• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۵۳۸۰
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۵
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
رئیس سازمان صداوسیما در نشست خبری؛

آمادگی کامل صداوسیما برای اجرای برنامه های انتخاباتی

رئیس سازمان صداوسیما در نشست خبری صبح امروز خود گفت: رادیو و تلویزیون برای اجرای برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری آمادگی کامل دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، پیمان جبلی افزود: برای جلوگیری از تخریب، بداخلاقی و تهمت در برنامه‌های انتخاباتی و مناظره ها، پاسخ‌های فوری را در دستور کار قرار خواهیم داد و بسیار جدی با این رفتار‌ها برخورد و یا آنان را افشا خواهیم کرد.
جبلی گفت: جذابیت در مناظره‌های گروهی است و چالش‌های جذابی هم پیش خواهد آمد و ما نیز تلاش می‌کنیم مناظره‌هایی شکل بگیرد که بتواند قدرت انتخاب را برای مردم آسان‌تر کند.
رئیس رسانه ملی گفت: برای برگزاری مناظره ها، پنج مناظره را در شبکه یک درنظر گرفتیم و هر مناظره شامل سه و نیم الی چهار ساعت بعد از مغرب خواهد بود و برای ساخت برنامه‌ها از عقل جمعی کمک گرفته ایم و در طراحی سوالات ازظرفیت‌های مختلف استفاده خواهیم کرد.
وی گفت: سه میزگرد طراحی شده در حوزه حکمرانی و سیاست خارجی، که نامزد‌ها می‌توانند با حضور حداکثر دو نفر از مشاوران خود در آن حضور پیدا کنند که از جمله برنامه‌های ماست.
رئیس رسانه ملی گفت: گفت‌وگوی ویژه خبری، بدون تعارف، دو مستند رادیویی، برنامه رو به دوربین و ۳۱ برنامه تبلیغاتی استانی هم از جمله امکانات سازمان صداوسیما برای ارائه برنامه‌های نامزد‌های انتخابات است.
جبلی درباره دکور‌های برنامه‌های انتخاباتی هم گفت: در این فرصت کوتاه، آماده‌سازی دکور‌ها و زیرساخت‌های فنی تقریبا نهایی شده است و ظرف چند روز آینده همه آنها انجام می‌شود.
وی گفت: در فضای مجازی هم سامانه تلوبیون با مخاطب چند ۱۰ میلیونی در اختیار نامزدهاست و هر نامزد می‌تواند یک کانال و یک استودیوی اختصاصی در این فضا داشته باشد که با اینترنت رایگان برنامه‌های تبلیغاتی انتخاباتی در دسترس مردم قرار می‌گیرد.
او همچنین گفت: یکی از کار‌های در دست اجرا، مجموعه‌ای از مطالبات مردمی را در اختیار نامزد‌ها قرار می‌دهیم و پاسخ آنها را در قالب یک برنامه پخش می‌کنیم و سه میزگرد هم خواهیم داشت و در هر برنامه با حضور سه کارشناس، با نامزد مورد نظر درباره برنامه‌ای که اعلام کرده است، چالش خواهیم داشت.
پیمان جبلی افزود: همه آنچه در صداوسیما انجام می‌دهیم براساس قانون انتخابات است و مرجع تشخیص بداخلاقی‌ها هم کمیسیون تبلیغات است.
رئیس سازمان صداوسیما در ابتدای این نشست با ابراز تسلیت مجدد برای شهادت رئیس جمهور، به پوشش تصویری مراسم بدرقه شهدا در قاب تصویر اشاره کرد و گفت: با تلاش همکاران در رسانه ملی تا حد زیادی موفق شدیم سربلند از این آزمون بیرون بیاییم و طبق نظرسنجی‌ها ۸۷ درصد مردم از انعکاس خبر‌ها و پوشش مراسم رضایت داشتند.
او گفت: این حماسه مقدمه و طلیعه‌ای برای حماسه بزرگتر یعنی انتخابات است و ما شاهد یک اتفاق تاریخی خواهیم بود، در همین راستا به فاصله کمتر از دو هفته نظرسنجی‌هایی که انجام شد بعد از این واقعه تلخ با افزایش مشارکت ۱۲ درصد و کاهش ۲۰ درصدی عدم مشارکت قطعی روبه‌رو خواهیم بود.
وی گفت: رسانه ملی تلاش خود می‌کند تا ماهیت مردمی را در فصل عدالت‌گستری و استفاده عادلانه امکانات برای نامزد‌ها که جزو مصادیق سرفصل عدالت‌گستری است، دنبال کند.
او افزود: همچنین فرصت‌سازی نامزد‌ها برای ارائه برنامه‌ها، سند محوری و توجه ویژه به برنامه هفتم، مشارکت مردم، نخبگان و کارشناسان ارشد برای برگزاری مناظره‌ها از اقدامات این دوره است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش‌سوزی تالار الماس شرق آستانه‌اشرفیه
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قهرمان جوجیتسو ایران درگذشت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)