• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۸۹۳۵
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱
ایلام » اجتماعی

شهادت بالاترین مزد شهید جمهور بود

استاندار ایلام با اشاره به اینکه شهادت، بالاترین مزد شهید جمهور بود، گفت: شهید رئیسی با اخلاص و اعتلای دین رسول‌الله (ص)، محبوب قلب‌ ها شد.

                            شهادت بالاترین مزد شهید جمهور بود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حسن بهرام‌ نیا در مراسم بزرگ‌داشت اربعین شهدای خدمت (شهید آیت‌الله دکتر رئیسی و همراهان)، با گرامی‌داشت چهلمین روز شهادت شهید رئیسی و همراهان و شهدای هفتم تیر، اظهار داشت: آن‌چه که شهید جمهور را محبوب قلب‌ها کرد اخلاص و اعتلای دین رسول الله (ص) و عمل‌گرایی او بود و نمونه این محبوبیت حضور میلیون‌ها نفر در آیین تشییع این رئیس‌جمهور به‌عنوان خدمت‌گذار مردم بود. وی با اشاره به تقارن چهلمین روز از شهادت شهید رئیسی با سالگرد شهید بهشتی، افزود: مزد شهید جمهور چیزی جز شهادت نبود.

بهرام‌ نیا اضافه کرد: بنابر این بود که قبل از اربعین‌حسینی در قالب سفر دوم، میزبان رئیس‌جمهور شهید در استان باشیم و بر این اساس مصوبات سفر دوم مصوب و ابلاغ شده بود که از نظر ریالی اعتبارات آن، ۱۱ برابر پروژه‌های دور نخست سفر رییس‌جمهور در مهرماه ۱۴۰۰ است. وی یادآور شد: پروژه‌هایی که مصوب سفر‌های استانی رئیس‌جمهور شهید بوده است با حضور دکتر مخبر سرپرست ریاست‌جمهوری در سراسر کشور به‌صورت تجمیعی به بهره‌برداری رسید که روز دوشنبه نیز در استان ایلام سه پروژه ان. جی. ال ۳۱۰۰ دهلران با اعتبار ۱.۲ میلیارد یورو، نیروگاه صبا دهلران با اعتبار ۱۵۰ میلیون یورو و میدان نفتی دانان با اعتبار ۱۴۲ میلیون دلار با هدف تولید ۱۱ هزار بشکه نفت به بهره‌برداری رسیدند.

استاندار ایلام مطرح کرد: جمعاً از نظر ریالی برای این سه پروژه مهم و کلان استان ۱۰۳ همت (۱۰۳ هزار میلیارد تومان) هزینه شده است. بهرام‌نیا ادامه داد: امروز هم نیز به‌صورت وبیناری و با حضور سرپرست ریاست‌جمهوری، فاز نخست ابرپروژه سامانه گرم‌سیری با اعتبار بیش از ۱۳ هزار میلیارد که بیش از ۶ هزار میلیارد تومان در این دولت هزینه شد به‌صورت وبیناری مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.

وی گفت: همچنین در حوزه آموزش و پرورش هفت فضای آموزشی و ۴ باب فضای ورزشی با اعتبار  ۱۴۵ میلیارد تومان در این استان افتتاح می‌شود. استاندار ایلام بیان داشت: همچنین تصفیه‌خانه آب ایوان با اعتبار بیش از ۱۷۰ میلیارد تومان و سالن فرودگاه شهدای ایلام با اعتبار بیش از ۴۲ میلیارد تومان، پتروشیمی ارغوان‌گستر، پروژه کاغذ سنگی، فولاد ایوان و درمانگاه مهران، بیمارستان ملکشاهی در این دولت آماده بهره‌برداری است.

استاندرا ایلام سهم ایلام را از واحد‌های نهضت ملی مسکن ۳۲ هزار واحد عنوان کرد و افزود: ۶ هزار و ۶۰۰ واحد نهضت ملی مسکن تا شهریورماه سال‌جاری و سد میمه به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم تا دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد. بهرام‌نیا اعلام کرد: در دولت سیزدهم ظرف مدت دو سال به ۱۳.۵ درصد کل روستا‌های استان (۷۸ روستا) از جمله شهرستان‌های هلیلان ۱۶ روستا، چوار ۱۹ روستا، مهران ۵ روستا، دهلران ۴ روستا، ملکشاهی ۱۱ روستا، چرداول ۴ روستا، دره‌شهر ۴ روستا، ایوان ۵ روستا، آبدانان ۴ روستا، سیروان ۴ روستا و بدره ۱ روستا با اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومان با اجرای طرح‌های مختلف از جمله طرح جهاد آب‌رسانی، با مشارکت بسیج سازندگی سپاه آب‌رسانی شده است.

نماینده عالی دولت در استان ایلام افزود: تا پایان سال ۱۴۰۳ به ۵۱ روستای دیگر استان آب‌رسانی می‌شود. استاندار ایلام با اشاره به اقدامات شاخص دولت شهید رئیسی، گفت: حذف ارز ترجیحی، رتبه بندی معلمان، اعطای تسهیلات ارزان قیمت به شرکت‌های دانش‌بنیان، پرداخت وام‌های فرزندآوری و ودیعه مسکن، عضویت در سازمان‌های شانگهای و بریکس، واردات انبوه واکسن کرونا و فعال شدن کریدور شمال و جنوب، افرایش صادرات خدمت به فنی به کشور‌ها و حق‌آبه ایران از افغانستان، بخشی از اقدامات ماندگار دولت سیزدهم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)