• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۷۴۴۰
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۱
آذربایجان غربی » سیاسی

تاسیس شهربازی مدرن ارومیه در دستور کار مدیریت شهری قرار گیرد

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: شهرداری به قید فوریت مطالعات خود را برای تأسیس شهربازی مدرن در محل بام شهر ارومیه را در دستور کار خود قرار دهد.

تاسیس شهربازی مدرن ارومیه در دستور کار مدیریت شهری قرار گیرد

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام محمد خلیل‌پور در جلسه شورای اسلامی شهر ارومیه با ابراز گلایه از عدم توجه به روز صنایع دستی از مناسبت‌های تقویمی در شهر اظهار کرد: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه در اسرع وقت اقداماتی را در راستای تهیه و تدوین تقویم فرهنگی مناسبتی، هویت و تاریخی شهر ارومیه را برای اجرا و ابلاغ به سازمان‌ها و مناطق شهرداری در دستور کار ویژه خود قرار دهد.

 وی در ادامه با اشاره به ضرورت حمایت مجموعه مدیریت شهری از هر اقدامی که در راستای احیای اماکن تاریخی و هویتی شهر ارومیه باشد، افزود: شهرداری در اسرع وقت با تشکیل جلسه‌ای با اداره‌کل میراث فرهنگی در راستای افزایش تعاملات و هم‌افزایی با انعقاد تفاهم‌نامه لازم در جهت احیای اماکن تاریخی (اعم از کاروانسراها، خانه افشاری و دروازه‌های تاریخی شهر و …) را در دستور کار خود قرار دهد.

عضو شورای اسلامی شهر با اشاره به اینکه حفظ آثار تاریخی و هویتی شهر ارومیه جز مطالبات دیرینه مردم بوده است، گفت: صاحب اصلی شهر مردم بوده و ما اعضای شورای شهر به عنوان نمایندگان مردم وظیفه داریم در راستای جلوگیری از تحریف تاریخ و تمدن شهر نسبت به احیا و حفظ اماکن تاریخی و هویتی شهر ارومیه پیش قدم باشیم.

خلیل‌پور در ادامه با اشاره به پیگیری‌های مقام عالی استان در رابطه با واگذاری محل دنیای بازی به اداره میراث فرهنگی در قالب تفاهم‌نامه ادامه داد: شهرداری در اسرع وقت اقدام به تحویل محل دنیای بازی به اداره‌کل میراث فرهنگی استان در راستای راه اندازی بازار صنایع دستی و فرهنگی بدون واگذاری مالکیت اقدامات لازم را انجام دهد.

وی با انتقاد از نبود مراکز تفریحی و گردشگری در شهر ارومیه تصریح کرد: نمره شهرداری در ایجاد مرکز تفریحی و گردشگری در شهر ارومیه مردود بوده و در دوره‌های قبل و حال حاضر شورای اسلامی شهر به فراموشی سپرده شده است لذا می‌طلبد، شهرداری به قید فوریت مطالعات خود را برای تأسیس شهربازی مدرن در محل بام شهر ارومیه را در دستور کار خود قرار دهد.

خلیل‌پور در ادامه با انتقاد از وضع موجود دهکده ساحلی چی‌ چست تصریح کرد: دهکده ساحلی تفریحی چی‌چست ظرفیت‌های بالای گردشگری دارد و با تقویت و ایجاد مجموعه‌هایی از قبیل لجن‌درمانی و تأسیس استخرهای آب شور و شیرین و… مدیریت شهری می‌تواند این مکان تفریحی را که در حال تبدیل شدن به متروکه است، با انجام مطالعات کامل و استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران برای استفاده به نحو احسن از این ظرفیت به عنوان درآمد پایدار اقدام کند.

 

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به ضرورت شفاف‌سازی چگونگی واگذاری غرفه و دکه‌های سطح شهر خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری در اسرع وقت لیست غرفه‌های واگذار شده و خالی در سطح شهر ارومیه را با ریز اطلاعات (نحوه واگذاری، محل استقرار، نوع فعالیت، علت عدم واگذاری و مدت زمان واگذاری) را جهت بررسی‌های لازم به شورا ارسال کند.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)