• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۳۵۵۸
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
سیاسی » دولت

تشکیل گروه بازرسی برای بررسی حوادث کاشمر، شازند و رشت

سرپرست ریاست جمهوری در نشست هیئت دولت از تشکیل گروه بازرسی برای بررسی ابعاد و میزان خسارت حوادث زلزله کاشمر، ریزش معدن در شازند و آتش‌سوزی در بیمارستان قائم رشت، خبر داد.

تشکیل گروه بازرسی برای بررسی حوادث کاشمر، شازند و رشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد مخبر، امروز چهارشنبه در نشست هیئت دولت، ضمن تسلیت جان‌باختن عده‌ای از هموطنان در زلزله کاشمر، ریزش معدن در شازند و آتش‌سوزی در بیمارستان قائم رشت و ابراز همدردی با خانواده‌ آنان، از تشکیل گروه بازرسی برای بررسی ابعاد و میزان خسارت حوادث اخیر خبر داد و بر ضرورت آسیب‌شناسی و اتخاذ رویکرد‌های پیشگیرانه از حوادث مشابه احتمالی تأکید کرد.

سرپرست ریاست جمهوری در ادامه، تلاش برای رفع مشکلات مردم را تکلیفی قانونی و شرعی برای همه مدیران دستگاه‌های اداری و اجرایی کشور و همچنین انتظار به حق رهبری دانست و از مسئولان دستگاه‌های مختلف خواست ضمن تبیین دستاورد‌ها و اقدامات انجام شده بخش‌های مربوط به خود در این ایام، اجازه ندهند به هیچ عنوان کوچک‌ترین تعلل و خللی در مسیر خدمت‌رسانی به مردم ایجاد شود.

مخبر، همچنین ضمن گرامیداشت یاد رئیس جمهور شهید و همراهان ایشان، تصریح کرد: برگزاری با شکوه مراسم چهلم بزرگداشت شهدای خدمت، تجلیل از تلاش‌ها، خدمات و زحمات شبانه‌روزی رئیس جمهور شهید به عنوان مدیر انقلابی و تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

همچنین در این نشست، محمد رضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی، ضمن ارائه گزارشی از رشد اقتصادی کشور در دولت مردمی سیزدهم، گفت‌: در سال ۱۴۰۲ نرخ رشد تولید ناخالص ملی به قیمت پایه ۴.۵ درصد، به قیمت بازار ۵ درصد و بدون نفت ۳.۶ درصد بوده است و در مقایسه با سال قبل نیز شاهد افزایش بوده‌ایم که نشان می‌دهد بر خلاف برخی تحلیل‌های منفی از گزارش بانک جهانی درباره رشد اقتصادی ایران، این رشد بدون توقف ادامه داشته است.

فرزین در ادامه با ارائه آماری از رشد اقتصادی کشور‌های منطقه بر اساس گزارش بانک مرکزی، از جمله ترکیه ۴.۵ درصد، مصر ۳.۸ درصد، روسیه ۳.۶ درصد، اردن ۲.۶ درصد، جمهوری آذربایجان ۱.۱ درصد، پاکستان منفی ۰.۲ درصد، عربستان منفی ۰.۹ درصد و عراق منفی ۲.۹ درصد، تصریح کرد: بر اساس همین گزارش، جمهوری اسلامی ایران با رشد ۵ درصدی، بالاترین نرخ رشد را در منطقه داشته که قابل توجه است.

رئیس کل بانک مرکزی با توجه به جزئیات گزارش رشد ۵ درصدی اقتصاد کشور در بخش‌های مختلف، از جمله رشد ۱۰ درصدی صنعت نفت، رشد ۶.۵ درصدی بخش صنایع و معادن و رشد ۰.۲ درصدی بخش کشاورزی، گفت: این نرخ رشدی که محقق شده، حاصل تلاش همه وزرا و مدیران دولت مردمی در کشور و بخشی دیگر نیز حاصل سیاست‌های پولی و ارزی بانک مرکزی بوده است که جا دارد از همه همکاران در دولت مردمی، صمیمانه تشکر کنیم.

وزیر راه و شهرسازی نیز در نشست امروز هیئت دولت، ضمن تجلیل از زحمات شهید جمهور، آیت‌الله رئیسی، در به ثمر نشستن بسیاری از طرح‌های نیمه تمام عمرانی و همچنین پیشرفت‌های چشمگیر در طرح‌های جاده‌ای و گذرگاهی، به ارائه گزارشی از عملکرد این وزارتخانه در بخش‌های مختلف پرداخت و گفت: آمار حمل و نقل کالا در کشور، علاوه بر ثبت حد نصاب رشد ۵۸ درصدی در سال ۱۴۰۲، در ۳ ماه نخست امسال نیز نسبت به ۳ ماه نخست سال قبل ۵۵ درصد رشد را شاهد بوده است که این آمار‌های ارزشمند در تاریخ کشور ثبت و ماندگار خواهد شد.

