• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۶۸۷۸
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۳
سیاسی » انتخابات

مدعیان اداره کشور، هشت سال اقتصاد را تعطیل کردند

 نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: آنها که می‌گفتند هم سانتریفیوژ بچرخد و هم اقتصاد، سانتریفیوژ را قطع، دلار ۳ هزار تومانی را ۳۰ هزار تومان و اقتصاد را تعطیل کردند و الان همین‌ها مدعی اداره کشور و مردم هستند.

مدعیان اداره کشور، هشت سال اقتصاد را تعطیل کردند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «سعید جلیلی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع مردم حاضر در ورزشگاه شهید پورشریفی تبریز گفت: عده‌ای هشت سال ظرفیت ملت ایران را نادیده گرفتند و به جای اینکه به فکر یک ایران جهش باشند به فکر این بودند که امتیازی را به فلان قدرت بدهند که آیا قبول کند یا خیر؟ کسانی می‌گفتند حتی نمی‌توانیم نفت بفروشیم، می‌گفتند اگر ماه دیگر فلان امتیاز را به فلان کشور‌ها ندهیم حتی نمی‌توانیم حقوق بدهیم، الان مدعی شده‌اند! آنها که می‌گفتند هم سانتریفیوژ بچرخد و هم اقتصاد، سانتریفیوژ را قطع کردند، دلار ۳ هزار تومانی را ۳۰ هزار تومان کردند، اقتصاد را تعطیل کردند و الان همین‌ها مدعی اداره کشور و مردم هستند.

این نامزد انتخابات بیان کرد: شما با انتخاب خود در ۳ سال قبل نشان دادید که رئیس جمهوری می‌توان داشت که با تمام همسایگان ارتباط برقرار کرد و مشکلاتی را که با همسایگان داشتیم به دوستی و برادری تبدیل کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: شهید آل هاشم می‌گفت می‌روم در ورزشگاه یادگار امام لابه لای جوانان می‌نشینم می‌دانم با این جوانان می‌شود کار بزرگ کرد ما به چنین تفکراتی نیاز داریم. اگر در دفاع مقدس جوانان حماسه آفریدند، آیا نمی‌توانند در کشاورزی و صنعت و علمی به موفقیت برسند؟ هنوز هم نسل شهدای دفاع مقدس در این کشور هست. می‌توانیم پیشرفت‌های بزرگی رقم‌بزنیم اگر از ایمان و غیرت تبریز صحبت می‌کنیم در عرصه‌های مختلف فرهنگ و هنر تجلی دارد و میتواند تبریز مانند همیشه الگو برای همه کشور باشد.

ونزوئلا و بولیوی ایران را به تراکتور تبریز می‌شناسند

جلیلی خاطرنشان کرد: من زمانی معاون وزیر خارجه بودم خاطرم هست در آمریکای لاتین در ونزوئلا و بولیوی ایران را به تراکتور تبریز می‌شناسند متاسفانه این حرکت وقتی به قوت خود رسید در آن ۸ سال متوقف شد و دچار عقبگرد شد امروز باید حرکت بزرگ شروع کنیم وقتی از هنر و چرم و صنعت تبریز صحبت می‌کنیم، اینها می‌توانند ارزآوری برای کشور داشته باشد.

 تبریز را می‌توان در دو عبارت خلاصه کرد، ایمان دینی و غیرت ایرانی

نامزد چهادهمین دوره انتخابات اظهار کرد: چیزی که هم تاریخ به آن اعتراف می‌کند و هم ۴۵ سال اخیر شاهد آن بودیم این است که تبریز را می‌توان در دو عبارت خلاصه کرد: ایمان دینی و غیرت ایرانی.

مردم دیدند که مهدی باکری چگونه الگو و سرمشقی در تاریخ شد

جلیلی تصریح کرد: همین باکری‌ها و شهدای عزیز و رزمندگان عزیز نشان دادند که اگر تمام توان خود را به کار گیرند، اگر بستری فراهم باشد آنرا نثار اسلام و ایران و انقلاب می‌کنند.

