• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۴۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱
بین الملل » مقاومت

هاآرتص: اسرائیل توان مقابله با پهپاد‌های حزب‌الله را ندارد

روزنامه صهیونیستی هاآرتص نوشت: حزب الله لبنان بسیار هوشمند است و اسرائیل توان مقابله با پهپاد‌های آن را ندارد.

هاآرتص: اسرائیل توان مقابله با پهپاد‌های حزب‌الله را ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی با اشاره به موفقیت حزب الله در به چالش کشیدن سامانه پدافند هوایی رژیم اشغالگر اسرائیل که نمی‌تواند به صورت کامل با پهپاد‌های حزب الله که تقریباً هر روز پرتاب می‌شود، مقابله کند، به افزایش تهدیدات پهپاد‌های حزب الله علیه رژیم صهیونیستی پرداخت.

در این گزارش، «اینیو کوبوویچ» خبرنگار امور نظامی تاکید کرد «ارتش اسرائیل راهی برای مقابله با تهدید پهپاد‌های حزب الله پیدا نکرده است».

وی اظهار داشت: پهپاد‌های حزب الله لبنان ویرانی بزرگی در شمال داشته و احساس امنیت را در اذهان ده‌ها هزار شهرک نشین صهیونیست که از بازگشت به شهر‌های خود بیم دارند درهم می‌کوبند.

هاآرتص با اشاره به اینکه پهپاد‌های حزب الله معادله‌ای جدید در ساختار جنگ «یک سازمان نظامی با یک ارتش منظم» خلق کرده است، تاکید کرد: حزب الله لبنان به لطف فناوری موجود و سلاح‌های دقیق به گروه نظامی هوشمند با توانایی‌های دقیق برای جمع آوری اطلاعات و حمله تبدیل شده است به گونه‌ای که ارتش و زیرساخت‌های حیاتی اسرائیل را تهدید می‌کند.

این روزنامه صهیونیستی اذعان کرد: دستیابی حزب‌الله به سلاح‌های دقیق مانند پهپاد‌های بسیار زیاد، اسرائیل را از توان کلاسیک دفاعی که بصورت اساسی بر دفاع منطقه‌ای، عمق جغرافیایی و استراتژیک و نیز دیوار‌ها و موانع فیزیکی علیه طرف مقابل استوار است، محروم کرده است. توانایی‌های کنونی حزب‌الله، توازن قدرت راهبردی اسرائیل را در برابر دشمنان تل آویو تضعیف کرده است.

این روزنامه همچنین اشاره کرد: حزب الله از ابتدای جنگ غزه، توانایی تجربه اندوزی مستمر خود را نشان داده است و می‌داند که چگونه مکان رادار‌های ارتش اسرائیل را که در تشخیص پهپهاد‌ها و موشک‌ها مشکل دارند، شناسایی کند.

هاآرتص همچنین با اشاره به اینکه حزب‌الله از ابتدای جنگ غزه از تجربیات گسترده‌ای که در طول جنگ در سوریه به دست آورده استفاده کرده است، افزود: این تجربه به حزب الله امکان داده است که قابلیت‌های خود را افزایش دهد و یک ساختار عملیاتی منظم برای سامانه پهپادی بسازد؛ راهی که به موفقیت حزب الله در به چالش کشیدن سامانه دفاع هوایی ارتش اسرائیل منجر شده است.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص به نقل از یک منبع امنیتی عالی رتبه این رژیم نوشت: توانایی حزب الله برای حمله دقیق و غافلگیر کننده همراه با شلیک انبوه پهپاد‌ها و موشک‌های کروز، یک تهدید واقعی برای سامانه دفاع هوایی اسرائیل ایجاد کرده است.

هاآرتص افزود که حزب الله بیشتر بر حمله به زیرساخت‌های اقتصادی غیرنظامی و اهداف نظامی رژیم اسرائیل که مهمات دقیق در اختیار دارد، متمرکز خواهد شد.

این روزنامه با اشاره به هدف قرار گرفته شدن شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین توسط حزب الله افزود که تخلیه گسترده شهرک نشینان از شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین به حزب الله این امکان را داد تا به شهرک‌های خالی که نظامیان صهیونیستی وارد آنها شده اند به عنوان اهداف قانونی نگاه کند.

مقاومت اسلامی لبنان روز سه شنبه با انتشار ویدئویی، بخشی از عملیات اطلاعاتی پهپادی خود در عمق سرزمین‌های اشغالی فلسطین را به نمایش گذاشت.

پهپاد‌های حزب الله لبنان در این عملیات از مناطق و اهداف حساس نظامی و اقتصادی رژیم صهیونیستی با موفقیت و کیفیت بالا تصویربرداری کرده اند.

این عملیات شناسایی، زلزله‌ای را میان نهاد‌های نظامی، اطلاعاتی، سیاسی رژیم صهیونیستی و شهرک نشین‌های مهاجر ساکن سرزمین‌های اشغالی ایجاد کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع سوخت ویژه برای کشاورزان زنجانی در فصل پاییز
برگزاری ۶۰۰ عنوان برنامه هفته بسیج در همدان 
طرح محدودیت سنی برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی در ترکیه 
حل مشکلات با وحدت و حرکت بر مسیر علمی میسر است
بازدید وزیر میراث فرهنگی از جاذبه های گردشگری زنجان
پذیرش پرواز‌های مسدود شده از روسیه و چک در فرودگاه بندرعباس
اعزام دانش‌آموزان زارچی به مناطق عملیاتی جنوب
افتتاح اندیشکده دین، علم و فناوری در دانشگاه صنعتی اصفهان
بسیج پشتوانه پایدار نظام جمهوری اسلامی ایران 
کاهش دمای هوا در خراسان جنوبی
آغاز کنگره سراسری پیشگامان رهایی با حضور دانشجویان سراسر کشور
آثاری از تب‌دنگی در مازندران مشاهده نشد
توقیف ۲۷۰ حلقه لاستیک خارجی قاچاق در مهاباد
کاهش کانون تب برفکی در استان مرکزی
برگزاری دوره آموزشی پیشگیری و کنترل تب برفکی در سیوکی
ایران تجاوز تروریستی رژیم صهیونیستی علیه لبنان را شدیدا محکوم کرد
بازدید وزیر بهداشت از روند ساخت بیمارستان شهید سلیمانی کرمان
عراقچی: غنی‌سازی صفردرصدی را به هیچ وجه نمی‌پذیریم
اختلاس ۱۹۰ میلیارد ریالی کارمندی در هرمزگان با فروش گازوئیل سهمیه‌ای
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)