مهرداد بذرپاش در ادامه با توجه به رشد کم‌سابقه ۷ درصدی در تولید مسکن، اظهار داشت: بر خلاف برخی اظهار نظر‌های نادرست، رشد ۷ درصدی در بخش مسکن در سال ۱۴۰۲ در تاریخ مسکن‌سازی کشور کم‌سابقه بوده است؛ دولت مردمی، عملیات اجرایی ساخت ۲ میلیون و ۶۵۳ هزار مسکن را آغاز کرده که از این میزان ۵۶۰ هزار واحد مسکونی تحویل متقاضیان شده که نسبت به فرصت ۲ سال و ۷ ماه دولت مردمی، آمار قابل توجهی است.

وزیر راه و شهرسازی با توجه به آماده‌سازی ۵۰ هکتار زمین برای طرح نهضت ملی مسکن با ظرفیت یک میلیون قطعه برای ساخت مسکن روستایی، گفت: از این یک میلیون قطعه، آماده‌سازی ۶۷۰ هزار قطعه به پایان رسیده است و تا اخر امسال به مردم تحویل می‌شود؛ در بخش شهری نیز ۴۵۰ هزار قطعه زمین تحویل مردم شده و همچنین ۷۴ هزار قطعه در قالب طرح حمایت از جوانی جمعیت، تحویل مردم شده است.

بذرپاش در ادامه از ساخت ۵۵۰ هزار مسکن روستایی در دولت سیزدهم خبر داد و تصریح کرد: بر خلاف برخی اظهار نظر‌ها، دولت مردمی، فقط در بخش روستایی ۳۰۰ هزار مسکن ساخته و به مردم تحویل داده است.

همچنین در نشست امروز هیئت دولت، علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو، گزارشی از رشد صنعت آب و برق در دولت مردمی سیزدهم به عنوان یکی از بخش‌های بزرگ و مهم اقتصاد کشور ارائه کرد و گفت: بر اساس آمار‌های بانک مرکزی در سال ۱۴۰۲ رشد بخش برق ۵.۸ درصد و رشد بخش آب ۴.۷ درصد بود که در صورت تجمیع آمار در همه فصول، قطعا رشد ما در این بخش‌ها به بالای ۶ درصد خواهد رسید.

همچنین، میثم لطیفی، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در ادامه نشست هیئت دولت، گزارشی از صدور مجوز‌های استخدامی در دولت مردمی، ارائه کرد و اظهار داشت: در دولت مردمی سیزدهم از مجموع ۳۴۱ هزار و ۲۲۸ مجوز استخدامی صادر شده، ۲۳۸ هزار ۶۳۶ مجوز مربوط به آموزش و پرورش، ۸۷ هزار و ۸۱۲ مجوز مربوط به دانشگاه فرهنگیان، ۲۹ هزار و ۷۲۷ مجوز مربوط به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۱۹ هزار و ۱۰۷ مجوز مربوط به قوه قضائیه، ۷ هزار و ۹۴۳ مجوز مربوط به نخبگان و ۸ هزار و ۸۲۲ مجوز نیز مربوط به استخدام اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسیج پایگاهی در خط مقدم خدمات اجتماعی
امضا تفاهم نامه حمایت از مددجویان و نیازمندان کمیته امداد گلستان
رونق گردشگری در آذربایجان‌شرقی
کشف محموله سوخت به ارزش ۴ و نیم میلیارد تومان در شیراز
فیلم های سینمایی «میاژاگان» و «افلاطون» در مسیر پخش ازقاب سیما
مردمی بودن برنامه‌های هفته مقاومت
دیدار استاندار خوزستان با جمعی از ایتام در شب یلدا
تشییع پیکر استوار دوم امیرحسام جوینده فردا در صومعه سرا
رونق عرضه صادراتی و داخلی فرآورده‌های هیدروکربوری
یزد در کانون بازآرایی زنجیره ملی فولاد؛ نقشه راه پایدار صنعت فولاد تا افق ۱۴۱۰
آزادی ۵۵ زندانی کرمانی به مناسبت شب یلدا
مشکلات سامانه آموزشی مجازی شاد
ماه رجب؛ فرصتی برای وصال و استغفار
تصویب آیین‌نامه حمایت از قهرمانان ورزشی دانشجویی در دانشگاه مازندران
خیر ماندگار یلدای مهربانی
برگزاری محفل هفتگی انس با قرآن دانش‌آموزی
گره ترافیکی البرز به زودی باز می‌شود
برگزاری جشن شب یلدا و آغاز ماه مبارک رجب در سرکنسوگری ایران در نخجوان
کاهش حاشیه سود فولادسازان به ۶ درصد؛ زنگ خطر برای صنعت فولاد
صدور ۱۲۲ هزار سند کاداستری تک برگ در استان یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
۲۴ محور شریانی و غیر شریانی مسدود است
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۵ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)