• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۸۹۱۰
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱
یزد » اجتماعی

برنامه ۳ ساله استان یزد برای تولید ۱۰۰ هزار راس دام

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد: در حال اجرای طرح مگافارم در یزد هستیم و با بهره‌گیری از ظرفیت سرمایه‌گذاران صنعتی و معدنی استان ظرف ۳ سال آینده به تولید ۱۰۰ هزار دام خواهیم رسید و خودکفا می‌شویم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، محمدعلی حاتمی‌زاده در جمع اصحاب رسانه استان یزد به مناسبت هفته جهاد کشاورزی با اشاره به شاخص‌های کلان اقتصادی در دولت سیزدهم اظهار کرد: استان یزد با ۸۷ هزار نفر بهره‌بردار کشاورزی سهم ۹/۸ درصدی از تولید ناخالص داخلی را دارد.وی از سهم ۲/۵ درصدی ارزش افزوده محصولات کشاورزی استان یزد نسبت به کل کشور خبر داد و افزود: سهم اشتغال بخش کشاورزی در استان ۱۵ درصد بوده و ظرفیت صادراتی استان ۶۳۴ هزار تن در سال است و ارزش محصولات با قابلیت صادرات ۶۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با اشاره به مساحت ۱/۳ درصدی اراضی کشاورزی استان نسبت به کل کشور تصریح کرد: کل تولیدات محصولات کشاورزی استان ۱۸۱۰ هزار تن و ارزش ریالی آنها ۶۵ هزار میلیارد تومان است.حاتمی‌زاده از اعطای ۱،۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به متقاضیان واجد شرایط خبر داد و گفت: با توجه به خسارت‌هایی که در شرایط آب و هوایی خاص به کشاورزان وارد شده از محل صندوق بیمه محصولات کشاورزی ۳۹۰ میلیارد تومان غرامت به خسارت دیدگان پرداخت شده است.

وی در تشریح جایگاه‌های برتر تولیدات بخش کشاورزی استان یزد ادامه داد: این استان جایگاه نخست پرورش اسب، پرورش بلدرچین، کبک و تولید روناس، بز سانن و پرورش تیلاپیا را دارا است.رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: استان یزد جایگاه دوم تولید محصولات گلخانه‌ای، جایگاه سوم تولید پسته، زردآلو و قیسی و پرورش شتر داشته و در تولید انار رتبه چهارم، در تولید زعفران رتبه هفتم و رتبه هشتم تولید خرما در کشور دارد.

حاتمی‌زاده با اشاره به سفر‌های ریاست جمهوری به استان یزد گفت: در دور اول سفر ۱۸ مصوبه با اعتبار ۷۷۴ میلیارد تومان داشتیم که ۵۴ درصد آن پرداخت شده است.وی ادامه داد: در دور دوم سفر‌ها نیز ۶ مورد در بخش کشاورزی بود که ۳۸ میلیارد تومان اعتبار مصوب داشته و ۱۰ میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان جذب شده است.رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از افزایش تولید نشاء از ۸۰ میلیون عدد به ۱۴۰ میلیون عدد خبر داد و گفت: گلخانه‌های استان به میزان ۱۶۰ هکتار توسعه یافته است و ۶۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی تجهیز و نوسازی شده است.

حاتمی‌زاده تاکید کرد: با اجرای قانون انتزاع و حذف ارز ترجیحی و.. که از جمله اقدامات دولت بود و همه اقتصاددانان بر اجرای این امر تاکید داشتند تا یارانه به انتهای زنجیره داده شود نه به سرمایه‌دار، این اقدام به بخش کشاورزی محول شد و متأسفانه همزمان ذخایر مالی و استراتژیکی تمام شده بود، اما در حال حاضر ذخیره مواد پروتئینی و نهاده‌های دامی کافی بوده و تا شش ماه در کشور ذخیره داریم.وی اضافه کرد: با اجرای قانون در حوزه مرغ و تخم و نگاه صادرات محور وزارتخانه در این دو بخش، صادرکننده هستیم و جوجه‌ریزی استان ۴۰ تا ۵۰ درصد نسبت به ماه‌ها و سال‌های قبل افزایش یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، از ذبح ۴۰۰ هکتار گوشت گوسفندی خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۰۰۰ تن کسری گوشت گوسفندی در استان داریم و نیاز استان را از خارج استان تأمین کرده‌ایم.
حاتمی‌زاده عنوان کرد: ظرفیت زیادی در مراتع بلامعارض داریم، که با بهره‌گیری از این مراتع می‌توانیم بیش از ۱۰۰ هزار رأس دام پرورش بدهیم، در کنار آن با اجرای برنامه مگافارم در نظر داریم از ظرفیت صنایع و معادن در تولید دام استفاده کنیم و با سرمایه‌گذاری این بخش به زودی ۱۰۰ هزار دام مولد خواهیم داشت و نیاز‌های استان برطرف می‌شود.

وی ادامه داد: در این خصوص نوع دام‌ها مشخص شده است و در طی سه سال در این زمینه خودکفا خواهیم شد.رئیس سازمان جهاد کشاورزی گفت: روزانه ۱۱۵ تن تخم‌مرغ در استان یزد تولید و ۴۵ تن از آن در داخل استان مصرف می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرداآخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
پویش ایران جان، مرز میلَک سیستان و بلوچستان، نقطه جهش تجارت ایران و افغانستان
وزارت راه و شهرسازی رویکرد خود را در حوزه مسکن تغییر دهد
گلایه مسافران و رانندگان از نبود روشنایی در تونل کبیرکوه
تصویب ۴۲ همت برای لرستان در سفر رئیس‌جمهور
رمضان؛ ماه میهمانی خدا و ماه نزول قرآن
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
قیمت هر کیلوگرم زولبیا و‌بامیه ۴۰۰ هزار تومان است
ورزشی‌های بیست و نهم بهمن ماه در استان سمنان
۵۶ دادگاه صلح در استان کرمان
مهارت‌ها باید تقاضا محور باشد
افتتاح طرح‌های زیربنایی و تولیدی در سفر رئیس‌جمهور به لرستان
تصویب طرح شناسایی محدوده‌ها و محلات هدف بازآفرینی
نظر مردم لرستان درباره سفر رئیس جمهور
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ استان تهران
تأکید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان بر احیای تالاب جازموریان
بازتاب سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های بین‌المللی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
استقبال سازمان ملل از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)