• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۷۳۵۱
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
ورزشی » بانوان

۱۱ قضاوت داور ایرانی در والیبال قهرمانی دختران نوجوان آسیا

ماندانا مطیعی در مسابقات والیبال قهرمانی آسیا در ۱۱ مسابقه به عنوان داور اول، دوم، ویدیوچک یا ذخیره نقش‌آفرینی داشت.

۱۱ قضاوت داور ایرانی در والیبال قهرمانی دختران نوجوان آسیا
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، پانزدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی دختران زیر ۱۸ سال آسیا از ۲۷ خرداد تا سوم تیر در ناخون پاتوم تایلند پیگیری شد و تیم نوجوانان دختر ایران که هشتمین حضور خود را در این رقابت‌ها تجربه کرد با کسب مقام ششم به کار خود در این رقابت‌ها پایان داد.
 
در این مسابقات ۱۴ داور بین المللی و یک کاندیدا حضور داشتند. ماندانا مطیعی داور بین‌المللی هم به عنوان نماینده ایران در مسابقات قهرمانی آسیا حضور داشت و به عنوان داور اول و دوم، ویدیوچک یا ذخیره در این رقابت‌ها نقش‌آفرینی کرد.
 
مطیعی در مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی آسیا به عنوان داور اول در دیدار چین تایپه برابر استرالیا و همچنین هنگ‌کنگ با ماکائو حضور داشت.
 
وی همچنین در مسابقه کره جنوبی مقابل استرالیا به عنوان داور دوم و در دو دیدار فیلیپین برابر هند و کره جنوبی برابر هند به عنوان داور ویدیوچک به ایفای نقش پرداخت.
 
مطیعی در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیا دیدار ژاپن برابر چین تایپه (تیم‌های اول گروه B و D) و همچنین مسابقه استرالیا مقابل فیلیپین را به عنوان داور دوم سوت زد.
 
این داور بین‌المللی کشورمان در دیدار رده بندی و در جدال دو تیم تایلند و چین تایپه برای کسب عنوان سومی و چهارمی به عنوان داور ویدیوچک حضور داشت.
 
علاوه بر این مطیعی در مرحله مقدماتی و نیمه نهایی در دو بازی استرالیا برابر هند و ایران برابر کره جنوبی به عنوان داور ذخیره ایفای نقش کرد.
 
ماندانا مطیعی داور بین‌المللی والیبال ایران در مورد سطح مسابقات قهرمانی آسیا، گفت: با توجه به حضور تیم‌های قدرتمند آسیا در این دوره از رقابت‌ها، سطح کیفی مسابقات بسیار بالا بود. قطعا حضور تیم والیبال نوجوانان دختر ایران در این رقابت‌ها بسیار تجربه خوب و ارزشمندی است.
 
وی ادامه داد: تا زمانی که بازیکنان با تیم‌های قدرتمند تقابل نداشته باشند نمی‌توانند برای میدان‌های بزرگ آماده شوند و دوش به دوش این تیم‌ها رقابت کنند. به نظرم سیاست‌گذاری فدراسیون برای اعزام تیم نوجوانان به مسابقات مختلف بسیار هوشمندانه و منطقی است.
 
این داور بین‌المللی والیبال ایران گفت: پیش از مسابقات قهرمانی آسیا، دختران نوجوان ایران با حضور در مسابقات کاوا تجربه بازی با تیم‌هایی که در این رقابت‌ها هم حضور داشتند را به دست آورده و باقدرت و اعتماد به نفس بهتری در قهرمانی آسیا حضور یافته و موفق به شکست قزاقستان و کسب مقام ششم شدند.
 
وی افزود: همین موضوع نشان می‌دهد حضور در مسابقات مختلف و کسب تجربه در این رده سنی و تقابل با تیم‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
 
مطیعی در مورد سطح داوری در این مسابقات، گفت: داوران خوبی به این مسابقات اعزام شدند و در کنار آنها قضاوت‌های قابل قبولی صورت گرفت. از ریاست فدراسیون والیبال و نایب رئیس فدراسیون بانوان و همچنین کمیته داوران تشکر می‌کنم که این شرایط را برای من فراهم کردند تا با افتخار در کنار تیم ملی در این دوره از مسابقات حضور داشته باشم و بار دیگر حضور در مسابقات آسیایی را تجربه کنم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایلام در رقابت‌های ورزشی منطقه ۳ کشور، خوش درخشید
برگزاری جشن «روزه اولی ها»
تشییع شهید ایمان شهنوازی در خاش
برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان دختر در یامچی مرند
فردا اعلام نتایج بررسی داوطلبان شوراهای شهر
ایجاد اشتغال مولد برای ۳۳۲۰ زندانی در آذربایجان غربی
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر‌ها؛ فردا
روایت دانشجویان یزدی از «کربلای ایران»
ماه رمضان در بوسنی و هرزگوین
گام تازه بنیاد تکریم ادیان در دیپلماسی دینی
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
روزی شاد و مفرح برای کودکان سیستان و بلوچستان
برپایی جشن تکلیف دختران در چاروسا و مارگون
پایان المپیاد فرهنگی ورزشی دانش آموزان مددجوی کمیته امداد در سمنان
پایان کار نمایشگاه توانمندی‌های طوایف در زاهدان
ساخت سریال اجتماعی فرجام در قم
روستاهای گلستان، مقصد تازه برای زندگی
همایش ملی حکمرانی قضائی حمایتی
محفل جزء خوانی قرآن حرم حضرت معصومه (س) هرروزه میزبان هزاران روزه‌دار
کشف ۹۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تداوم اجاره همسر در اروپا
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)