ریزی و اجرای پروژه های با مقیاس بزرگتر گفت: اجرای پروژه های اوره و آمونیاک و PVC ضمن جلوگیری از خام فروشی، ارزش افزوده بسیار خوبی را برای استان به ارمغان خواهد آورد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، اکبر اسمعیلی در جلسه بررسی و رفع چالش‌های توسعه‌ای پتروشیمی ارومیه با اشاره به اهمیت و نقش شرکت پتروشیمی ارومیه در حوزه کشاورزی و تامین امنیت غذایی اظهار کرد: پتروشیمی ارومیه با تولید ۴۰ هزار تن  کود استراتژیک سولفات پتاسیم در سال، بزرگترین تولیدکننده این کود در کشور است که از طریق جهاد کشاورزی خریداری شده و با یارانه در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

وی واحد تولید اسید سولفوریک شرکت پتروشیمی ارومیه را یکی از بهترین واحدهای اسید سولفوریک کشور عنوان کرد که با تولید ۵۰ هزار تن در سال، علاوه بر تامین نیاز داخلی به کشورهای خارجی نیز صادر می شود.

اسمعیلی خاطر نشان کرد: کود سولفات آمونیوم با ۴۰ هزار تن و کریستال ملامین با ۴ هزار تن در سال از دیگر تولیدات شرکت پتروشیمی ارومیه است.

وی تصریح کرد: شرکت پتروشیمی ارومیه دوستدار محیط زیست است که همه کودهای تولیدی آن مناسب زمین‌های کشاورزی ایران، عراق، ترکیه و افغانستان است.

اسمعیلی با اشاره به اجرای نظام آراستگی و زیست محیطی در شرکت پتروشیمی ارومیه، تصریح کرد: دراین راستا ضمن توسعه فضای سبز، استخر ذخیره پساب صنعتی با سرمایه‌گذاری بیش از ۳۰ میلیارد ریال احداث شده است که نیمه دوم خرداد ماه افتتاح خواهد شد.

اسمعیلی در تشریح اقدامات توسعه‌ای شرکت پتروشیمی ارومیه گفت: سال گذشته برای اولین بار واحد سولفات پتاسیم به چهار کوره ارتقا یافت که منجر به افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت تولید این محصول شد و همچنان با این ظرفیت فعالیت می کند.

وی از احداث واحد تولید کودنیتروژن گوگردی خبر داد و گفت: در این واحد که بزودی افتتاح می شود، سالانه ۴۰ هزار تن نیتروژن گوگردی به عنوان کود ترکیبی تولید شده و به عراق و افغانستان صادر می شود.

مدیر عامل شرکت پتروشیمی ارومیه در ادامه با اشاره به افزایش میزان فروش محصولات این شرکت اظهار کرد: میزان فروش محصولات این شرکت در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ به دو  برابر افزایش پیدا کرد.

وی همچنین به افزایش سود حاصل از فروش در سال گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: سود حاصل از فروش شرکت در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ به بیش از ۲.۵ برابر افزایش پیدا کرد و این روند امسال نیز ادامه خواهد داشت.

اسمعیلی پروژه پلی آلومینیوم کلراید را یکی از پروژه‌های بزرگ گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس خواند و گفت: محصول پلی آلومینیوم کلراید در حوزه تصفیه آب آشامیدنی و پساب صنعتی کاربرد دارد‌.

وی با عنوان اینکه پروژه پلی آلومینیوم کلراید در حال حاضر ۸۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: در این واحد که شهریور ماه سال جاری آماده افتتاح می شود سالانه ۲۳ هزارتن پلی آلومینیوم کلراید جامد تولید خواهد شد.

اسمعیلی در ادامه با اشاره به طرح‌ریزی مگاپروژه اوره و آمونیاک در پتروشیمی ارومیه، ابراز امیدواری کرد: با حمایت و همکاری مسولان ارشد استانی مجوز تامین خوراک یا گاز طبیعی برای راه اندازی این پروژه در پتروشیمی ارومیه اخذ شود.

مدیر عامل شرکت پتروشیمی ارومیه تاکید کرد: اجرای پروژه های اوره و آمونیاک و یا PVC ضمن جلوگیری از خام فروشی، ارزش افزوده بسیار خوبی را برای استان به ارمغان خواهد آورد.

 

 

 

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)