ضعف را می‌توان با قدرت برطرف کرد

وی گفت: ضعف را با ضعف نمی‌توان بر طرف کرد، ضعف را نمی‌توان با افراد ناامید برطرف کرد، ضعف را با قدرت می‌توان برطرف کرد. اینجاست که باید فرصت‌های هر استان و شهرستان شناسایی شود.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: استاندار شهید این استان آمد پای کار و در یک دوران کوتاه خدمات بزرگی را آغاز کرد و اجر خود را در پرواز باشکوه با شهدای اهل خدمت به سوی سیدالشهدا گرفت از آقای خرم یاد کنم استاندار قبلی آذربایجان، قبل از درگذشتش به بیمارستان آمدم برای عیادتش ولی در همان بیمارستان دغدغه مردم را داشت در نقطه‌ای هستیم که یک جهان فرصت پیش روی ماست و با یک برنامه ریزی دقیق به یک ایران جهش بشود. 

ملت ما به حداقل‌ها اکتفا نمی‌کند

وی تاکید کرد: امروز به یکی از روستا‌های نزدیک تبریز رفته بودیم، این روستا ۲۸ شهید و رزمنده و آزاده و داده است، هر روستای ما باید یک سلول جهش کشور بشود، با کارگاه‌های کیف و کفش و چرم این شهر گفتگو داشته ام، کیفیت و قیمت کار به گونه‌ای است که می‌تواند بهترین بازار‌های دنیا را تسخیر کند چرا نباید روستایی یا صنعتگر ما به صادرکننده تبدیل نشوند تا شهر و استان و کشور خود را جهش دهد؟ اینها ممکن است ولی برنامه ریزی می‌خواهد این صحبت‌ها به این معنا نیست که ضعف‌ها و آسیب‌ها را نمی‌بینیم من امروز از محله حاشیه شهر تبریز بازدید کردم قبلا هم بازدید داشته ام و دیده ام خیلی از حرکت‌ها نتیجه گرفته، اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم ملت ما به حداقل‌ها اکتفا نمی‌کند به قله‌ها نگاه می‌کند و باید به قله‌ها برسد. 

ادامه دارد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهر و موم چهار واحد صنفی متخلف در کاشان
دیدار مردمی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی
صداهای انفجار در جنوب ری ناشی از برگزاری رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است
بازگشت «عشق کتاب» به رادیو سلامت
قطع آب ادارات پر مصرف در تهران
تمدیدمهلت ارسال مقالات همایش ملی استثنایی در هزاره سوم
مهلت یک‌ماهه برای ساماندهی جمعه‌بازار یاسوج
اختصاص ۲۸۰ تُن قیر رایگان به شهرداری‌های مهاباد، گوگ‌تپه و خلیفان
وضعیت ورودی گردشگری به کشور به شرایط عادی رسیده است
رخت سفید زمستان بر تن تکاب نشست
دست پربرکت آسمان بر مزارع کشاورزان خراسان شمالی
بارش برف و وضعیت تعطیلی مدارس زنجان
درمان نوین در «دکتر سلام» و پخش «نون خ ۵» با کیفیت ۴ K
فرایند صادرات و واردات کالا بین ایران و پاکستان
ساخت و سازهای غیرمجاز معضلی جدی در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص ۷۸ میلیارد تومان برای تقویت شهرداری‌های اردبیل
«نیلو و تی‌تی» به پویا رسید؛ «طوفان بی‌پایان» در راه آنتن شبکه سه
پروبیوتیک‌ها در مسیر کنترل قند خون پیش‌دیابتی‌ها
گرامیداشت روز کازرون با نمایشگاه صنایع دستی
ضابطین دادگستری حلقه مهم ارتباط میان مردم و دستگاه قضایی هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)