• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۹۲۲۷
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
علمی و فرهنگی » معارف

هشت طرح حمایتی و عمرانی خیرین در یادبود رئیس جمهور شهید، کلید خورد

اجرای هشت طرح حمایتی و عمرانی خیرین به منظور یادبود رئیس جمهور شهید و همراهانشان کلید خورد.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در مراسم تکریم شهید آیت الله رئیسی و همراهان شهیدش، به همت خیرین و تشکل‌های مردمی در مجتمع شهدای سرچشمه برگزار شد، محمدحسین رضایی، یکی از پیشکسوتان امر خیر در کشور از اجرای ۸ اقدام خیرخواهانه در قالب طرح تکریم شهدای خدمت شامل؛ طرح‌های عمرانی، اعزام زائر اولی‌ها به زیارت امام رضا (ع)، استعدادیابی و مهارت آموزی فرزندان ایتام، نذر قربانی برای ایتام، پایش سلامت بانوان و دانش آموزان، بهسازی و تکمیل مدارس، آزادسازی زندانیان غیر عمد، رفع تنش آبی، سلامت آب روستا‌ها و تهیه جهیزیه برای زوج‌های جوان در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

حبیب اله بوربور رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور نیز در این مراسم با بیان خاطراتی از رئیس جمهور شهید، گفت: شهید آیت الله رئیسی در زمان ریاست قوه قضائیه در جلسه‌ای از خیرین دعوت کردند برای قوه قضائیه مجمع خیرین ایجاد کنند. ۱۲ جلسه در این زمینه برگزار شد و ساختار نیز تعیین شد که ایشان بعد از مدتی محل خدمتشان به قوه مجریه منتقل شد. همچنین در شورای عالی اجتماعی گزارشی درباره سالمندی کشور داده شد مبنی بر اینکه این تعداد سالمند نیاز به پرستار دارند و هر سال یک درصد به سالمندان کشور اضافه می‌شود و باید در این زمینه اقدامی انجام دهیم و از مردم برای حمایت سالمندان کمک بگیریم. ایشان در همان جلسه مصوب کردند که با مسئول کارگروه اجتماعی جلسه بگذارید و هرچه در این زمینه نیاز است پیشنهاد دهید و اگر مصوبه نیاز دارد حتما پیشنهاد دهید که لازم و ضروری است.
وی با اشاره به پیگیری رئیس جمهور درباره نتایج جلسات، اظهار کرد: در نوروز امسال گزارشی درباره نذر تخصص ارائه شد مبنی بر اینکه هرشخصی که براساس تخصص می‌تواند مشکلی از جامعه حل کند، اعلام آمادگی کند. پلتفرمی در این زمینه آماده و گزارش آن خدمت رئیس جمهور ارائه شد، ایشان گفتند ظرف ۴۸ ساعت آینده این طرح بررسی و مشخص شود چه مصوبه‌ای نیاز دارد و ما باید چه اقدامی انجام دهیم.

*۳۰۰ هزار دانش آموز نیازمند اقدامات درمان
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور افزود: ایشان دلسوزانه وقت می‌گذاشت، پاسخگو و پشتیبان ولایت بود. در زمینه نذر تخصص با توجه به اینکه ۱۶ میلیون دانش آموز داریم با غربالگری انجام شده مشخص شد، ۳۰۰ هزار دانش آموز داریم که باید اقدامات درمانی درمورد آنها انجام شود این اقدام پیگیری می‌شود.
در این مراسم همچنین علی محمد مودب، شاعر و دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه شعر گفت: از همان لحظاتی که خبر شهادت آیت الله رئیسی منتشر شد شعر‌های بسیار درخشانی گفته شد، شعر‌هایی که یک اتفاق در تاریخ هنر ایران است. تاریخ ثابت کرده که شعر می‌ماند و روایت می‌کند. وی سپس شعری در وصف رئیس جمهور شهید و همراهان ایشان خواند.

