• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۷۵۹۱۱
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در دیدار تصویری با کارکنان سپاه.

سرلشکر سلامی: هر رأی مردم مانند یک موشک عمل می‌کند

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: صندوق رای و شعبه رای میدان جهاد است و هر رای برابر چشمان دشمنانی که در کمین نشسته‌اند همانند یک موشک عمل می‌کند.

سرلشکر سلامی: هر رأی مردم مانند یک موشک عمل می‌کند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار تصویری با آحاد کارکنان سپاه پاسداران و بسیج مستضعفین اظهار کرد: ما انقلاب اسلامی و تداوم آن را محصول مجاهدت امام راحل عظیم الشأن در دوران‌های سخت مبارزه می‌دانیم، محصول پیروزی درخشان ۲۲ بهمن ۵۷ که انفجار نور بود، محصول بعثتی جدید در تاریخ اسلام، محصول مجاهدت‌های عزیزانمان در دفاع مقدس هشت ساله در فتح المبین، طریق القدس، بیت المقدس، رمضان، فجر‌ها و کربلاها، محصول شهادت مردان بزرگی که صفحه تاریخ را از افتخارات خود سرشار کردند، محصول استقامت مردم و رهبری معظم انقلاب و نظامی که در عرصه یک تحریم اقتصادی جهانی درخشیدند.

وی افزود: شکست ویرانگرترین و مخرّب‌ترین سیاست و راهبردی که نظام سلطه طی بیش از یک دهه اخیر بر ملت عزیز ایران تحمیل کرد، محصول مجاهدت و مقاومت مردان بزرگ و استثنایی تاریخ اسلام و تاریخ جهاد حاج قاسم سلیمانی و مردانِ همراه اوست که پدیده شوم تکفیر را تپه به تپه و دشت به دشت در سرزمین‌های دوردست در هم کوبیدند این انقلاب محصول این مجاهدت‌ها و مقاومت‌هاست.

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: انقلاب اسلامی محصول مجاهدت مردان و زنان دانشمند ماست که در عرصه‌ی تحریم توانستند پیشرفت‌های شگفت‌انگیزی را در عرصه علوم و فناوری‌های مدرن برای این ملت به ارمغان بیاورند و با وجود تحریم‌های علمی، صنعتی، اقتصادی و مالی، کشور ایران را در ردیف کشور‌های پیشرفت‌کننده‌ای شتابدار در عرصه علوم و فناوری‌های قرار بدهند.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی محصول مجاهدت‌های رهبر عزیز و عظیم الشأن انقلاب است که همانند قله‌های استوار در قلب خطر ایستاده است و همه تیر‌های بلای ملامت و همه اهانت‌ها و جسارت‌ها را بر جان و نفس خویش می‌خرد و مسئولیت اقدامات شجاعانه بزرگ را که گاه جهان را تکان می‌دهد به عهده می‌گیرد و تصمیمات بزرگ می‌سازد، تصمیماتی که آمریکا را تحقیر می‌کند و اسرائیل را متزلزل می‌کند، قلب را متحیّر می‌کند، جهان را متعجّب می‌کند و به ملت ایران اعتماد می‌بخشد، امید می‌دهد و نگرانی‌ها را برطرف می‌کند.

سرلشکر سلامی در ادامه خطاب به پاسداران و بسیجیان بیان کرد: برادران و خواهران گرانقدر شما محصول این تجربه‌های تلخ و شیرین در تاریخ پر فراز و نشیب اسلام و ایران هستید و امروز در یک نقطه رفیعی از منزلت و اعتبار و اقتدار ایستاده‌ایم.

وی افزود: شما سخت‌ترین حوادث تلخ را برای مردم شیرین کرده‌اید، در کرونا درخشیدید، واقعاً درخشیدید. در امداد‌های مومنانه به مردم محروم، به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی فصل درخشانی برای عملِ سپاه ایجاد کردید. شما بار‌ها و بار‌ها دلِ رهبر عزیزمان و ملت بزرگمان و امت اسلام را شاد کردید.

فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: شما نماد‌های عزت، سربلندی، شرافت و کرامت برای همه مسلمانان هستید. شما نهضت فلسطین را حمایت کردید، شما از سقوط نظام‌های همسو با انقلابمان جلوگیری کردید، شما به یمن کمک کردید تا او که فقیرترین کشور عرب بود بر ثروتمندترین و قدرتمندترین از حیث اتکای به قدرت‌های جهانی، آن را پیروز کردید.

سرلشکر سلامی در ادامه عنوان کرد: شما با پدیدۀ تکفیر جنگیدید و آن را شکست دادید. در مقابل هر شیطنت رژیم صهیونیستی، چند برابر به او ضربه زدید، گاهی از رسانه‌ها پخش شد، گاهی مکتوم ماند، اما، بعد‌ها گفته خواهد شد. داستان ضربات متوالی به رژیم صهیونیستی به موقع بیان خواهد شد، ولی این را بدانید که سپاه در مقابل هر عمل او ضربه‌ای یا بزرگ‌تر یا به‌اندازه زده است و در هیچ کجا دست‌های ما بسته نبوده است و ما در عین تحریم پیشرفت کرده‌ایم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه سخنان خود با اشاره به عملیات وعده صادق عنوان کرد: ما امروز در بهترین موقعیت بین‌المللی هستیم. وقتی ما عملیات وعدۀ صادق را می‌خواستیم انجام بدهیم، وزرای خارجۀ کشور‌های متعددی با وزیر خارجۀ شهید ما امیرعبداللهیان عموماً در نیمه‌های شب برای یک کارِ روانی، نیمۀ شب، تماس می‌گرفتند، هشدار می‌دادند و گاهی تمنّا می‌کردند و می‌گفتند حق با شماست، شما مشروعیتِ عمل دارید، اما اگر ممکن است نزنید، چون ممکن است جنگی اتفاق بیفتد.

وی افزود: ما می‌دانستیم یک آرایش جهانی قدرت در مقابل ماست و این شجاعتِ تصمیم و عظمت تصمیمی که رهبر معظم انقلاب در این شرایط گرفتند آنقدر وسیع و بزرگ بود که همۀ ابهامات ما را در مورد آیندۀ این حملات کاملاً برطرف کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)