• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۳۲۳۷
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
اردبیل » اجتماعی

برخورداری پنج هزار روستا از آب سالم با طرح جهاد آبرسانی

معاون برنامه ربزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب اعلام کرد: بیش از پنج هزار روستا در کشور با اجرای طرح جهاد آبرسانی از نعمت آب سالم بهره مند شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مسعود علویان صدر در بازدید از تاسیسات آب و فاضلاب شهرستان‌های اردبیل و گرمی مغان اظهار کرد: عملیات اجرای جهاد آبرسانی به روستاهای کشور با همت و همکاری سپاه و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با قوت ادامه دارد و بقیه روستاهای هدف‌گذاری شده نیز با اجرا و تکمیل طرح از نعمت آب شرب سالم برخوردار خواهند شد.
وی با اشاره به مشکلات آب شرب شهرستان گرمی مغان و روستاهای تابعه آن گفت: برای ارتقای کمیت و کیفیت آب تصفیه خانه این شهرستان، اقدامات خوبی انجام گرفته است و بخش عمده اقدامات به اتمام رسیده و بخش‌های باقیمانده نیز در ماه‌های آینده تکمیل خواهد شد.
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب با بیان اینکه تلاش می‌کنیم پایداری و کیفیت آب در گرمی مغان به حد مطلوب برسد، گفت: در شرایط بحرانی و نیاز به آب، باید با انتقال آب از سد گیلارلو به تصفیه خانه، از ظرفیت این سد به عنوان منبع جایگزین برای تامین نیازهای فوری آب شهرستان استفاده شود.
علویان صدر خاطرنشان همچنین گفت: در مورد هدر رفت آب در شهرستان گرمی مغان نیز نیاز به مطالعات جامع بود که در این زمینه با مشاور قرارداد منعقد شده است.
به گفته این مقام مسئول پهنه بندی شهر گرمی برای کنترل فشار آب و مقابله با هدررفت‌ها لازم است و انتظار می‌رود با اجرای طرح مقابله و مدیریت هدررفت آب، بیش از ۴۰ درصد از هدررفت‌ها رفع می‌شود.
علویان صدر با اشاره به مشکلات آب شرب در روستاهای بخش موران شهرستان گرمی مغان نیز اظهار کرد: برای تامین آب شرب و سالم روستاهای بخش موران، طرح آبرسانی در سه مرحله برنامه‌ریزی و اجرا شده است و مراحل اول و دوم این طرح در هفته دولت و مرحله سوم آن در دهه فجر سال جاری به بهره برداری خواهد رسید که با این اقدام‌ها مشکلات کمی و کیفی آب بخش موران برطرف خواهد شد.
وی در خصوص اجرای طرح‌های فاضلاب در استان اردبیل گفت: در حوزه فاضلاب اردبیل و شهرهای پیرامون آن مشکلاتی وجود دارد و برای رفع این مشکلات و توسعه طرح‌های اجرایی باید از ظرفیت سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده کنیم که خوشبختانه این ظرفیت برای شهر اردبیل فراهم شده است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب همچنین درباره ارتقا و توسعه شبکه فاضلاب اردبیل گفت: برای تامین اعتبار لازم از منابع مالی ماده ۲۳ و همچنین از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه ای استفاده خواهد شد.
مسعود خیرجو مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل نیز در این بازدیدها گفت: بیش از ۳۰ شهر و ۹۹۱ روستای استان، زیرپوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب قرار دارند و ۴۰۱ هزار نفر جمعیت در مناطق روستایی از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره‌مند هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از تاسیسات آب و فاضلاب شهرستان‌های اردبیل و گرمی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)