• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۴۶۶۵
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

استاندار نجف: با همه توان آماده پذیرایی از زائران اربعین هستیم

استاندار نجف با بیان اینکه با همه توان آماده پذیرایی از زائران اربعین هستیم، گفت: ما مفتخریم که خادم زوار امام حسین (ع) هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، استاندار نجف که پس از انتخابش به این سِمَت در نخستین سفر خارجی اش به همراه اعضای شورای شهر نجف به ایران آمده است در این نشست روابط ایران و عراق را روابطی ریشه دار دانست و گفت: امیدوارم روابط دو طرف افزایش یابد.

یوسف مکی گناوی امروز در نشست با علی رضا بیکدلی معاون کنسولی وزارت امور خارجه و با حضور شهردار نجف که به منظور هماهنگی برای برگزاری بهتر مراسم اربعین حسینی در ساختمان شماره یک وزارت امور خارجه کشورمان برگزار شد، مردم نجف را پایه گذار اربعین معرفی کرد و افزود: در گذشته به ویژه در دوره حکمرانی رژیم بعث، مردم نجف باوجود فشار‌ها به برگزاری اربعین اهتمام داشتند و خوشبختانه امروز ساکنان این منطقه با آغوش باز از زائران استقبال می‌کنند و هر آنچه دارند با اخلاص به آنها ارائه می‌دهند. در واقع در ایام اربعین از قادسیه تا حیدریه تبدیل به یک حسینیه بزرگ شده است.

وی اضافه کرد: از هم اکنون به همه ایرانیان برای آمدن به کشورمان در ایام اربعین خوش آمد می‌گوئیم، آنها روی سر ما جا دارند و ما مفتخریم که خادم زوار امام حسین (ع) هستیم.

یوسف مکی گناوی در ادامه به مناسب سازی زیرساخت‌های شهر نجف برای پذیرایی از زائران اشاره کرد و گفت: توسعه خیابان‌های اصلی، فراهم کردن آب شُرب و کارخانه‌های یخ سازی، تامین اقلام مورد نیاز موکب‌ها و دیگر اقلام مورد نیاز زائران از جمله اسکان آنها در دست تامین و طرح‌های دیگری هم با نظارت نخست وزیر عراق در دست اقدام است. به ایرانیان می‌گوییم که نگرانی نداشته باشند.

استاندار نجف افزود: درخواست ما از زائران ایرانی این است که بعد از زیارت و مراسم اربعین سریع به کشورشان برگردند تا ما بتوانیم بهتر شهر را مدیریت کنیم همچنین با توجه به دمای بالای هوا، بهتر است زائران ایرانی به صورت گروهی مشرف شوند تا خدمات دهی راحت‌تر باشد.

وی همچنین پیشنهاد کرد تا قرارگاه مشترکی با حضور یک نماینده ایرانی در نجف تشکیل شود تا امور مربوط به زائران را سریعتر و بهتر ساماندهی کنند تا بتوان بهتر و راحت‌تر از قبل از زائران استقبال و پذیرایی کنیم و همین که مراسم اربعین تمام شد و زیارت کردند زائران سریع برگردند.

یوسف مکی گناوی با اشاره به انتقال زائران گفت: ما به تعداد زیاد خودروی سواری اختصاصی به ویژه در پایان مراسم اربعین برای انتقال زائران از نجف به مرز‌های ایران داریم. بهتر است با هماهنگی با وزیر کشور عراق، اتوبوس‌هایی که از مرز ایران وارد عراق می‌شوند برای انتقال زائران اقدام کنند تا سریعا نقل و انتقال آنها انجام شود.

پاکیزگی شهر نجف در ایام اربعین و درمان زائران در مراکز درمانی عراق از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد.

علی رضا بیکدلی معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امورخارجه نیز در این نشست با اشاره به میزبانی از ستاد مرکزی اربعین و استاندار نجف وهیات همراه گفت: درباره موضوعات مختلف اربعین هماهنگی‌ها انجام شده است و درباره موضوعات مختلف توافق شد و امیداوریم شاهد یک اربعین باشکوه باشیم.

سید مجید میراحمدی رئیس ستاد مرکزی اربعین هم در این نشست گفت: با روحیه‌ای که استاندار نجف از خود نشان داد و اعلام آمادگی کامل برای اربعین، به نظر می‌رسد اربعین امسال در نجف مشکلی نباشد.

وی افزود: استاندار نجف اعلام کرد که برای اسکان زائران ظرفیت‌هایی را آماده می‌کنند و مشکل آب که سال قبل در نجف رخ داد مرتفع شده است. تامین یخ بری و خنک کردن آب هم در دستور کار این استان است.

میراحمدی همچنین به ایجاد قرارگاه مشترک استانداری نجف و سرکنسول ایران در نجف اشاره کرد و گفت: این قرارگاه برای ارائه خدمات بهتر به زائران در نجف اشرف تشکیل خواهد شد؛ همچنین به درخواست وزیر کشور عراق جلسه بعدی قرارگاه مشترک اربعین دو کشور پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران، در عراق برگزار خواهد شد.

استاندار نجف: با همه توان آماده پذیرایی از زائران اربعین هستیم استاندار نجف: با همه توان آماده پذیرایی از زائران اربعین هستیم استاندار نجف: با همه توان آماده پذیرایی از زائران اربعین هستیم استاندار نجف: با همه توان آماده پذیرایی از زائران اربعین هستیم
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۲ آذر ۱۴۰۴
مهر آب؛ سوژه هنرمندان زنجانی
آمادگی همه‌جانبه برای دفاع از عزت، استقلال و امنیت کشور
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
بانوی کارآفرین زنجانی در مسیر ساخت دستگاه صنعتی
هوای ابری و بارش پراکنده در لرستان
مصرف نان‌های سبوس‌دار؛ گامی مهم در تغذیه سالم روزانه
همیار گاز در مدارس استان زنجان
علل افزایش قیمت طلا در بازار
صلح و سازش ۴۹۶ پرونده قضایی درپویش «به احترام حضرت معصومه (س) در قم
اجرای بنزین ۳ نرخی از امروز
آخرین خبر از بارندگی در کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
اجتماع بانوان فاطمی در لبنان
مجید اخوان سرپرست روابط عمومی و سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری شد
تحول در تولید زیتون با بهره‌گیری از دانش روز و فناوری‌های نوین
طرح ملی درختکاری در زیر سایه مادر
باخت اروند سیرجان برابر کاوان قشم در هفته ششم لیگ حرفه‌ای بسکتبال
کشف ۵۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در کاشان
بارش‌های امیدبخش در اردبیل، کم‌آبی را جبران نکرد
تضعیف اعتبار ملی ایران، زمینه‌ساز اقدامات خصمانه علیه کشور است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
دایر بودن مدارس آذربایجان غربی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)