• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۲۳۱۹
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
سیاسی » مجلس

تامین انرژی مورد نیاز از الزامات توسعه صنعت

وزیر صمت تامین انرژی مورد نیاز را یکی از الزامات توسعه صنعت عنوان کرد و گفت: در این بخش، تولید ۱۱ مگابات برق در دستورکار قرار گرفت که بخشی ازآن به بهره برداری رسیده است.

تامین انرژی مورد نیاز از الزامات توسعه صنعت
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، عباس علی آبادی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در تشریح گزارش خود درباره نحوه اجرای قانون ساماندهی خودرو و میزان تحقق احکام و الزامات قانونی آن در اجرای بند (۸) ماده (۲۲) آیین‌نامه داخلی گفت: بنده به عنوان عضو کوچکی از خانواده ایران اسلامی هستم که بیش از دو سوم عمر خود را در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، صنعت و بنگاه‌های مختلف اقتصادی و صنعتی سپری کرده‌ام، با تمام وجود باور دارم تحول در ایران فقط از طریق صنعت دانش بنیان و صادرات ممکن خواهد بود و این مهم را از تجربیات مختلف و حتی در شعار سال نیز می‌توانیم به دست بیاوریم.
وی افزود: در طی یک سال گذشته با اعتماد رئیس جمهور شهید در دولت صادق‌الوعده مسئولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت را برعهده داشتم و همچنین به باور نقش صنعت دانش بنیان صادرات نیز رسیده‌ام، از نزدیک دیده‌ام که درآمد‌های دولت از محل مالیات‌های پرداختی صنعتگران، اصناف، بازاریان و سایر ورودی‌های دیگر ازجمله تجارت بوده است. در نظر داشته باشید در این درآمد‌ها واردات نیز نقشی تأمین کننده داشته، اکثر درآمد‌های ما از طریق صادرات غیرنفتی در بخش‌های مختلف صنعت و معدن بوده است. همچنین در بازدید از واحد‌های تولیدی و برگزاری نمایشگاه‌های مختلف صنعتی که حتی در اردیبهشت ماه نیز برگزار شد حضور توانمند صادرات کشور به واسطه هزاران بازرگان با حضور ۷۰ کشور را شاهد بودیم، ایمان دارم که صنعت دانش‌بنیان صادرات‌محور تنها راه تحول اقتصادی کشور و تنها راه بزرگ شدن سفره‌های مردم است و مهمترین روش برای اقتدار و عزت ایران در صحنه گیتی است.
وی افزود: از این رو بر خود واجب می‌دانم که در واپسین روز‌های دولت سیزدهم نکاتی را در این زمینه عرض نمایم؛ صنعت و تجارت دو بال سیمرغ تحول ایران هستند، تقاضا دارم که هر دو در کنار یکدیگر باشند تا شاهد تحول باشیم. برای تحول نیازمند اختیارات بیشتر در عرصه ملی و بین‌المللی هستیم. عدم بهره مندی از اختیارات، موجب کندی کار تولید شده است، امیدوارم با درایت مجلس شاهد بازگرداندن این اختیارات و تحول در کشور باشیم.
علی آبادی گفت: تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه نیازمند الزاماتی است که بخشی از آن به موضوعات ارزی برمی‌گردد، ارز مهمترین بخش از توسعه صنعت محسوب می‌شود، در برنامه‌ریزی در نظر گرفته شده رشد ۸.۵ درصدی صنعت، رشد ۱۳ درصدی معدن، رشد ۲۳ درصدی صادرات غیرنفتی مستلزم تحول در کشور است، تحقق آنها نیازمند تأمین انرژی است که ۱۰ الی ۱۲ سال گذشته برای تأمین انرژی با مشکلاتی در صنعت مواجه بودیم.
وی افزود: علیرغم دستاورد‌های بزرگ، کمبود انرژی اجازه مطلوب برای بهره‌برداری از تحولات در زمینه‌های مختلف را نمی‌دهد، با تصویب قوانین و وضع مقررات در چند سال گذشته بار سنگینی به دوش صنعت گذاشته شده است، اما راه‌حل اتخاذ سیاست‌های درست برای وزارت صنعت است که به سهم خود می‌توان از طریق واردات خودرو‌های برقی در ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای جبران این کمبود‌ها در نظر گرفت.
وزیر صنعت گفت: در بخش ایجاد انرژی حدودا ۱۱ مگابات برق اعم از نیروگاه‌های حرارتی، سیکل ترکیبی و همچنین سرمایه‌گذاری ۷ میلیاردی در این زمینه در دستور کار قرار گرفت. بخشی از آن به بهره‌برداری رسیده، همچنین در تأمین آب در حوزه تصفیه‌خانه‌ها در شهر‌های مختلف همچنین انتقال آب از ۴ حوزه مختلف در حال اجرا است، در حوزه کاهش انرژی برنامه‌های مختلفی در دستور کار قرار دادیم، بهینه‌سازی تجهیزات، کاهش سوخت خودروها، بهبود بهینه‌سازی، تولید لوازم کم مصرف از مجموعه این برنامه‌ها بوده است.
وی افزود: نیازمند توسعه اقتصادی در حوزه ایجاد امنیت، ثبات، توسعه افزایش سرمایه‌گذاری و سیاست‌های درست، تولید را جذاب‌تر می‌کند. تجربیات بنده نشان می‌دهد که علمای اقتصادی معتقدند که در سرمایه‌گذاری تولید می‌تواند با پول پرقدرت ممکن می‌شود. ورودی و خروجی سرمایه و نحوه درست آن باید به گونه‌ای باشد که توسعه اقتصادی به همراه داشته باشد. مهمترین سوددهی صادرات در بخش خدمات فنی و مهندسی است که این مهم نحوه اشتغال آفرینی در کشور را فراهم می‌کند. ما مفتخریم که در تولید کالا‌های داخلی به خودکفایی رسیده‌ایم. حمایت از نیروی انسانی داخلی در تولید می‌تواند مهمترین اصل در تولید باشد، تأمین حقوق و مزایای کافی موجب می‌شود که نیرو‌های فکری از بدنه تولید کشور خارج نشوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)