همچنین محمدحسین رضایی، پیشکسوت امر خیر با اشاره به خاطراتی از شهید آیت الله رئیسی و اقدامات خیرخواهانه ایشان، گفت: شهید آیت الله رئیسی دغدغه‌مند بود و امور خیرین را پیگیری می‌کرد.
رضایی اظهار کرد: خیرینی هستند که ارقام بالایی برای پیشرفت کشور هزینه کرده اند باید کار این افراد تسهیل شود. ماه رمضان در نامه‌ای ۱۶ مطلب در رابطه با حل مسائل خیرین خدمت رئیس جمهور شهید دادیم، ۳۷ راهکار نیز به پیوست ارائه شد. ایشان از بین ما رفت، اما چشم انتظار است و از ما می‌خواهد بخش دولتی و مردمی، بخش مجریان و خیرین خواسته‌هایی که در نظر داشتند پی گیری شود. اکنون نوبت دولت است که به بند بند ابلاغیه ایشان بپردازد. مجموعه‌ای مطالبه گر از خیرین تشکیل می‌دهیم که این موارد را پیگیری کنند.
وی افزود: ۸ اقدام خیرخواهانه در قالب طرح تکریم شهدای خدمت شامل؛ اجرای طرح‌های عمرانی، اعزام زائر اولی‌ها به زیارت امام رضا (ع)، استعدادیابی و مهارت آموزی فرزندان ایتام، نذر قربانی برای ایتام، پایش سلامت بانوان و دانش آموزان، بهسازی و تکمیل مدارس، آزادسازی زندانیان غیر عمد، رفع تنش آبی، سلامت آب روستا‌ها و تهیه جهیزیه برای زوج‌های جوان در دست اجرا داریم که در سال ۱۴۰۳ انجام می‌شود.

سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد با بیان اینکه ما در انقلابمان چند سیدالشهدا داریم، گفت: آیت الله بهشتی؛ سیدالشهدای انقلاب، شهید آوینی؛ سیدالشهدای اهل قلم، شهید سلیمانی؛ سیدالشهدای مقاومت و شهید رئیسی، سیدالشهدای خدمت هستند. در مسیر زندگی شهید آیت الله رئیسی که مطالعه می‌کنیم، ایشان هشتمین رئیس جمهور بودند، در روز میلاد امام رضا (ع) حکم به ایشان تنفیذ می‌شود و حکم خادم الرضا (ع) در روز شهادت پذیرفته می‌شود. اینها تصادفی نیست. وقتی تولیت آستان قدس بودند به زائران توجه ویژه داشتند. در جهت حل مشکلات مردم گام برمی داشتند. ایشان نگران زائران پاکستانی بودند که مسیر طولانی برای زیارت طی می‌کنند. می‌گفتند اینها مسیر زیادی طی می‌کنند تا به میرجاوه می‌رسند باید جایی فراهم شود که خستگی بگیرند که با کمک اوقاف این مشکل رفع شد.
بختیاری با بیان اینکه در نظام اسلامی باید مدیریت دینی داشته باشیم، اضافه کرد: ایشان الگوی ما هستند. به خادمان می‌گفتند اگر به زائری بی احترامی کنید، امام رضا (ع) را از دست خود رنجانده اید. هنگامی که ایشان رئیس قوه قضائیه شدند، من رئیس حوزه ریاست ایشان بودم، می‌گفتند مذاکرات مردمی مرکز ارتباطات مردمی را مرتب به من اطلاع دهید. با فساد مبارزه می‌کردند و می‌گفتند ما اقدامی هستیم نه اعلامی، در جمع کردن پرونده‌های مبارزه با فساد کار‌های بزرگی انجام دادند. در دوران ریاست جمهوری نیز دغدغه رفع نیاز نیازمندان را داشتند. آرزوی ایشان این بود که اعلام کنند ما دیگر فقیر نداریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)