• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۳۵۷۰
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
خراسان رضوی » اجتماعی

سرمایه‌گذاری صنعتی در گناباد ۲۶۳ درصد افزایش یافت

میزان سرمایه‌گذاری صنعتی در گناباد در سه سال فعالیت دولت سیزدهم در مقایسه با مدت مشابه قبل از آن ۲۶۳ درصد افزایش یافته است.

 سرمایه‌گذاری صنعتی در گناباد ۲۶۳ درصد افزایش یافت
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد گفت:۴۲ پروانه بهره‌برداری صنعتی با حجم سرمایه‌گذاری پنج هزار و ۴۷۹ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم برای ۵۰۵ نفر در دولت سیزدهم در گناباد صادر شد که نسبت به دوره مشابه پیش از آن، از نظر تعداد ۱۰ درصد و از لحاظ حجم سرمایه ۲۶۳ درصد رشد داشته است. هادی ایزدی افزود: پروانه های فوق در زمینه تولید پودر ریخته گری، سیلیس فرآوری شده، سنگ نمای ساختمانی، پوشاک، تجهیزات پزشکی، محصولات دارویی، فرآورده های لبنی، مواد شوینده، ظروف مقوایی، کودشیمیایی، بازیافت و قطعات سفالی صادر شد. وی  ادامه داد: ۱۱۹ مجوز جدید سرمایه گذاری در زمینه ماشین سازی و تجهیزات، تولید الیاف نساجی، تجهیزات پزشکی، محصولات بهداشتی، صنایع فلزی، مواد غذایی، قطعات پلاستیکی، فرآوری مواد معدنی، کود شیمیایی و محصولات بتونی با حجم سرمایه گذاری ۲۴ هزار و ۱۶۷ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم برای ۲ هزار و ۶۸ نفر در این شهرستان در دولت سیزدهم صادر شد که از نظر میزان سرمایه گذاری نسبت به مدت مشابه قبل از آن ۵۸ درصد افزایش نشان می دهد.
 
ایزدی گفت: در مجموع در مدت خدمت دولت سیزدهم یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات صنعتی در شهرستان گناباد تولید شده و در همین بازه ۵۰۵ شغل در بخش صنعت و معدن،‌ یک هزار و ۴۸۷ شغل در بخش تجارت و ۸۰ شغل در حوزه مشاغل خانگی مرتبط ایجاد شده است. وی افزود: ۶ هزار و ۴۳ میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع داخلی، تبصره ای، مشاغل خانگی، بنیاد علوی و منابع داخلی در دولت شهید رئیسی به هزار و ۱۷۰ طرح و واحد کوچک و متوسط صنعتی و صنفی این شهرستان در همین مدت پرداخت شد و بیشتر تسهیلات فوق به صورت سرمایه در گردش بود.  وی مهم‌ترین مشکلات بخش صنعت و معدن و تجارت گناباد را کمبود منابع مالی مناسب از جمله تسهیلات بانکی به‌خصوص با نرخ منطقی برای بخش تولید و محدودیت های جدید مالی توسط شبکه بانکی، کمبود زیرساخت ها در شهرک و نواحی صنعتی و افزایش زیاد نرخ خدمات و حمل ونقل و هزینه های تولید، کاهش مشوق های لازم برای سرمایه گذاری، ادامه تحریم ها، وجود موانع در عرصه صادرات، رکود بازار، کمبود مهارت و آموزش فنی، کاهش سطح فناوری در فرآیند تولید، فرسودگی ماشین آلات معدن، کاهش بهره وری نیروی انسانی، کمبود نیروی انسانی و تجهیزات عنوان کرد.
 
رشد ۵۷ درصدی صادرات گناباد
 
رییس اداره صمت گناباد از صادرات ۲۲ هزار و ۴۱۶ تن کالا شامل ظروف مقوایی، ظروف چینی، فرآورده های نسوز، سنگ نما، فرآورده های لبنی، نشاسته، گلوتن، مواد شوینده، زعفران و پسته بسته بندی شده، نوشیدنی آلوئه ورا، پودر موسیر، نمک، پودرهای معدنی و آجر فشاری به ارزش ۱۸ میلیون و ۲۴۷ هزار دلار در سه سال اخیر از این شهرستان به ۱۷ کشور هدف صادراتی خبر داد و گفت:‌ با وجود محدودیت ها و تشدید تحریم های اقتصادی، این میزان صادرات از نظر وزنی ۵۷ درصد و لحاظ ارزش ۸۵ درصد رشد نشان می دهد.
 
ایزدی، همچنین از افزایش ذخیره مواد معدنی گناباد از ۳۷ به ۴۳ میلیون تن، صدور پنج پروانه بهره برداری معدن، صدور سه گواهینامه کشف، صدور و تمدید ۱۵ پروانه اکتشاف معدن، تهیه ۱۶۲ مورد گزارش نظارتی بخش معدن، تعیین تکلیف وضعیت ۱۳ معدن که به دلایل مختلف تعطیل بوده اند، تشکیل کارگروه ایمنی معادن، پیگیری آسفالت پنج کیلومتر راه دسترسی به معادن و برگزاری مزایده برای ۳۷ محدوده معدنی طی همین مدت در این شهرستان خبر داد. وی ادامه داد:‌ با تعیین تکلیف ۱۴ نقطه امیدبخش معدنی با اولویت کانی های فلزی در گناباد برای چهار نقطه پروانه اکتشاف صادر و تمدید شده است و در سال۱۴۰۲ پنج هزار و ۱۹۶ متر عملیات اکتشافی معدن در چهار نقطه با صرف هزینه ۱۵۰ میلیارد ریالی انجام شد که عمدتا مربوط به مواد معدنی سرب، روی و مس در این منطقه بوده است.
 
۱۸۸ واحد صنعتی در زیربخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در بخش صنعت گناباد فعالیت دارند که برای راه‌اندازی آنها چهار هزار و ۷۰۸ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده و برای سه هزار و ۶۹۵ نفر به طور مستقیم و ۲ برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده‌اند. سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در این شهرستان فعال است.
 
مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد از ابتدای دی ۱۴۰۴
روزنامه‌های فارس ۲۳ آذرماه ۱۴۰۴
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
آسمانی شدن پدر شهید اعتماد تاجیکی
درخشش مستند ساز بیرجندی در جشنوراه بین المللی سینما حقیقت
آغاز طرح نظارتی در آستانه شب یلدا در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و سوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
بهسازی روشنایی معابر و ساماندهی شبکه برق در کمربندی شهید خرازی
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است
نمایشگاه مهر مادری در سیرجان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و سوم آذر ۱۴۰۴)
اجرای آزمایشی آیین‌نامه اخلاق استفاده از هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها
اتصال روستا‌های دالنجان ترکیه و کردیه خراسان شمالی به شبکه ملی اطلاعات
اعتکاف دانش آموزی با حضور ۸ هزار دانش آموز در خراسان شمالی برگزار می‌شود 
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
تلاش ناکام گلزاده برای پیروزی
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
آغاز نهمین نمایشگاه و کنفرانس حمل‌ونقل و لجستیک با حضور وزیر راه و شهرسازی از امروز
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
علل افزایش قیمت طلا در بازار
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)