• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۳۲۹۷
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
اردبیل » اقتصادی

بخشودگی حق بهره‌برداری زمین در شهرک‌های صنعتی اردبیل

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل گفت: سرمایه‌گذاران شهرک‌های صنعتی در مناطق کمتر توسعه یافته استان مشمول بخشودگی ۵۰ درصدی اقساط حق بهره‌برداری زمین می‌شوند.

بخشودگی حق بهره‌برداری زمین در شهرک‌های صنعتی اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل هاشم علایی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران و توسعه مناطق محروم، برای سرمایه‌گذاران شهرک‌های صنعتی کوثر و گرمی و نواحی صنعتی رضی، نیر، مشگین‌شهر، هشجین، نوجه ده، روح کندی، شکرآب و پارس‌آباد مشوق‌هایی پیش‌بینی شده است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل با اشاره به توسعه نواحی صنعتی در مناطق محروم استان افزود: توسعه و تملک اراضی جدید با کمک مسئولان استان و دستگاه‌های مرتبط شامل پیگیری توسعه ناحیه صنعتی نیر با مساحت ۴۷ هکتار و ایجاد شهرک‌ها و نواحی صنعتی هل‌آباد با مساحت ۵۰ هکتار، بیله‌سوار با مساحت ۳۰ هکتار، برزند گرمی با مساحت ۳۰ هکتار و شهرک انرژی‌های خورشیدی در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: به منظور رعایت عدالت، شفاف‌سازی امور و کاهش بروکراسی‌های اداری، فرآیند واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی اردبیل به صورت کاملاً الکترونیکی انجام می‌شود و اولویت دریافت زمین با کسانی است که زودتر وارد سامانه شده و مراحل ثبت‌نام را سپری کرده باشند.
این مقام مسئول بیان کرد: در فرآیند الکترونیکی شرکت شهرک‌های صنعتی هیچ گونه دخل و تصرفی در نحوه واگذاری قطعات به سرمایه‌گذاران ندارد و تمامی مراحل درخواست زمین توسط متقاضیان انجام می‌شود.
علایی همچنین از اجرای بیش از ۲۰ طرح عمرانی با اعتباری بالغ بر سه هزار میلیارد ریال در شهرک‌های صنعتی استان اردبیل خبر داد و افزود: بهسازی و آسفالت هشت خیابان شهرک صنعتی ۲ اردبیل، تکمیل ساختمان فناوری و کسب و کار شهرک صنعتی ۲ اردبیل، اجرای پست برق ۶۳ کیلو ولت با ظرفیت ۴۰ مگاوات شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل، جدول‌گذاری و زیرسازی معابر ناحیه صنعتی هشجین و اجرای شبکه آب و برق ناحیه صنعتی هشجین از طرح‌های اجرا شده در شهرک‌های صنعتی استان است.
وی همچنین به اجرای مدول دوم تصفیه‌خانه شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: این طرح با هدف تصفیه پساب خروجی واحد‌های تولیدی از محل منابع ملی و داخلی و بخشی از محل مصوبات سفر ریاست جمهوری اجرا شده است.
کسب رتبه برتر شهرک‌های صنعتی اردبیل در شاخص‌های حمایتی صنایع کوچک
مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان اردبیل همچنین از کسب رتبه برتر کشوری این شرکت در شاخص‌های حوزه صنایع کوچک و حمایت از واحد‌های تولیدی خبر داد و افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی در کنار تامین زمین و اجرای زیرساخت‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران نسبت به توانمندسازی و ارتقای دانش و بهره‌وری واحد‌های تولیدی نیز اقدام می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده، شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل در میان گروه سوم شهرک‌های صنعتی کل کشور در تحقق شاخص‌های حمایتی سال ۱۴۰۲ حوزه صنایع کوچک، حائز رتبه برتر کشوری شده که بدون تردید کسب این موفقیت مهم در سایه تلاش کارکنان و مدیران این شرکت محقق شده است.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره ایرانی به فضا
معطلی کامیون‌های صادراتی در مرز آستارا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)