• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۷۲۰۶۱
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
خوزستان » اجتماعی

ایجاد ۱۷ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم+فیلم

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۱۷ هزار تخت بیمارستانی در دولت آیت الله رئیسی در کشور ایجاد و بسیاری از طرح‌ها و مصوبه‌های بهداشتی رها شده اجرایی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حسین فرشیدی امروز یکشنبه، ۱۰ تیرماه در آیین افتتاح ۶ طرح بهداشتی و درمانی دزفول در روستای شهید بهشتی دزفول گفت: اقدام‌های گسترده‌ای برای توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در کمتر از سه سال فعالیت دولت سیزدهم در کشور انجام شده که بخش زیادی از این اقدام‌ها به خوبی معرفی نشده است.

وی با تاکید بر ضرورت حفظ و ارتقای سلامت در جامعه افزود: بهبود وضعیت اقتصادی، اجتماعی و افزایش رفاه اجتماعی در گرو افزایش بهداشت در جامعه است.

فرشیدی درمان رایگان کودکان زیر هفت سال را یکی از خدمات بزرگ دولت سیزدهم برشمرد و ادامه داد: کار‌های بسیار بزرگی در بخش سلامت در دولت سیزدهم انجام شد که سال‌ها رها شده بود. کودکان، آینده کشور هستند و دولت سیزدهم برای رایگان کردن درمان کودکان زیر هفت سال، زیر بار تامین هزینه‌های سنگین اجرای این طرح رفت.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزوده شدن ۲ واکسن ویروتاویروس و پنوموکوک به سبد واکسیناسیون کشور را از دیگر اقدام‌های مهم دولت سیزدهم دانست و اضافه کرد: این طرح ۱۲ سال پیش در کمیته ملی واکسیناسیون تصویب شده بود ولی به دست دولت سیزدهم اجرایی و ۳۰۰ دستگاه بزرگ تشخیصی و درمانی از جمله سی تی اسکن، ام آر آی و پت اسکن با هزینه سنگین توسط دولت خریداری و در مراکز درمانی کشور به کار گرفته شد، به طوری‌که امروز هیچ شهرستانی در کشور وجود ندارد که حداقل یک دستگاه سی تی اسکن نداشته باشد.

فرشیدی با بیان اینکه تا پیش از دولت سیزدهم، به ازای هر چهار تا پنج هزار نفر یک مراقب سلامت در کشور وجود داشت که این رقم در دولت مردمی به یک مراقب سلامت به ازای هزار و ۵۰۰ نفر هدف گذاری و تامین اعتبار شد، گفت: مرکز جامع سلامت روستای شهید بهشتی دزفول نیازمند توسعه است که وزارت بهداشت همکاری لازم را برای توسعه این مرکز انجام خواهد داد.

بهره برداری ۵۰ طرح بهداشتی در دولت سیزدهم در دزفول

علیرضا خسروپناه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این آیین گفت: قبل از دولت سیزدهم تنها ۹ طرح نیمه تعطیل در دزفول وجود داشت که با روی کار آمدن دولت سیزدهم ۵۰ طرح در ذیل دانشگاه علوم پزشکی دزفول آغاز شد، ۳۰ طرح بهداشتی و درمانی دزفول طی سه سال دولت سیزدهم به بهره برداری رسید و ۲۰ طرح دیگر نیز بین ۵۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و تا پایان امسال تکمیل می‌شوند،  دولت سیزدهم، دولت کار جهادی است و سه مرکز جامع سلامت طی سه سال اخیر در بخش چغامیش دزفول احداث شده و در اختیار مردم قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه تمام دستاورد‌های بهداشتی و درمانی در کشور ثمره انتخاب درست مردم در سال ۱۴۰۰ بود که باید با انتخاب فرد اصلح در انتخابات پیش رو، این مسیر با قدرت بیشتر ادامه یابد، افزود: ۲۲ هزار خدمت جهادی رایگان طی دولت سیزدهم در دزفول ارایه شد و معاون وزیر بهداشت در بازدید امروز برای تامین اعتبار لازم به منظور احداث مرکز جامع سلامت روستای دهنوباقر بخش چغامیش قول مساعد داد که تحقق این وعده و خبر خوب به طور جدی دنبال می‌شود.

افتتاح مرکز جامع سلامت روستای شهید بهشتی دزفول اقدام ارزشمند دولت

حسین رحیمی، بخشدار چغامیش دزفول نیز در این آیین با بیان اینکه بخش چغامیش و روستای شهید بهداشتی در تمام امور فرهنگی، مذهبی و سیاسی سرآمد است، گفت: دولت سیزدهم، دولت محرومان است که در مدت فعالیت خود توانسته اقدام‌های بزرگی در مناطق محروم انجام دهد،  بهره برداری از مرکز جامع سلامت روستای شهید بهشتی یکی از زیرساخت‌های مهم بهداشتی و درمانی است که موجب ارتقای بهداشت در این منطقه می‌شود و همه مسئولان برای ادامه دادن راه رئیس جمهور شهید و خدمت به مردم مسوولیت دارند.

 ۶ طرح بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اعتبار ۳۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال روز یکشنبه با حضور معاون وزیر بهداشت به بهره برداری رسید.

در حاشیه افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستای شهید بهشتی دزفول، زمینی به مساحت یک هزار و ۵۰۰ مترمربع برای توسعه این مرکز توسط خیران روستای شهید بهشتی دزفول در اختیار دانشگاه علوم پزشکی دزفول قرار گرفت که معاون وزیر بهداشت در این بازدید برای تامین اعتبار توسعه این مرکز قول مساعد داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین تکلیف ۳۹ هزار خودرو و موتورسیکلت از ابتدای سال در استان گلستان
سد خرمرود تویسرکان در آستانه آبگیری
هوای ناسالم مشهد در بیست و سومین روز آذر
پرونده قاچاقچی ابزار آلات در بهبهان روز میز تعزیرات حکومتی
بن گویر خواهان اعدام اسرای فلسطینی شد
مقاوم‌سازی ۹۳ هزار واحد مسکونی روستایی در آذربایجان‌غربی
 تجلیل از فعالان حوزه نماز در اجلاس استانی در قزوین 
معاون استاندار تهران: افت فشار آب در پایتخت ادامه دارد
برگزاری مسابقه رالی شهری خانواده در کارون
تأکید بر نقش فناوری‌های نوین در بهینه‌سازی مصرف انرژی صنعت لوازم خانگی
آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهباز
ایمن‌سازی محور‌های آذربایجان‌غربی با رفع ۲۷ نقطه پرحادثه
آبگیری سازه‌های آبخیزداری پارسیان
آب، نبض زندگی
کرمان آماده میزبانی از زائران سالگرد شهید سلیمانی
کاهش مصرف آب با آبیاری زیرسطحی
دستگیری شکارچی متخلف در منطقه حفاظت‌شده شاسکوه زیرکوه
مالیات بر خانه‌های خالی لَنگِ کدام دستگاه هاست؟
اهدای ۱۰۰۰ قلم لوازم ضروری بین مددجویان کمیته امداد خراسان‌جنوبی
فراخوان سومین جشنواره ملی «نقالی و روایتگری سیلک»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)