• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۷۲۱۲۴
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

عراق از تجارب ۵۰ ساله انرژی اتمی ایران استفاده کند

مشاور عالی فرمانده کل قوا درباره توسعه دانش هسته‌ای در عراق خاطرنشان کرد: بابت گام‌هایی که اکنون در جهت توسعه دانش انرژی هسته‌ای برمی‌دارید، خوشحال هستم و به شما پیشنهاد می‌کنم که از تجارب ۵۰ ساله انرژی اتمی و دانشجویان ما استفاده کنید.

***  پیشنهاد می‌کنیم عراق از تجارب ۵۰ ساله انرژی اتمی ایران استفاده کند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  سرلشکر صفوی در آیین اعطای دکترای افتخاری دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) به «نعیم العبودی» وزیر علوم عراق با بیان اینکه حضور وزیر علوم عراق در ایران فرصت طلایی و افتخار بزرگی برای توسعه روابط علمی، پژوهشی و تبادل استاد و دانشجو بین عراق و ایران است، اظهار داشت: دولت و ملت عزیز و مستقل عراق برای پیشرفت و آبادانی بیشتر با برخورداری از سرمایه عظیم انسانی، تاریخی، تمدنی و منابع عظیم نفتی، کشاورزی و مراقد مطهر امامان معصوم علیهم‌السلام و بزرگان دین و همچنین با توجه به ظرفیت راهپیمایی عظیم اربعین، می‌تواند به تأثیرگذارترین کشور در جهان عرب تبدیل شود.

مشاور عالی فرمانده کل قوا با تأکید بر اینکه دو کشور عراق و ایران، مکمل ژئوپلیتیکی، ژئواستراتژیکی، ژئواکونومیکی و ژئوکالچر یکدیگر هستند و دو کشور سرنوشت مشترکی دارند، افزود: در سال گذشته با همت و حمایت وزیر محترم علوم عراق، ۸۰ دانشگاه ایران برای تحصیل دانشجویان محترم عراقی معتبر شناخته شده که این گام بزرگی است.

سرلشکر صفوی ادامه داد: هم‌اکنون بیش از ۸۰ هزار دانشجوی عراقی در دانشگاه‌های ایران مشغول تحصیل هستند؛ به نحوی که برخی از این عزیزان از بصره به خرمشهر و آبادان می‌آیند تا در پردیس دانشگاه تربیت مدرس (منطقه آزاد اروند) تحصیل کنند و بعد هم به بصره برمی‌گردند.

مشاور عالی فرمانده کل قوا با بیان اینکه عراق، مرکز استعداد‌های علمی در جهان عرب است، عنوان کرد: عراق می‌تواند مرکز نهضت مقاومت برای استقلال و اقتدار این کشور و همچنین کمک به ملت مظلوم فلسطین در غزه و آزادی قدس شریف شود. ایران و عراق در حمایت از مردم غزه یک راهبرد دارند.

سرلشکر صفوی در ادامه با بیان اینکه راه‌اندازی رشته «مطالعات مقاومت» در دانشگاه‌های عراق توسط وزیر علوم این کشور ابتکاری است که جای تبریک دارد، افزود: رمز پیشرفت، استقلال و اقتدار عراق، برخورداری از رهبران و نخبگان شجاع و متدین، تکنولوژی، اقتصاد قوی، سیاست داخلی و خارجی، مجلس، قوه قضائیه، نیرو‌های مسلح، حشد‌الشعبی و انسان‌های خردمند در کنار سرمایه‌های عظیم اقتصادی و فرهنگی است.

مشاور عالی فرمانده کل قوا همچنین اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در علوم مختلف اعم از انسانی، تکنولوژی، اقتصادی و دفاعی از دانش بالایی برخوردار است و حاضریم که دانش و تجربیات خود را در علوم یادشده را در اختیار عراق بگذاریم.

سرلشکر صفوی درباره توسعه دانش هسته‌ای در عراق هم خاطرنشان کرد: بابت گام‌هایی که اکنون در جهت توسعه دانش انرژی هسته‌ای برمی‌دارید، خوشحال هستم و به شما پیشنهاد می‌کنم که از تجارب ۵۰ ساله انرژی اتمی و دانشجویان ما استفاده کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­جام جهانی فوتسال بانوان ۲۰۲۵؛ پیروزی پرگل دختران ایران مقابل پاناما
سخنگوی سپاه: دقت موشک‌ها را افزایش داده‌ایم
خانوار‌ها هم به زنجیره تأمین مالی وصل می‌شوند
عملیات مروارید ضربه سخت نیروی دریایی ارتش به بعثی‌ها
بسیج میراث پاک‌ترین فرزندان انقلاب است
هم‌افزایی دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری استان همدان
پایان بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در مجلس
آغاز رزمایش هماهنگی زمستانی راهداری با تمرکز بر گردنه‌های برف‌گیر
تاکید پزشکیان بر پیگیری طرح‌های مهار گاز‌های همراه
بررسی نحوه اجرای قانون کالابرگ الکترونیک با حضور وزیر تعاون
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای فیشینگ در شهرستان انزلی
چین اولویت اصلی ایران برای همکاری در حوزه گردشگری
راه اندازی برنامه به زبان عبری در شبکه افق
موج همدلی مردم در آیین باشکوه بسیج در شهرستان‌های گلستان
روز‌های پایانی هفته و فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی سیما
جشن رنگارنگ برگ ریزان پاییز در بوستان مردم همدان 
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود
تولد بیش از ۲۵۰ نوزاد با اجرای طرح نفس در سمنان
عملیات طرح آبرسانی به بانه در مراحل پایانی
گرگان بر بام همبستگی؛ هنگامه‌ای از وحدت در اجتماع بزرگ بسیجیان گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)