• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۰۰۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
اجتماعی » جامعه و شهری

مخالفت اعضای شورا با یک فوریت واگذاری ملک شهرداری تهران

اعضای شورای شهر تهران در نشست شورا با یک فوریت مجوز فروش و واگذاری ملک متعلق به شهرداری در سعادت‌آباد به ارزش بیش از ۵ هزار میلیارد تومان مخالفت کردند.

مخالفت اعضای شورا با یک فوریت واگذاری ملک شهرداری تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در دویست و چهل و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران مقرر شد لایحه مجوز فروش، واگذاری و انجام معامله ملک متعلق به شهرداری تهران از یک فوریت خارج و لایحه درمدت دو هفته در کمیسیون برنامه و بودجه شورا بررسی و در نهایت در صحن ارائه شود.

به گفته مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران، این ملک پیرو تسویه مطالبات شهرداری با بانک‌ها برای واگذاری به یکی از بانک‌ها آماده شده که ارزش آن بیش از پنج هزار میلیارد تومان است و مورد توافق قرار گرفته و اجازه‌ای از سمت شورا برای این موضوع داده شده است.

ابوذر مختاری افزود: متراژ این ملک مسکونی- تجاری ۲۵ هزار مترمربع طبق سند و ۲۰ هزار مترمربع پس از اصلاح است و در کمیسیون ماده پنج برای واگذاری آن مورد توافق قرار گرفته و حداکثر بارگذاری در این زمین ۱۵ طبقه است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران هم هنگام بررسی این لایحه از کاهش بدهی ۶۰ همتی به بانک تجارت، سپه و ملی به ۱۵ همت خبر داد و گفت: اگر این بازپرداخت ارزی سریعتر انجام شود به نفع ما خواهد بود.لطف الله فروزنده تأکید کرد: هرچه بدهی بانک‌ها تسویه شود تسهیلات می‌گیریم و در بخش حمل و نقل عمومی هزینه خواهد شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در حاشیه نشست شورا هم درخصوص جانشین شهردار تهران در ایام مرخصی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری گفت: خود شهردار تهران اعلام خواهد کرد که کدام معاون به عنوان جانشین اقدامات شهردار تهران را پیگیری می‌کند.

مخالفت اعضای شورا با یک فوریت واگذاری ملک شهرداری تهران

همزمان با دویست و چهل و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، گزارش حسابرسی سازمان ورزش شهرداری تهران برای سال‌های مالی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نیز بررسی و تایید شد.

ناصر امانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا هنگام بررسی این گزارش گفت: در سازمان ورزش شهرداری عمل بر خلاف اساسنامه در چند بخش دیده می‌شود. ناصر امانی افزود: ساختار این سازمان ضعیف است و باید برای رفع مشکلات آن اقدام شود.

عضو شورا گفت: شهرداری تهران موظف است در مدت یک ماه درخصوص تعیین تکلیف نهایی وضعیت عملکرد مالیات بر ارزش افزوده، رعایت اساسنامه، رفع زیان انباشته برای جلوگیری از انحلال سازمان، ارائه گزارش آخرین پیگیری‌ها برای رفع دعاوی حقوقی، تعیین تکلیف مطالبات و حساب‌های پرداختنی و اقلام راکد اقدام کند.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران هم گفت: بخش‌هایی از تعیین تکلیف مالیاتی صورت گرفته و ۱۴ مجموعه ورزشی زیر نظر سازمان نزدیک به یک سال و نیم تعیین تکلیف نشده بود که در این ایام دنبال شد. حسین اوجاقی افزود: یک سری اقلام وارد انبار شده بود و، چون پذیرفته نشد عودت داده شد تا اقلام با کیفیت بالاتری جایگزین شود.

مخالفت اعضای شورا با یک فوریت واگذاری ملک شهرداری تهران

در دویست و چهل و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران همچنین نمایندگان شورا در حوزه‌های مأموریتی اعطای نشان‌های شهروندی انتخاب شدند. در این نشست، مریم صادقیان با ۱۶ رأی موافق به عنوان نماینده شورای شهر برای عضویت در کمیته هماهنگی مدیریت بحران و واکنش اضطراب شهر تهران انتخاب شد. 

در ادامه اعضای شورا، پرویز سروری، علیرضا نادعلی، مهدی عباسی، مهدی پیرهادی، محمد جعفریان را به نمایندگی از کمیسیون برنامه و بودجه و محمدحسین نوروزی را به نمایندگی از کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا را به عنوان نماینده شورا از شخصیت‌های صاحب نظر در حوزه‌های مأموریتی اعطای نشان‌های شهروندی انتخاب کردند.

همچنین مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا به عنوان نماینده شورای اسلامی شهر تهران برای نظارت بر اجرای طرح کمیته راهبردی حیات تهران انتخاب شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
آغاز سرمایه‌گذاری‌های صنعتی در منطقه ویژه جازموریان در آینده نزدیک
آتش در تالاب انزلی فروکش کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)