• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۹۶۵۸
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۰
آذربایجان غربی » اقتصادی

صدور اسناد تک برگی برای کل اراضی زراعی اشنویه

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی از صدور اسناد تک برگی برای کل اراضی زراعی اشنویه خبر داد.

صدور اسناد تک برگی برای کل اراضی زراعی اشنویه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، ششمین جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال بعدازظهر روز شنبه ۱۲ خرداد ماه در فرمانداری اشنویه برگزار شد. 

دکتر ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی در این جلسه گفت: با توجه به اینکه یکی از اولویت‌های اصلی دستگاه قضایی حفاظت و صیانت از حقوق بیت المال بالاخص در حوزه انفال می‌باشد و مطابق برنامه عملیاتی مصوب دادستانی کل کشور نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی در راستای پیشگیری، تکلیف قانونی دستگاه قضایی است، جلسات شورای حفاظت از حقوق بیت المال همواره در دستور کار مجموعه مدیریت دادگستری استان بوده و امروز به منظور بررسی مشکلات حوزه قضایی اشنویه این جلسه در این حوزه قضایی تشکیل شده است.

عتباتی ادامه داد: بنیان و اساس این جلسات در زمانی که شهید آیت ا... دکتر رئیسی ریاست قوه قضائیه را بر عهده داشت گذاشته شد و توسط ریاست معظم قوه قضائیه و با تدبیر ایشان مدیریت و مسیر ادامه یافت.

رئیس کل دادگستری استان افزود: جلسات شورای حفظ حقوق بیت المال علاوه بر اینکه در مرکز استان تشکیل و به صورت موردی و در چارچوب مشخص برای کل استان تصمیماتی اتخاذ می‌گردد، تلاش بر این است که جلسات ویژه‌ای برای اهم موضوعات هر شهرستان در آن حوزه تشکیل گردد.

مقام ارشد قضایی استان ادامه داد: تصمیماتی که در شورای حفظ حقوق بیت المال اتخاذ می‌گردد می‌بایست نتیجه آنها صیانت و مراقبت از بیت المال و انفال عمومی و گره گشایی از مشکلات مردم باشد.

عتباتی در پایان تاکید کرد: عزتی که مردم برای شهدای خدمت قائل شدند نشان داد که آنها خدمتگذار واقعی را می‌شناسند، از این رو باید فرصت خدمت را قدر دانست و شکرگذاری یک خادم مردم، خدمت بی منت وی برای خلق ا... در راستای کسب رضایتمندی خداوند متعال است.

مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه بیان داشت: هدف و غایت شورای حفظ حقوق بیت المال، تدبیر و ورود عالمانه و هوشمندانه در راستای حفاظت از حقوق بیت المال با نگاهی دقیق، ضمن احترام به مالکیت اشخاص است.

مجیدی ادامه داد: امروزه رویکرد دستگاه قضایی در تمامی محور‌ها در کنار مردم و برای مردم بودن است و نتیجه این رویکرد و تلاش‌های صورت گرفته، منجر به این شده که استان آذربایجان غربی یکی از مجموعه‌های قضایی برتر و شاخص کشوری باشد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در ادامه به بیان دستورات جلسه که در ۵ محور که شامل اقدامات پیشگیرانه و مقابله با تغییر کاربری‌های غیر مجاز در اراضی کشاورزی و باغی، آخرین وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در اراضی علی آباد، برداشت‌های غیر مجاز شن و ماسه از حریم و بستر رودخانه گدار، نتایج اخذ اسناد کاداستر بستر رودخانه ها، اجرای احکام قطعی محاکم در خصوص اراضی ملی و اقدامات پیشگیرانه در راستای جلوگیری از هرگونه تخریب و آسیب به جنگل‌ها و مراتع و ارائه برنامه عملیاتی در راستای مقابله و برخورد و تشکیل پرونده پرداخت و مدیران دستگاه‌های متولی هر محور گزارشی از وضعیت موجود و اقدامات صورت گرفته را ارائه نمودند.

