• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۹۱۶۸
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۰
خراسان رضوی » اجتماعی

چند خبر کوتاه از شهرستان های تربت حیدریه، بردسکن و نیشابور

در ادامه خبرهای امروز چند خبر کوتاه از شهرستان های تربت حیدریه، بردسکن و نیشابور را می خوانید.

چند خبر کوتاه از شهرستان های تربت حیدریه،بردسکن و نیشابور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، فرمانده انتظامی شهرستان تربت حیدریه گفت: در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر برهم زدن نظم و امنیت و ایجاد رعب و وحشت و سلب آسایش عمومی مردم توسط چند فرد سودجو، پی گیری موضوع جهت شناسایی و دستگیری متهمان در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

سرهنگ حمیدرضا خوشخو افزود: با حضور مأموران انتظامی در محل و هماهنگی با مقام قضایی در یک اقدام غافلگیرانه ۱۱ مخل نظم و امنیت که جرائمی از قبیل شرارت، ایجاد مزاحمت، استفاده از سلاح سرد، شرکت در نزاع‌های دسته جمعی و ... را در پرونده کیفری خود دارند دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضائی معرفی شدند.

جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی ذبح دام در روز عید قربان بردسکن 

علی حاجی نژاد معاون عمرانی فرماندار بردسکن  در این جلسه  از دامپزشکی خواست تیم‌های نظارتی خود را فعال و از میدان دام و کشتارگاه بازدید‌های میدانی داشته باشد و طبق دستورالعمل ابلاغی خروج هرگونه دام از شهرستان ممنوع است.

طالبی نیا رئیس شبکه دامپزشکی بردسکن هم در این جلسه گفت: در روز عید قربان توسط شبکه دامپزشکی ۳ اکیپ سیار در انابد، شهرآباد و بردسکن و یک اکیپ ثابت در محل شبکه دامپزشکی استقرار دارند.

دراین جلسه بر فعال کردن گشت مشترک در روز عید سعید قربان تاکید شد و از اعضای جلسه خواسته شد هر یک به وظایف قانونی خود عمل کنند و گزارش اقدامات انجام شده را به فرمانداری ارجاع دهند.

افتتاح هشتاد و چهارمین آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در بردسکن 

در مراسمی هشتاد و چهارمین آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای با عنوان نبض هنر در هنر‌های تجسمی شامل رشته‌های نقاشی با پاستل گچی، مداد رنگی، پاستل روغنی، رنگ روغن گواش و آبرنگ آموزش می‌دهد فعالیت خود را آغاز کرد.

 رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان بردسکن گفت: با پیگیری‌های انجام شده و اخذ مجوز در دولت سیزدهم شهید آیت الله رئیسی بیش از ۷۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای برای شهرستان صادر شد.

مهدی علیزاده  هزینه سرمایه‌گذاری برای راه اندازی این آموزشگاه را بیش از ۲۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: با افتتاح این آموزشگاه زمینه اشتغال سه نفر نیز فراهم شد.

برگزاری کارگاه مهارت‌های زندگی ویژه دانشجویان متاهل در بردسکن

 کارگاه مهارت‌های زندگی با سخنرانی عضو هیات علمی و معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور ۱۰۰ نفر از دانشجویان متاهل دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسکن برگزار شد.

میثم واحدیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسکن تقویت اعتماد به نفس، رشد و تقویت عواطف انسان، کمک به شناسایی و بیان احساسات، تامین تندرستی جسمی و سلامت روان، تقویت مهارت‌های ارتباطی، تربیت یک شهروند متعادل و مورد پذیرش اجتماع و تقویت روحیه همزیستی‌های مسالمت‌آمیزو بالا بردن سازگاری فرد با خودش، دیگران و محیط زندگی را از مهم‌ترین اهداف برگزاری این کارگاه اعلام کرد.

درپایان برای افزاد شرکت کننده در کارگاه مهارت‌های زندگی گواهینامه این دوره صادر شد.

مصدومیت شهروند نیشابوری بر اثر سقوط از ارتفاع 

رئیس جمعیت هلال احمر نیشابور گفت: به دنبال اعلام مرکز EOC استان مبنی بر سقوط از ارتفاع شهروند نیشابور در روستای عیش آباد، تیم امدادونجات کوهستان شعبه با درخواست اورژانس ۱۱۵ به دلیل صعب العبور بودن مسیر به موقعیت اعزام شد.

اسماعیل شاه بیگی افزود: مردی ۶۵ ساله به دلیل سقوط از ارتفاع دچار مصدومیت از ناحیه کمر شده بود که پس از انجام اقدامات اولیه با استفاده از بسکت به منطقه امن انتقال و جهت اعزام  به مرکز درمانی، تحویل عوامل اورژانس شد.

توزیع مواد مخدر با موتورسیکلت سرقتی در نیشابور

فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور گفت:با کسب خبری مبنی بر توزیع مواد مخدر توسط فردی سودجو با استفاده از یک دستگاه موتور سیکلت پلاک مخدوش در محدوده بلوار رسالت و فیض آباد شهر نیشابور پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

سرهنگ حسین احمدی افزود: ماموران کلانتری ۱۴ رحمت پس از رد زنی‌های پلیسی متهم را شناسایی و در یک اقدام ضربتی وی را دستگیر ضمن این که در بازرسی از وسایل همراهش حدود ۱۰۷ بسته موادمخدر شیشه و هروئین آماده فروش و توزیع به وزن تقریبی ۲۴ گرم کشف کردند.

وی  گفت: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح طرح‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت دهه فجر
سایه استعمار
نشست هم اندیشی مدیرکل صداوسیما و دانشجویان
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
تنباکو‌های فاقد مجوز دود نشدند
سفر معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر به اندونزی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی در دشت های کهگیلویه
رزمایش خودرویی اورژانس اجتماعی در بوشهر
توقیف محموله فیوز برق قاچاق در قروه
بررسی وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
برگزاری جشنواره ملی سدرا در اصفهان
وزش باد شدید در لرستان
حزب‌الله جنایات جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم کرد
رونق اقتصادی بندرعباس با افتتاح مجتمع گردشگری روستای سرخون
جشن دختران انقلاب در شاهرود
صعود یک پله‌ای شهرداری گرگان در لیگ برتر بسکتبال
دعوت سازمان بسیج مستضعفین برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
دستگيري عاملان تخريب تمثال امام جمعه فقید جهرم
آذربایجان‌غربی؛ رتبه نخست تولید آبزیان در میان استان‌های غیر ساحلی
ثبت ملی لیالستان لاهیجان به‌عنوان «روستای ملی بامبوبافی ایران»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)