• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۶۸۴۱
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۹
علمی و فرهنگی » فضای مجازی
گوگل اعلام کرد؛

سنگاپور جزو ۱۰ کشور اول حذف کننده فیلم از یوتیوب است

سنگاپور در فهرست ۱۰ کشور اول با بیشترین تعداد ویدئو‌های حذف‌شده از یوتیوب قرار دارد.

سنگاپور جزء ۱۰ کشور دارای بیشترین ویدئو‌های حذف‌شده از یوتیوب قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، گزارش شفافیت گوگل نشان می‌دهد که در سه ماهه آخر سال ۲۰۲۳ میلادی، یک میلیون و ۲۰۰ هزار ویدئوی مرتبط با سنگاپور از یوتیوب حذف شده و این کشور پس از هند در رتبه دوم این فهرست قرار دارد.
 
در بازه زمانی ژانویه تا مارس ۲۰۲۴ (دی ۱۴۰۲ تا فروردین ۱۴۰۳) سنگاپور با حذف حدود ۱۰۰ هزار ویدئو در رتبه دهم این فهرست قرار گرفت.تقریباً ۴۰ درصد از این ویدئو‌های حذف‌شده، قوانین ایمنی کودکان از جمله آزار و اذیت سایبری و جنسی آنان را نقض می‌کنند، در حالی که حدود یک‌چهارم آنها به دلیل تبلیغ شوخی‌های خطرناک و سرقت محتوا‌های آموزشی حذف شده‌اند.حذف سایر ویدئو‌ها به دلیل انتشار محتوای مربوط به خودآزاری، سخنان نفرت‌پراکن و مبتنی بر فریب، خشونت و ابتذال بود.
 
 
سنگاپور اولین‌بار از جولای تا سپتامبر ۲۰۲۳ (تیر تا مهر ۱۴۰۲) با حدود ۶۴۰ هزار حذف در رتبه سوم این فهرست قرار گرفت.گزارش‌های شفافیت درباره حذف ویدئو‌ها به جولای ۲۰۱۹ (مرداد ۱۳۹۸) بازمی‌گردد؛ زمانی که گوگل برای اولین بار آنها را منتشر کرد.یوتیوب از ترکیبی از ابزار‌های هوش مصنوعی و بازبین‌های انسانی برای شناسایی ویدئو‌های نامطلوب استفاده می‌کند. اخیراً هم سکو‌های برخط پس از درخواست‌ها برای انجام کار‌های بیشتر در راستای اطمینان از ایمنی برخط، این اقدامات را افزایش داده‌اند.
 
 
جدیدترین اقدام از سوی ژنرال «ویوک مورتی» جراح کل آمریکا انجام شد. وی اعلام کرد که برچسب‌های هشداردهنده مشابه برچسب‌هایی که روی محصولات دخانی و مشروبات الکلی نصب می‌شود، باید در شبکه‌های اجتماعی نمایش داده شود چرا که رسانه‌های اجتماعی با آسیب‌های سلامت روان در نوجوانان ارتباط مستقیم دارند.چند روز پیش هم وزرای بهداشت و نیز توسعه اجتماعی و خانواده سنگاپور در پست‌های مجازی اعلام کردند که باید اقدامات قاطع‌تر و مؤثرتری برای شکل‌دهی عادات استفاده از تلفن همراه و شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه برای جوانان و نوجوانان انجام شود چرا که تحقیقات نشان می‌دهد این شبکه‌ها اثرات منفی بر سلامت روان آنان دارند.
 
 
سنگاپور یکی از اولین حوزه‌های قضایی در جهان است که قوانینی را برای سکو‌ها و لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه برای اطمینان از ایمنی برخط وضع کرده است.  این قانون به مقامات سنگاپور اختیار می‌دهد که شبکه‌های اجتماعی را برای حذف آسیب‌های مجازی مانند محتوای جنسی و خشونت‌آمیز، محتوایی که قُلدری سایبری، زورگویی، جنایت سازمان‌یافته، خودکشی یا خودآزاری را ترویج می‌کند و محتوایی که ممکن است باعث تحریک تنش‌های نژادی یا مذهبی شود، هدایت می‌کند.  التزام‌نداشتن یک سکو ممکن است جریمه‌ای تا سقف یک میلیون SGD (دلار سنگاپور) یا مسدود شدن خدمات‌دهی شبکه اجتماعی را در پی داشته باشد.
 
 
طبق این قانون، آیین‌نامه‌ای که در ژوئیه ۲۰۲۳ (تیرماه ۱۴۰۲) اجرایی شد، باید‌ها و نباید‌های خاصی را برای شبکه‌های اجتماعی که در این کشور فعال هستند، از جمله فیسبوک، توییتر، تیک تاک، اینستاگرام و یوتیوب تعیین می‌کند.سخنگوی یوتیوب اعلام کرد که این سکو فرآیند‌های اجرایی و فناوری خود را بهبود بخشیده که احتمالاً منجر به جهش در حذف ویدئو‌های بارگذاری‌شده از سنگاپور شده است.کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که ارقام مربوط به حذف محتوای بارگذاری شده در سنگاپور در ماه‌های آینده کاهش یابد و تثبیت شود، زیرا کاربران ممکن است در هنگام بارگذاری محتوا دقیق‌تر و محتاط‌تر باشند.
 
 
اجرای دقیق‌تر قانون جدید همچنین منجر به حذف بیشتر ویدئو‌های تیک تاک در سنگاپور شد. گزارش سه ماهه اجرای دستورالعمل‌های انجمن تیک تاک نشان می‌دهد که حدود ۶۰۷ هزار ویدئو در سنگاپور در سه ماهه آخر سال ۲۰۲۳ از این شبکه اجتماعی حذف شده است.  بیشتر ویدئو‌های حذف‌شده با موضوعات مربوط به بزرگسالان و کالا‌های تحت نظارت بودند که توسط تیک تاک شناسایی شدند.دستورالعمل‌های تیک تاک به ویدئو‌ها اجازه نمی‌دهد موضوعات جنسی یا قمار و فعالیت‌های مشابه آن را تبلیغ کنند. همچنین کاربران مجاز به بازاریابی محصولات دخانی، دارو‌ها یا سایر مواد تحت نظارت از طریق ویدئو‌های بارگذاری شده در این سکو نیستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)