• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۷۹۱۶
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۶
همدان » سیاسی

نهمین جام قهرمانان بازی‌های رایانه‌ای و ویدئویی در استان همدان برگزار می‌شود

سرپرست معاونت آموزش و پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت: ۳۴ میلیون بازیکن بازی‌های رایانه‌ای در کشور وجود داردو ۵۰۰۰ بازی ایرانی و ۵۰۰ شرکت و تیم فعال در این عرصه فعالیت می کنند

نهمین جام قهرمانان بازی‌های رایانه‌ای و ویدئویی در استان همدان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛جلسه هماهنگی بازی‌های رایانه‌ای و ویدئویی با حضور دکتر محمدصادق دهنادی سرپرست معاونت آموزش و پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، مسعود ویژه مدیرکل و هادی فیض منش معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان و نمایندگان دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد.

محمدصادق دهنادی در این جلسه با اشاره به آمار ۳۴ میلیونی بازیکن بازی‌های رایانه‌ای در کشور، اظهار داشت: بازی‌های رایانه‌ای در آمار‌های مصرف فرهنگی کشور دومین رتبه را دارد و در حال حاضر ۵۰۰۰ بازی ایرانی و ۵۰۰ شرکت و تیم فعال در این عرصه وجود دارد.

او گفت: ایرانی‌ها به‌طور متوسط روزانه ۱۸ تا ۳۰ دقیقه مطالعه می‌کنند، اما ۹۵ دقیقه بازی رایانه‌ای انجام می‌دهند، ۴۱ درصد از مردم ایران در بازی‌های رایانه‌ای فعال هستند و طبق آمار در استان‌هایی که اقتصاد ضعیف‌تری دارند، استفاده از بازی‌های رایانه‌ای رواج بیشتری دارد.

سرپرست معاونت آموزش و پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای شعار فرهنگی امسال جام قهرمانان بازی‌های رایانه‌ای و ویدئویی را «نشاط خانوادگی با بازی ایرانی» اعلام کرد و گفت: سه روش اصلی برای آموزش بازی‌سازی از طریق بنیاد ملی بازی‌ها وجود دارد که شامل؛ آموزش آنلاین، تأسیس شعبه انستیتوی بازی‌های ایرانی و راه‌اندازی اردو‌های آموزشی بازی در استان‌ها است.

دهنادی با اشاره به آغاز ثبت‌نام در نهمین دوره جام قهرمانان بازی‌های رایانه‌ای و ویدئویی، از متولیان امر در استان‌ها خواست که برای حضور حداکثری علاقه‌مندان، تمهیدات لازم را فراهم کنند و ظرفیت ثبت‌نام در هر استان نباید کمتر از ۲۵۰ نفر باشد.

مدیرکل ارشاد همدان در این جلسه، گفت: مسابقات نهمین جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران همچون چند دوره گذشته ابتدا در استان‌های مختلف کشور برگزار و سپس منتخبان هر استان، مسابقات مرحله نیمه نهایی و نهایی را در تهران برگزار می‌کنند.

مسعود ویژه با بیان اینکه بیشترین هزینه‌هایی که بین محصولات فرهنگی در سطح دنیا انجام می‌شود در عرصه بازی‌ها است افزود: کشور ماهم در این مقوله عقب نیست و کار‌های خوبی در این بخش انجام گرفته است.

او بیان کرد: کشور ما از کشور‌هایی است که بهترین‌های تولیدکنندگان بازی در دنیا را دارد و می‌تواند در موازنه جهانی تأثیرگذار باشد.

مدیرکل ارشاد همدان با بیان اینکه یکی از تفریحات ما در ایام نوجوانی و جوانی استفاده از آتاری‌ها به عنوان بازی‌های نسل اول بود، گفت: بازی‌ها به جز گردش مالی به لحاظ فکری هم در ضمیر ناخداگاه مخاطب تأثیر می‌گذارد که سبب می‌شود در ضمیر خودآگاه فرد خود را بروز دهد.

در این جلسه نمایندگان نهاد‌های حاضر در جلسه از جمله شهرداری، نهاد کتابخانه‌های عمومی، صداوسیما، کانون فرهنگی هنری مساجد و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آمادگی خود را برای مشارکت در برگزاری این رویداد در استان از طریق تبلیغات شهری، مجازی، پخش گزارش‌های تلویزیونی در بخش‌های مختلف خبری استان اعلام کردند.

ثبت‌نام برای شرکت در این مسابقات از طریق سایت بازیکو به آدرس baazico.ir انجام می‌شود. طبق زمان‌بندی نهمین دوره بازی‌های رایانه‌ای شروع ثبت نام در استان‌ها از ۱۹ خردادماه آغاز و تا ۵ مردادماه ادامه دارد و شروع برگزاری مسابقات هم از ۱۴ تا ۳۱ مردادماه خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
آغاز کشت سیب زمینی در طارم
حادثه رانندگی در محور کرمان ــ راور، ۷۵ کیلومتری راور
واژگونی پراید در محور زرند–رفسنجان
برگزاری رقابت‌های تیراندازی با کمان کشور به میزبانی اصفهان
تقدیر آبفای منطقه ۶ تهران از خانواده شهدا به عنوان الگوی مصرف بهینه آب
عامل قتل خانوادگی صبح امروز شهر کرمان، دستگیر شد
تکمیل طرح‌های درمان و سلامت در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
آخرین وضعیت بارش‌ها در هرمزگان ۲۸ آذر ۱۴۰۴
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)