• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۷۵۹۸۹
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۸
خوزستان » اقتصادی

بهسازی بیش از ۱۷۰۰ کیلومتر از جاده‌های خوزستان در دولت سیزدهم

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: مجموع اعتبار هزینه شده در تمام حوزه‌های راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان در دولت سیزدهم حدود ۷ هزار میلیارد تومان است.

بهسازی بیش از ۱۷۰۰ کیلومتر از جاده‌های خوزستان در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد جولانژاد با اشاره به دستاورد‌ها و خدمات دولت سیزدهم در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در استان اظهار کرد: در سه سال گذشته و دوران دولت سیزدهم دستاورد‌های بزرگ و قابل ملاحظه‌ای نصیب استان شده است که از جمله مهم‌ترین اقدامات می‌توان به بهسازی و روکش آسفالت یک هزار و ۷۸۳ کیلومتر از محور‌های استان، ساخت ۴۱۰ کیلومتر راه روستایی، احداث و تعمیر پل‌ها و ابنیه فنی به میزان ۳۳۳ دستگاه، نصب حفاظ بتنی و فلزی راه به میزان ۸۱ کیلومتر، احداث روشنایی طولی به میزان ۹۵ کیلومتر و خرید و بازآمدسازی ماشین‌آلات راهداری به تعداد ۱۱۰ دستگاه اشاره کرد.

وی در خصوص نقاط حادثه‌خیز در استان افزود: خوزستان دارای ۱۹ نقطه مصوب پرحادثه است که تاکنون ۱۵ نقطه پرحادثه، رفع و به بهره‌برداری رسیده است. در تلاش هستیم تا چهار نقطه پرحادثه دیگر نیز تا پایان تابستان رفع شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان در زمینه هوشمندسازی محور‌های مواصلاتی و پایش تصویری، گفت: تا پایان سال ۹۷ تنها ۱۲ دوربین ثبت تخلف و نظارت تصویری داشتیم، اما در حال حاضر ۱۶۴ دستگاه ثبت تخلف و ۵۶ دستگاه سامانه نظارت در محور‌های استان وجود دارد که از مجموع دستگاه‌های موجود ۸۵ دستگاه در سه سال گذشته نصب شده است.

جولانژاد عنوان کرد: همچنین در تلاش هستیم تا مجوز نصب و بهره‌برداری ۱۰۰ دستگاه دیگر برای سال آینده را اخذ کنیم، زیرا نقش موثری در کاهش تصادفات جاده‌ای دارند.

وی عنوان کرد: مجتمع‌های خدمات رفاهی از دیگر اقدامات اثرگذار در کاهش تصادفات و تسهیل تردد هستند که در این زمینه تا سال ۱۴۰۱ خوزستان تنها ۵۴ باب مجتمع خدمات رفاهی داشت و از این حیث در کنار تهران، رتبه چهارم کشور را داشتیم، اما در سه سال گذشته ۱۷ باب مجتمع خدمات رفاهی در سطح خوزستان به بهره‌برداری رسید.

جولانژاد با اشاره به حوزه پاسگاه‌های پلیس راه در استان گفت: در دولت سیزدهم پنج پاسگاه پلیس راه تعمیر اساسی و احداث شد. همچنین احداث پاسگاه پلیس راه اهواز به سوسنگرد در حال طی کردن مراحل پایانی است و در روز‌های آینده افتتاح خواهد شد. عملیات اجرایی پلیس راه هندیجان به دیلم و امیدیه به دیلم نیز در دو هفته گذشته آغاز شده است و درصدد هستیم عملیات اجرایی دو پاسگاه سربندر و دزفول به شوشتر را نیز آغاز کنیم.

وی اضافه کرد: وارد کردن ۱۰۰ دستگاه ماشین آلات راهداری اعم از گریدر، لودر، بیل مکانیکی و بلدوزر به ارزش یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان دستاورد بزرگی است که طی روز‌های آینده رقم خواهد خورد و امیدواریم با اضافه شدن این میزان ماشین آلات به ناوگان استان، شاهد تحول شگرفی در عملیات راهداری محور‌های خوزستان باشیم.

جولانژاد اظهار کرد: فعالیت اربعین در حوزه راه و پایانه‌های مرزی آغاز شده است و در تلاش هستیم تا حدود ۱۶ هزار متر مربع سایبان و مه پاش به میزان سایبان‌های موجود در پایانه‌ها اضافه کنیم که تمام معابر پایانه‌های مرزی به سیستم مسقف و سامانه‌های مه‌پاش مجهز شوند تا زائران از بدو ورود به پایانه تا خروج در فضای مناسب و مطبوعی تردد داشته باشند.

جولانژاد گفت: در حوزه حمل و نقل مسافر که دغدغه وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور است اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و در قالب کمیته حمل و نقل سوخت استان در تلاش هستیم از ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی در اختیار شرکت‌های بخش خصوصی برای عزیمت زائران خصوصا در پیک بازگشت استفاده کنیم. همچنین مشکلاتی در حوزه سوخت وجود داشت که شرکت‌های پخش فرآورده‌های نفتی همچون سال گذشته پیگیر هستند تا در تامین سوخت مشکلی وجود نداشته باشد.

وی اظهار کرد: سال گذشته در حوزه حمل و نقل ۴۶ میلیون تن کالا از مبادی استان به اقصی نقاط کشور جابجا شد که از این میزان ۲۱ میلیون تن از مبدا پایانه بندر امام به عنوان بزرگترین بندر و پایانه فله بر کشور بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرهیز از سفر‌های غیر ضروری در مناطق کوهستانی چهارمحال و بختیاری
سطح روابط سیاسی باید به همکاری‌های اقتصادی تعمیم یابد
گشایش دهمین نمایشگاه قرآن و عترت استان باحضور استاندار گلستان
مشکلات جاده ارتباطی آستانه اشرفیه به کیاشهر
ظرفیت‌های ترانزیتی ایران و قرقیزستان، پیوند‌های اقتصادی را تقویت کند
ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌ها برای کاهش تلفات جاده‌ای در استان زنجان
خبر‌های کوتاه استان گلستان، سه شنبه ۵ اسفند
برگزاری مراسم جمع خوانی قرآن کریم در حرم مطهر حضرت سبزقبا دزفول
ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان در مناطق کم برخوردار شهرستان نیمروز
اعلام قیمت تضمینی پیله‌تر ابریشم
دور حذفی فوتبال لیگ قهرمانان اروپا؛ امشب، آتلتیکو و اینتر به دنبال جبران نتیجه رفت
فعالیت‌های قرآنی مسجد قبا اهواز
آغازساخت ۳ بازارچه زنجیره‌ای در کرمان
دستگیری متهم فراری در هویزه
بهره‌گیری از اندیشه‌هاوتجربه‌های بزرگان تعلیم و تربیت
برگزاری جشن آرزوهای کودکان ایتام در گرمسار
پیشرفت ۸۵ درصدی بزرگترین مرکز مدیریت هوشمند ترافیک شهری کشور
پایش و رصد خودرو‌ها در مراکز معاینه فنی قم
باران آمد و گیلان دوباره زمستانی شد
تعمیر اساسی بریکر ۴۰۰ کیلوولت نیروگاه کارون ۳
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۸ استان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
نمایشگاه دستاورد‌های هنری دانش آموزان کیش  (۱ نظر)
برگزاری مسابقات جام رمضان در تبریز  (۱ نظر)