ترابی فرماندار اشنویه نیز در ابتدای این جلسه گزارشی از وضعیت این شهرستان را ارائه و پس از ارائه نقطه نظرات و دیدگاه‌های اعضای حاضر در مورد دستورات جلسه تصمیماتی اتخاذ گردید.

یکی از این گزارش‌ها تکمیل صدور صد درصدی اسناد تک برگی برای اراضی کشاورزی اشنویه ظرف یک ماه آینده است که با دستورات و پیگیری‌های رئیس کل دادگستری استان صورت پذیرفته است که عتباتی این امر را هدیه‌ای به مردم شریف اشنویه برشمرد.

درخصوص دستور جلسه مبنی بر اجرای طرح ملی مسکن در زمین‌های علی آباد اشنویه مقرر شد تامین مراتع از زمین‌های مجاور برای دامداران این روستا بررسی و طرح نیز به صورت مرحله‌ای اجرا گردد تا خللی به دامداری روستائیان وارد نیاید.

در مورد برداشت‌های غیر مجاز شن و ماسه از حریم و رودخانه گدار مقرر گردید که هیچ مجوز برداشتی مگر برای اجرای طرح‌های دولتی آنهم موردی و تحت نظرات صورت نگیرد و همچنین آب منطقه‌ای، صمت، انتظامی و اهالی برای جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز متمرکز شوند و همچنین با برداشت کنندگان غیر مجاز شن و ماسه برخورد جدی و قاطع صورت پذیرد.

در مورد دستور چهارم جلسه نتایج اخذ اسناد کاداستر بستر رودخانه‌های اشنویه مقرر گردید به ظرف دو ماه مطالعات و صدور این اسناد اقدام گردد و نتایج و میزان پیشرفت هر دو هفته به مجموعه مدیریت دادگستری استان منعکس گردد.

در خصوص دستور پنجم و پایانی جلسه نیز مصوب شد حتماً در مورد احکامی که قطعیت پیدا کرده است ضمن حفظ اقدار با لحاظ همه موارد و شرایط اقدام گردد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارتقای کیفیت آموزشی مدارس غیردولتی با نظارت مؤثر
تکمیل رینگ شمالی مهمترین تصمیم جلسه بررسی وضعیت تنش آبی شهر اراک
کشف انبار احتکار شکر در کنگاور
تشییع مادر شهید در روستای آبگل فیروزآباد
روایت کارگاه و فروشگاهی در تهران که همه کارکنان آن توان‌یاب هستند
ضرورت تشکیل مجمع مشورتی توسعه شهرستان‌ها درآذربایجان‌غربی
دلار توافقی به ۷۴ هزار و ۲۹۳ تومان رسید
پیش‌بینی ثبت حدنصاب جدید تولید نفت خام چین در سال جاری میلادی
مردمی‌سازی حاکمیت راه‌حل عبور از مشکلات کشور
گاز ۱۶ مشترک اداری و عمومی پرمصرف اردبیل قطع شد
دیجیتال‌سازی هوشمند رادیوگرافی صنعتی با شرکت‌های دانش بنیان
تجلیل از دانش‌آموزان پژوهشگر برتر کهگیلویه و بویراحمدی با حضور وزیر
فساد با زندانی کردن مفسد ریشه‌کن نمی‌شود
پژوهش چشم انداز آینده روشن
واژگونی خودرو در آزادراه قزوین - رشت
کتابت حکمت‌های نهج البلاغه در شهرضا
بیست و ششمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن بازار
ارزیابی دلیل مرگ آبزیان در یکی از زهکش‌های اندیمشک
مراسم افتتاح ۷ مدرسه با حضور وزیر کشور در گلستان
 احتمال بارش در روز سه شنبه،چهارشنبه و پنجشنبه دربرخی مناطق استان کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)