• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۳۱۱۸
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۰
بین الملل » اروپا

ادامه اعتراض‌های جهانی علیه نسل کشی صهیونیست‌ها در غزه

تظاهرات اعتراضی علیه نسل کشی رژیم صهیونیستی در کشور‌های مختلف جهان برگزار شد.

ادامه اعتراض‌های جهانی علیه نسل کشی صهیونیست‌ها در غزه

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ تظاهرات اعتراضی علیه نسل کشی رژیم صهیونیستی در کشور‌های مختلف جهان برگزار شد.

تظاهرات دانشجویی مقابل دانشگاه سوربون فرانسه
کانال تلگرام خبرگزاری شهاب با انتشار تصاویری نوشت: تعدادی از دانشجویان دانشگاه سوربن فرانسه با تجمع مقابل ساختمان اداری این دانشگاه، درخواست کردند به همکاری با شرکت‌هایی که در نسل کشی اسرائیل علیه فلسطینیان دست دارند، پایان دهند.
ادامه اعتراض‌های جهانی علیه نسل کشی صهیونیست‌ها در غزه
قطع روابط برخی دانشگاه‌های ایتالیا با دانشگاه‌ها و پژوهشگران رژیم صهیونیستی
به گزارش پرس تی وی، برخی از دانشگاه‌های برجسته ایتالیا در اعتراض به جنایت‌های اسرائیل در غزه از فعالیت پژوهشگران اسرائیلی جلوگیری می‌کنند.
با ادامه تظاهرات حامیان فلسطین در سراسر ایتالیا، شمار فزاینده دانشگاه‌های این کشور از طریق پویش‌های تحریم مخالفت جدی خود را با قتل عام در غزه و کرانه باختری اعلام می‌کنند. اوائل هفته کنونی، دانشگاه پالرمو به علت جنگ نسل کشی در غزه روابط خود را با پژوهشگران و دانشگاه‌های اسرائیل قطع کرد. همچنین سنای دانشگاهی این دانشگاه برنامه تبادل دانشجوی اتحادیه اروپا با تل آویو را تعلیق و اعلام کرد از نظام آموزشی فلسطین حمایت خواهد کرد.
انزو براندی، پژوهشگر سابق دانش هسته ای گفت: برخی از روسای دانشگاه‌ها و اساتید جنگ نسل کشی اسرائیل در غزه را محکوم کرده اند. برخی از دانشگاهیانی که خیلی در این موضوع ورود نکردند از طریق دانشجویانشان وادار شده اند موضعی جدی علیه اسرائیل بگیرند. در گذشته نیز تظاهرات علیه اشغال بی رحمانه غزه در پردیس‌های دانشگاهی انجام می‌شد، اما به گستردگی تظاهرات کنونی نبود. این بار اسرائیل پا را بسیار فراتر گذاشته است و دانشجویان به این نتیجه رسیده اند که کار بیشتری باید انجام دهند.
همچنین سنای دانشگاهی دانشگاه تورین اخیرا در اعتراض به افزایش چشمگیر میزان مرگ و میر در غزه به دست اسرائیل تصمیم گرفت در درخواست همکاری دانشگاهی با اسرائیل که اوائل سال میلادی فعلی در کشور صادر شد شرکت نکند. صد‌ها تن از کارکنان دانشگاه‌ها در رم و فلورانس از ریاست دانشگاه هایشان خواسته اند در برابر «قتل عام تنفرانگیز در غزه» از ارزش‌های بنیادی بشریت و از همبستگی (با غزه) حمایت کنند. دانشجویان در شماری از پردیس دانشگاه‌های مشهور ایتالیا در حمایت از فلسطینیان و در اعتراض به حملات وحشیانه اسرائیل به غزه چادر برپا کرده اند. دانشجویان دانشگاه ساپینزای رم تاکید کردند هدف آنها وادار کردن این دانشگاه به توقف همکاری با اسرائیل و همچنین وادار کردن دولت ایتالیا به توقف صادرات سلاح به اسرائیل است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


پلیس آمریکا علیه معترضان هوادار فلسطینیان در دانشگاه «استنفورد» وارد عمل شد
به گزارش بخش تصویری خبرگزاری «رویترز»، معترضان هوادار فلسطین در دانشگاه «استنفورد» در حالیکه پلیس تلاش داشت با موانع فلزی، آنها را مهار کند و به عقب براند، علیه پلیس شعار «شرم، شرم بر شما» سر دادند. دست کم ۱۳ نفر در این اعتراض‌ها که روز چهارشنبه در دانشگاه استنفورد صورت گرفت، بازداشت شدند.
به گفته مسئولان این دانشگاه آمریکایی، در رویارویی پلیس و دانشجویان در این دانشگاه، یکی از ماموران پلیس زخمی شد و به ساختمان دانشگاه خسارت‌هایی وارد آمد.
دانشگاه استنفورد اعلام کرد دانشجویان بازداشت شده تعلیق خواهند شد و اجازه دانش آموختگی نخواهند یافت.
در ماه‌های گذشته صد‌ها دانشجوی معترض در دانشگاه‌های آمریکا به علت شرکت در اعتراض‌های حمایت از فلسطینیان و برپا کردن چادر‌های اعتراضی برای حمایت از غزه بازداشت شده اند؛ در این جنگ ادامه دار اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه، تا کنون بیش از ۳۶ هزار فلسطینی جان باخته اند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


تحصن دانشجویان دانشگاه رادبو هلند با هدف پایان دادن به جنگ در غزه
به گزارش شبکه تلویزیونی «الجزیره مباشر»، پلیس هلند از دانشجویان دانشگاه «رادبو» در شهر «نایمیخن» که با هدف توقف جنگ در غزه دست به تحصن زده اند، خواست تا به تحصن خود پایان دهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


تظاهرات در مغرب در حمایت از غزه
کانال تلگرام خبرگزاری صفا با انتشار ویدئویی نوشت: مردم مغرب به تظاهرات روزانه خود در حمایت از غزه ادامه می‌دهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش تولید در میدان نفتی دارخوین با بهره گیری از دانش بومی
توضیحات اداره کل محیط زیست فارس درخصوص تصاویر منتشر شده از شکار در لارستان
یادواره قربانیان سوانح ترافیکی با محوریت ارتقای ایمنی در مشهد
افزایش ۵ برابری نرخ تورم در ۹ سال
رونمایی از کتاب همسفر آتش و برف در همدان
انتقال ۹۲۸ خودروی فرسوده و رها شده در پایتخت به پارکینگ
صعود ایران به نیمه نهایی
رتبه نخست ملایر در ساخت نیروگاه‌های خورشیدی
بافت زنده و تاریخی ندوشن در معرض خطر فرسایش
تولید سالانه ۴۱۷ هزارتن شیر درآذربایجان‌غربی
درخشش دانش‌آموزان سمپاد چهارمحال و بختیاری در کنگره سراسری قرآن کریم
پایداری هوا تا پایان هفته در گلستان
تشکیل نخستین تیم والیبال ساحلی استقلال در مشهد
به یاد پدر موشکی ایران
اعلام ارقام مربوط به نرخ بیکاری در ترکیه
بیستمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن فردا آغاز می‌شود
طرح ها فقط با پیگیری میدانی پیش می‌رود
بازداشت قاچاقچی مواد مخدر در مرز شلمچه
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
بررسی روند اجرای طرح‌های ورزشی درشهرستان شاهین دژ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
واکنش‌ها به یک انتصاب
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
پیگیری یک وعده
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)